- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
hszilard666 #18984 üzenetére
Bolon' vagy? Nem azerrt kellett a printScreen te luke
Fogalmam sincs mennyi lehet most...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
hszilard666 #18982 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
hszilard666 #18977 üzenetére
Dobnal nekem egy Print-Screen-t ha kerhetem a GPU-Z-vel nyitva?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
newwave0507 #18384 üzenetére
eVGA Precision vagy MSI Afterburner.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
hszilard666 #18334 üzenetére
Olyan 1300-1350 volt a veguk ha jol emlekszem.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
hszilard666 #18329 üzenetére
Ez szep. Nalam 1220 MHz-en ment anno a referencia 780Ti, alap BIOS volt nalam is. Csak nalam 85 fok volt
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #15718 üzenetére
Nekem nem tetszik mert feher
-
MiklosSaS
nagyúr
Van valami elkepzeles/jovendomondas hogy mennyivel lesz erosebb a 880 mint a jellenlegi 780Ti ?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
hszilard666 #15508 üzenetére
Nem !
-
MiklosSaS
nagyúr
Nekem voltak (es van is) Gigabyte alaplapjaim (skta, 758, 939, am2, 775, 1155) es ket darab videokartyam (5850 es 7970) soha semmi gondom nem volt vele.
Jellenleg a mITX gepben mukodik szinte megallas nelkul (105 napbol 101 ON), soha semmi gond nem volt vele.
Sem a VGA-val....
Tehat kikerem magamnak ! Nem gagyibajt hanem gigabyte !
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
hszilard666 #15151 üzenetére
Majd eljatszadozok vele, megnezzem mi a vege a kartyanak 1.2 V-on.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Devid_81 #15134 üzenetére
Az egyetemi evek alatt en is PC szervizeskent dolgoztam egy ideig.....annyi okrot meg okorseget meg nem lattam....lefureszelt VGA, eltort ram modulok, hajlitott alaplap... soha nem ertettem miert veszi meg mindenki a socket a-s alaplapot es egy pentium 4-et szeretne beletuszkolni.....
(#15133) norb55:
Na de OFF END.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norb55 #15129 üzenetére
Nem...ez mar az uj kucko es a 780Ti -vel.....A csilli-villi belvilagitas jellenleg azert van mert ellenorzom hogy nem-e szivarog a pompa. Majd kesobb kiszedem.
(#15130) freestyée: ja
(#15131) Devid_81: azt is agyonvernem aki ugy tartja a gepet....tuzveszelyes ! De komolyan !
-
MiklosSaS
nagyúr
Szebb, huvosebb, kisebb, jobb anyaghasznalat, minden rendesen bemegy ahova be kell menjen, nem kelletkezik holyag a kezemre amig letepem a felso-lapot a hazrol, csendesebb, jobbal megvan tervezve......mondjam meg ?
Az Obsidian 900D -nek megvannak az elonyei is, nem mondom....csak nagyon jol el van titkolva mert meg most sem jottem ra...nem is tudom miert vettem meg Januarban azt a dog-ot....A Phanteks fenyevekre van az Obsidian-tol minosegben !
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Itt a Titan-Z, mar kaphato, kemeny 900.000 HUF-ert kb.
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem tudok varni...dolgoznom kell a gepen. Azt hiszem megveszem a legolcsobb 780Ti-t es kalap.
(#14952) norb55: igen
-
MiklosSaS
nagyúr
Tehat akkor szeretnem ha segitenetek, melyik legyen ebbol a 3 kartyabol ? Ilyen hazban fog mukodni.
1- msi alap 780 ref.
2- asus direct CU II OC (954 / 1020 MHz)
3- evga . SC (SUPER CLOCKED) ref(#14945) hpeter10 : nem hasznalom ki, meguntam hogy jatek kozben 700-800 W-ot zabaljon a gep, tul melegek egyutt. Inkabb egy jo kartyat szeretnek.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #14942 üzenetére
Tehat akkor a referencia 780-as sem ajanlott kartya ?
-
MiklosSaS
nagyúr
Vagy a harmadik alternativa az az ASUS GTX 780 Ti DIRECT CU II OC volna 201.750 HUF-ert.
(#14939) h1mpi : megnyilt a linkem ? Az evga SC is ref,es
(#14940) hpeter10: mi volt a baj vele ?
-
MiklosSaS
nagyúr
Valasztanom kell ez a ket kartya kozott, melyik erne meg ?
- MSI GTX 780Ti - 187.500 HUF
- EVGA GTX 780Ti SC - 203.000 HUF -
MiklosSaS
nagyúr
Igen, teljesen igazad van. Annak idejen en is nagyon szidtam a referencia kartyakat...de mondjuk az fekete volt es forro !
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Alice90 #13810 üzenetére
En Nvidia-ban EVGA parti vagyok. Volt referencia GTX 780-as kartyam...nagyon szep es jo kartya. Tuningban is ment, picit meghuzva siman ment 1200 MHz.
Ha most lecserelhetnem a Classi-kat akkor referencia kartyakat valasztanam...szerintem nem eri meg a plussz penzt a costum ha nem szeretnel kemenyen tuningolni.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Alice90 #13808 üzenetére
Az a kartya nagyon jo kis kartya....nem ertem miert izgat a 75 fok. Engem meg a 85 fok sem izgatna...amikor meghuztam a kartyakat akkor nalam is volt 83-86 fok.
Egy 290-ek teljesen jo a 75 fok, nincs gond vele. A hutesnel az a baj hogy nem erintkeznek a hocsovek rendesen. Az asus valahogy elbaxta, ugy tudom hogy 5-bol ketto vagy harom erintkezik a chip-el.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Alice90 #13805 üzenetére
Nekem 2 darab GTX 780 Evga Classified kartyaim vannak....eleg jok, nem volt veluk baj. SLi-ben ebben a ruhasszekrenyben az elso 76-80 jatekokban, a masodik pedig olyan 72-75 fok max.
-
MiklosSaS
nagyúr
Ez most jo eredmeny, vagy kozepes illetve elfogadhato?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Th1sN04ll #13262 üzenetére
Ha neked nem eri meg valami azt nem azt jelenti hogy masnak sem....
)
Erre en vagyok a legjobb pelda...nem sajnaltam a penzt egy tetves 24" -es 3D kijelzoert (100K HUF), nem sajnaltam a 3D Nvidia KIT 2 -re sem a 41.000 HUF-ot....de sajnaltam a kulonbozetet 780 vs 780TiNekem nagyon bejovos a 3D..imadom...ha nem szerettem volna akkor meg mindig a 7990-es hajtanam.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #13251 üzenetére
Igen...csakhat 3D-ben Crysis3-hoz hasonlo jatekokban egy darab 780 Ti siman leterdel.......
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #13241 üzenetére
Megvolt ra a penzem...de nem vettem "Ti"-t mert szerintem nem eri meg az a par FPS amivel tobbet tud....a ket kartyaert fizettem volna majdnem 170 fontot plusszba ami kb 60K HUF plussz. Inkabb belementem 2 darab evga classiba.
Miert? Azert mert picit megrangatva egy nagyon picivel elorebb vagyok mint a referencia Ti. Ha jobban meghuzzom akkor mar jobban megy mint egy low-tuningos Ti.
Termeszetesen ha a Ti-t is megrantja az ember akkor mar joval erosebb mint egy agyonfeszelt sima 780.
En azert valasztottam a 780-at mert szerintem az eri meg a legjobban a 7Xx es a titan szeriabol. Alapfeszen az egyik majdnem 1300 MHz-et megy a masik meg 1271-et....ha emelem a feszt akkor meg ki lehet sajtolni belole par MHz-et... -
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Nalatok mukodik rendesen a Crysis 3 ? Nalam felorankent lefagy a gep, vagyis csak a jatek. Barmi mas tokeletesen mukodik, barmilyen mas jatek vagy program. Lefagy, aztan meg ujra sem kell inditanom a gepet csak ujbol megnyitnom a jatekot , aztan mehet tovabb. Ilyesmit nem tapasztaltam semmi mas jateknal, ezt csinalja alapon es tuningolva is. A legujabb driver van fent....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Nyaralás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Last Epoch
- BMW topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest