Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Erre valaki nem tud valamilyen megoldást?
-
cyberkind
félisten
Egyébként csak nálam van az hogy a tuning a kártyának nem ér olyan HŰDE sokat, se játékban se a valleyban ?
-
Nah aszzem eldőlt mi lesz a 3-way sli sorsa.
Platform csere lesz vszinüleg.
Még nem tudom,hogy itt adom el a cuccaimat vagy otthon. -
válasz
Soraszemp #5192 üzenetére
Kell compatibilitynál mindent kapcsolj be kivéve a force constant voltage.
Vissza tettem alapra a procit meg a ramot hát szép kis proci limit van így BF4-be.
Idáig állandóan 99%-on tekert a vga most sosincs fixen ilyen 90% felett ugrál volt sokszor 70-80%-is. Nem gondoltam volna SLI-hez tényleg bika cpu kell.
-
Soraszemp
tag
válasz
kristof123 #5185 üzenetére
honnan fogom tudni,h hibázik?
Illetve csak ezt a opciót kell majd piszkálnom?akoska07: köszi!
-
válasz
kristof123 #5185 üzenetére
A fesszel szintén így járnék el, felesleges azonnal maxot adni neki.
-
Rexcor
őstag
válasz
Soraszemp #5183 üzenetére
Aha a legfrissebb jó lesz, az e lényeg hogy a temt targetet is ki tudd tolni. Azt hogy mennyit emelj azt nem tudom megmondani, alapra tegyél rá mondjuk +50MHz-et és a memre mondjuk 300-at és majd próbálgasd bencheken, játékokban, ha stabil akkor emeld még tovább amíg nem hibázik valahol, de már kisebb lépésekben. Mondjuk szerintem 1150/7000-re állítsd be, azt illene vinnie és utána ha minden jól megy vele akkor lassan még emelgetheted.
-
Soraszemp
tag
Beléptem a körbe én is egy MSI GTX 780 Lightninggal!
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Valakinek nincs ötlete hogy mitől lehet az hogy ha nem vagyok a gép előtt akkor mindig arra jövök be hogy tekernek ezerrel a videókártyák és a proci is, az asztalon? -
BlackSoft
addikt
válasz
FLATRONW #5172 üzenetére
Második kérdésedre tudom a választ, de csak részben...
4xHD7990-et betehetsz egy olyan lapba, mint mondjuk az enyém, és menni is fog, de a kártyák közt CF nem lesz értelem szerűen. De mint WS gépet tudod használni.
4xGTX690 már más tészta, olyat még nem láttam. Szerintem nem lehet, mégpedig azért, mert az kártyánként SLI technológia, ami másképp működik, tehát 4x2-way SLI lenne, ami szerintem nem működik, de kitudja.
CF-nél lehet 4x2-way CF, mert támogatja a driver elég rég óta, azt tudom, és láttam is már ilyen gépet. De csak is mint WS működik, tehát nem tehetsz a kártyák közé CF hidat, mert akkor már összeszarja magát. Játékra sem hiszem hogy megfelelően működik, mert amiről én tudok, ott ebben a felállásban kizárólag számolásra lehetett használni, tehát programokban veheted hasznát. -
westlake
félisten
válasz
FLATRONW #5172 üzenetére
Jó kérdéseket teszel fel, de szerintem nem tartozik a topik témájához. Azon az ASUS-os specifikáción én is meglepődtem. Szerintem az annyit jelent, hogy két darab kétmagos NVIDIA kártyát (GTX 690) össze tudsz SLI-zni, ami ugye 4 mag, viszont a 3-way SLI nem támogatott, pedig az csak 3 mag lenne. Egyáltalán nem biztos, hogy nem tudják a lapok, lehet, hogy csak le van tiltva. Szerintem működne egy lapban annyi 2 magos VGA, amennyi x16-os PCI-E slot van rajtuk, csak éppen összekötni nem lehetne őket. Bányászásra teljesen jó lenne.
Az a lényeg, hogy ha valaki tényleg ilyesmiben gondolkozik, az alaposan nézze át a specifikációkat. Végképp megtévesztő a sok PCI-E slot egy alaplapon. -
válasz
BlackSoft #5169 üzenetére
Hát nem tudom mit viselnék el,mert tényleg nagyon szeretem ezt a lapot. Viszont,ha 3-way sli-t akarok,akkor 1000% alaplap csere. Tudom,hogy a proci erős,nem véletlenül váltottam 1150-re,ez nagyon jó platform.Megyek érdeklődni az alaplapos topicba,kiváncsi vagyok mit mondanak a 3-way sli-s alaplapra.
#5170 westlake : Hát nem sok ilyen lap van.
#5171 SzlobiG : így van.
-
FLATRONW
őstag
válasz
westlake #5165 üzenetére
Például az Asus Z87-es alaplapok között van olyan ami támogatja a Quad-GPU SLI-t. Tehát két dualGPU-s grafikus kártya beszerelését. Ez most minek számít, 2way SLI-nek vagy 4way SLI-nek? A másik kérdésem pedig az előzőből adódik, hogy egy 4 kártyát fogadni képes alaplapba bele lehet-e tenni 4 darab 2 GPU-s kártyát és ha igen, akkor azt hogyan kezeli majd?
-
westlake
félisten
válasz
akoska07 #5168 üzenetére
Olyan lapokat nézz, amiken minimum 4 darab x16-os PCI-E slot van. Ezek már jó eséllyel támogatják a 3-way SLI-t.
#5169: Még mindig nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy az x8-as átviteli sebesség nem szolgál ki egy x16-os kártyát. Ha kiszolgálja, akkor akár a 4-way SLI is mehetne 4 darab x8-as sebességű slot-tal, nem lenne sávszálesség veszteség.
-
Hát köszi a sok infót srácok,nem nagy öröm ezt olvasni.
Most beleolvastam a könyvébe (régen mindig megtettem).
Azon is csodálkoztam,hogy miért nincs kép a monitorokon ha a 2. kártyába dugtam a kábeleket.
Most olvastam,hogy csak a x16 slotban müködnek a mulitmonitorok.
Azért,hogy menjen a 3-way nem fogok amd-t venni,ez biztos.
Akkor csak 2-way de quad cf 2x7990,de azt meg vizezni kell.Az alaplapot nem szivesen adnám el,mert nagyon szeretem.
Attól függetlenül,hogy nem fog benne menni a 3-way 780 sli.
Hát most át kell gondolni a dolgokat,mert X79 egyenlőre nem érdekel.
Nekem nincs szükségem 6core/12thread.
Talán egy alaplapcserén elgondolkdom,de az 1150 socket-t nem adom fel.
Esetleg egyik 780 hazamegy a család gépébe.
Hát ujabb fejtörés...
És ismét okosabbak lettünk." Eddig én is meg voltam arról győződve, hogy az SLI - CF ilyen szempontból megegyezik. Ezek szerint mégsem. A 3-way CF nem vonja maga után a 3-way SLI-t. "
Én is ebben a hitben voltam. -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Dreamie #5161 üzenetére
Nem az MSI "hibája". Linkeltem egy Gigabyte és egy ASUS alaplapot is. Ennyit tud a Z87.
Eddig én is meg voltam arról győződve, hogy az SLI - CF ilyen szempontból megegyezik. Ezek szerint mégsem. A 3-way CF nem vonja maga után a 3-way SLI-t.
Érdekes, hogy a specifikációk ezen részeit senki nem olvassa, csak ilyenkor.
mod: Most nézem, hogy van SLI topik. -
KatonaT
aktív tag
válasz
akoska07 #5156 üzenetére
Szedd le a Manualt vagy nyizsd ki a könyvét és nézd meg a Multi-GPU Support-ot!!
Ott ez áll : Supports 3-Way AMD® CrossFireTM Technology*
Supports 2-Way NVIDIA® SLITM TechnologySzerk: Westlake azt linkeltem hogy "tud 2 vagy több" a szerkeztésnél meg írtam a Manuált hogy 2 SLI - 3 CF
-
westlake
félisten
válasz
KatonaT #5154 üzenetére
Tudom mit takar az SLI technológia. A two or more a 2-3-4 darab kártyát takarja (nyilván), de egy alaplap specifikációi között az SLI említése nem egyenlő azzal, hogy ha van rajta 3 darab x16-os PCI-E slot, akkot megy is a 3-way SLI.
Gigabyte Z87X-UD5H
Support for 2-Way AMD CrossFire™/2-Way NVIDIA® SLI™ technology
ASUS Z87-PRO
Supports NVIDIA® Quad-GPU SLI™ Technology *2
*2: With 2 PCIex16 graphics card.Ez jelenthet azért valamit.
-
BlackSoft
addikt
válasz
akoska07 #5150 üzenetére
Utána néztem neked. És vehetsz egy komolyabb lapot
Alapból a 8x4x4x sebsség az olyan lenne, hogy dísz lenne 1kártya benne. De csak CF-et támogat 3-at belőle, mert nVidia nem műkdöik 8x4x4x üzemmódban, minimum 8x4x8x kell neki. Szóval az alaplapod nem fogja kezelni semmiképpen a 3. kártyát.
-
válasz
westlake #5152 üzenetére
Majd akkor derül ki,ha itt lesz a 3. hosszu sli kábel.
De egyenlőre pihentetem a dolgot,addig amig nem tudom rendesen beépiteni.Az elég fura lenne,ha nem tudná kezelni a 3-way sli-t.
[link]" If one card is installed, the top slot will run at x16. If two cards are installed, both will run at x8. If you install three cards, the top slot will be x8, while the other two slots will run at x4. "
Ahogy a specifikációjában is le van írva , 16/0/0 or 8/8/0 or 8/4/4. -
KatonaT
aktív tag
válasz
westlake #5152 üzenetére
Leírás ezt írja:
NVIDIA’s SLI (Scalable Link Interface) technology allows two or more GPUs to run in
tandem within a system to achieve significant graphics performance gains.Szerk:
Lehet mégis lehet gond....
Supports 3-Way AMD® CrossFireTM Technology*
Supports 2-Way NVIDIA® SLITM Technology
Supports Lucidlogix® Virtu MV -
-
Hát sztem megvárom a 3. sli kábelt.
Remélem elég hosszu lesz a 120mm-es.A hires 320 driver amivel 4-way sli-t hirdetnek azt irja nem kompatibilis a hardverrel.
-
válasz
ForRedGlory #5148 üzenetére
Az alsót vettem ki.
Sajnos odáig nem is ér le egyik sli hid sem ami nekem van.
Igy csak azt volt értelme kivenni.Lehet megnézem ezt a 4-way sli drivert amit extrem teszteltek.
-
válasz
akoska07 #5142 üzenetére
Kivettem egy kártyát és ujra raktam a legujabb drivert,most megy az SLI.
3 kártyánál mi lehet a megoldás ?
SLI-t szeretnék és esetleg a 3. lehetne physx.Szerintem vmi a driver körül lesz.
Egyenlőre nincs jobb ötletem.
Kipróbálok párat,keresgélek hátha vki vhol megondja a tutit a gugliban. -
BlackSoft
addikt
válasz
jones965 #5143 üzenetére
Én beleszólnék egy picit, ha szabad
Nagyon szép, és jó amit csinálsz, és tisztelem a hozzáértésed. Kedvelem az extrém tuningot, még ha magam nem is csinálom, csak nézem, és olvasom az eredményeket.
Viszont én azt mondom, hogy egyetlen termék sincs LN2-re tervezve. A lehetőség persze megvan, de nem arra a célra készül. Ezt majd akkor lehet elmondani, ha egy vga dobozán az áll, hogy garancia alatt leszedheted a hűtőt, és -250fokra hűtheted. Vagy gyárilag a rászerelt hűtő olyan, mint amit LN2-re használtok
-
válasz
akoska07 #5138 üzenetére
Tipp vkinek ?
Drivert ujra raktam.
Biosban minden auton-n van.Esetleg kell vmi spéci driver a 3-way sli-hez ?
Itt a 320.39 drivert használták.
Lehet csak azért,mert akkor az volt a legfrissebb ?
July 15, 2013 lett kiadva a teszt szóval nem feltétlenül az volt a legfrissebb. -
FLATRONW
őstag
Hogyha minden igaz, akkor az RTSS 6.0.0 már támogatni fogja a 64 bites játékokban is az OSD megjelenítését.
-
Szerintetek miért nem tudom engedélyezni most az SLI-t ?
A felső kettő össze van kötve. -
westlake
félisten
válasz
ForRedGlory #5127 üzenetére
Mióta kell ahhoz 30 perc, hogy egy VGA elérje a maximális hőmérsékletet? Sosem értettem az ilyen 45-50 perces "méréseket". Ezek maximum stabilitás tesztelésre jók.
-
BlackSoft
addikt
Rendben van, azt sem írott szabály, hogy driver cserénél ki kell kapcsolni az afterburnert, mégis volt már valakinek gondja belőle
Láttam a bios-os videódat, és míg nem indítod újra a GPU-z is érdekes dolgokat ír, mint ahogyan te is mondod, tehát van ami már érzékeli, hogy nem az a bios van fent. Így szerintem a legbiztonságosabb az, ha semmi nem megy ilyenkor, és közvetlen update után megy egy restart is
-
válasz
ForRedGlory #5119 üzenetére
Bedobtam a gépbe csak ugy gyorsba,mert kiváncsivá tett ez a hőfok emelkedés dolog.
2db 780 :
3db 780 :
A szerelés miatt még nem dobtam vissza az oldalát,ugy hűvösebbek lennének. 230mm venti be tud majd segíteni közvetlen a vga-k mellett.
A ventik ugyanugy alacsony fordulaton mennek,pedig közel van a két alsó. -
Reggie0
félisten
Ugy birni fogjak. Amugy ezt igazolja egy baratom szamitasi felhoje is. Azokban a gepekben halnak meg a videokartyak, amelyek csak szakaszosan kapnak terhelest, viszont a tobbi, kb. 5 eve 24/7 100%-on jar hibatlanul.
-
Reggie0
félisten
válasz
akoska07 #5108 üzenetére
Mazlid van. Az en 4770k-m megall 4.2GHz-nel.
(#5120) Tirexi: 85 fok meg nem nagy para. Inkabb arra kell ugyelni, hogy ne hirtelen valtozzon a homerseklet, mert az nyirja a kartyat. Ezt en ugy csinalom, hogy mielott terhelnem a kartyat 100%-ra teszem a ventit, igy lassabban fut fel, majd a terheles megszunese utan azonnal leveszem minimumra, hogy lassan huljon.
-
Tirexi
addikt
válasz
#35434496 #5116 üzenetére
Na már most Players barátom akkor elregélem a dolgokat néked.
Annó írtam itt, hogy azért nem jönnek be a Custom hűtéses VGA-k mert fűtik a házat. Tegnap vettem fel Crysis 3 videót úgy, hogy közben ment a monitorozás.
A GPU1 lazán volt már 84 foknál a GPU2 az 80 körül és amin megakadt a szemem az a CPU hőmérséklet volt miszerint 81 fok volt 54%-os terhelésnél... WTF????
Na már most alulfeszelve van a két VGA és csak 1097Mhz-en mennek.Kérdem én tőled, ha nem lenne alul fesz és maxon mennének mondjuk kb 1150Mhz fesz emelés nélkül akkor tulajdonképpen milyen meleg lenne egy idő után a gépházban?
Oké, hogy halkak szinte meg se nyikkannak a VGA-k de azért a 85 fok 30 perc után már nem baráti. Ráadásul még sehol sincsen a nyár amikor a szobámban is 30 fok körül van most meg csak 22.
A legérdekesebb az volt, hogy konvertálás közben amikor 100%-on megy a CPU akkor nincsen 72 fok felett, amikor játszok és csak 54%-on megy akkor meg 82 fok. Na ez mi a radai?
A gépház tetejébe szereltem egy ventit, hogy kifelé fújja a levegőt és játék közben ott szó szerint rendes meleg jön ki ami felmelegíti a gépház műanyag részét is.
Számítottam arra, hogy fűtenek majd odabent, de hogy ennyire az már kicsit sok.A végén még saját venti profilt kell csinálnom, hogy valami normálisabb hűtés legyen csak hát akkor már meg jön a hangjuk a VGA-knak...
(#5121) ForRedGlory:
Most nincs rá keret mert SSD kell. -
Én nem voltam ilyen szerencsés,nekem a flexi 10cm verziók vannak,ami szinte biztos,hogy nem lesz elég.A 12cm is necces lesz,de veszek egyet ebay-en. Sajna nincs most sehol elérhető 7" flexi sli hid.
Amikor megvettem az alaplapot még nem volt tervben 3-way sli,ez csak így jött.
Ha beépítem őket majd kiderül mit hoz a 3-way ebben a lapban.
Sajna várat magára a dolog amíg megérkezik a remélhetőleg elegendő hosszuságu sli hid.Biosban egyébként ti kapcsolgatjátok,hogy hanyas generáicióju legyen a slot ?
Én auto-n hagytam mindent. -
Tirexi
addikt
Ha alulfeszelem a VGA-t, de stabil tud maradni akkor károsulhat tőle a Hardver?
Csak mert itt iWater már mindent mondott nekem TS-en...
Erre kíváncsi lennék.(#5115) westlake:
Akkor ok. -
westlake
félisten
válasz
jones965 #5112 üzenetére
Nade ilyen szempontból - legalábbis ahogy fogalmaztál -, minden VGA LN2-re lett "tervezve". Melyik VGA-t nem korlátozza a léghűtés és az ebből adodó maximálisan alkalmazható feszültség? Ha majd csak olyan feature-rel lesz tele egy termék, ami az LN2 alakalmazását "segíti", akkor valóban nem szólhatok egy szót sem.
-
-
Tirexi
addikt
válasz
BlackSoft #5105 üzenetére
"De amit mondjuk fontos, bios update előtt kikapcsolni minden segédprogramot, ami a vga-ra hatással van"
Ennek ellent kell mondanom. Mivel a BIOS csere csak a restart után lép életbe addig marad az ami volt rajta. Szal tök mind1 milyen program megy éppen.
Tudom mert BIOS-t cseréltem a két ref és a két DC2-n is úgy, hogy ment az AB.Az alaplapoknál is így működik a Windows-os BIOS Update. Nem kell előtte kikapcsolni semmit, hogy megcsináld.
(#5108) akoska07:
A DC2-höz kaptam hosszú flexibilis SLI hidat. Ők tudták, hogy lesz olyan aki SLI-t csinál majd."3-way 8/4/4 tud az alaplap"
Ez nem valami biztató. Kíváncsi lennék mennyi a különbség a 16/8/16-hoz képest. -
válasz
westlake #5104 üzenetére
3-way 8/4/4 tud az alaplap.
Ez egy gaming alaplap bizom benne,game-re lett kitaláva,ezért is vállalom be a 3-way sli-t vele.Amint bekerülnek a gépbe ki fog derülni mire elég egy 4770K.
4.8GHz-en tud menni stabilan,eddig teszteltem,70°C alatt maradnak a magok.
Memóriák 2600-on tudnak menni stabilan 1.65V (2133-as).A proci sosem ment még 100%-on SLI-nél sem,még akkor sem ha alapon ment a proci..
Viszont tesztek alatt a GPU-k legalább 95%-on mentek.
Természetesen a tesztek közötti képen leesett a terhelés,de amint visszakapta a képet azonnal felugrott a GPU kihasználtság.
Sztem nem kellene gondolt okozni annak,hogy "csak" 4 core + ht procim van.
Ha mégis cpu limitbe ütköznék (amit kétlek),akkor sem fogom eladni a procit és 6 core+ht-re cserélni.#5105 BlackSoft : Van 3-4db SLI hidam (de lehet több is,ha szét nézek jobban
.
A kérdés csak az,lesz-e elég hoszzú vmelyik a 3. kártya eléréséhez. -
BlackSoft
addikt
válasz
ScomComputer #5106 üzenetére
Driver nincs kihatással rá, viszont mondjuk egy after burner-ben ha van tuning, az elég nagy bajt okozhat.
Még driver frissítésnél is ki kell kapcsolni, volt akinek baja származott belőle, hogy ment.
-
BlackSoft
addikt
válasz
akoska07 #5102 üzenetére
Hát ezt csak úgy fogod tudni összekötni, ahogy a képen is van, amit linkeltem előbb, tehát 3 híd kell, 2 rövid, egy hosszú.
A két alsó slotban standard távolságra lesznek a kártyák, vagyis a legalsónak jó lesz, a középső viszont nem fog kapni egy picike levegőt sem, és az gond lesz... amíg 40 fok lesz a másik két kártya, addig a középső lesz vagy 60-70 is, ami nem egy jó dolog
(#5103) scomcomputer: Nem. De amit mondjuk fontos, bios update előtt kikapcsolni minden segédprogramot, ami a vga-ra hatással van. Afterburner stb...
-
westlake
félisten
válasz
akoska07 #5102 üzenetére
Szerintem a harmadik kártya "kihajtásához" kevés lesz a Z87-es alaplap, de ne legyen igazam. Mindenesetre valami összehasonlító tesztet mindenféleképpen mutass, mert nagyon kiváncsi vagyok. 1 vs. 2 vs. 3 kártya.
mod: Abban sem vagyok biztos, hogy egy 4C/8TH processzor akár 5.0GHz-en elég-e 3 darab GTX 780-nak. -
ScomComputer
veterán
Egy kérdés.bios update után újra kell telepíteni a drivert?
-
válasz
BlackSoft #5101 üzenetére
Nem véletlenül nem látni custom hűtéses 3-way 4-way sli tesztet,csak ref hűtésest. Erre most jöttem rá.
Nálam nincs ám ennyire közel egymáshoz a 3 kártya.
A beépítés majd eztán jön.
Majd ott kiderül mi hogyan fér el.
A két alsó lesz közelebb egymáshoz.Nekem hasonló 3-way sli hidam van.
De van még 2-3 sli hid,szóval össze tudom kötni őket. -
BlackSoft
addikt
válasz
akoska07 #5092 üzenetére
Szép, és grat, de szvsz elkövettél egy nagyon nagy hibát
Sem 3-way SLI hidat nem tudsz rátenni, de 3 ilyen ventis egymás mellett azért baj, mert a középső, és a felső megfullad.
(#5100) akoska07: 3-way felxibilis híd nincs, azt így kell csinálni:
De továbbra sem lesz levegője a kártyáknak, csak a legalsónak... 3 vagy 4 kártya esetén csakis ref-eket lehet használni, vagy vízhűtés. De utóbbi esetben felesleges a speckó hűtésest venni, ha úgyis leszeded.
(#5102) akoska07: Hát igen, de akkor ezzel mégis mi a terved? Mert én nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Béta iOS-t használók topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- 27% Számla! SAPPHIRE RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest