- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Memóriakártya topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
válasz
Tűzkígyó #16307 üzenetére
Ez jó egy oldallal korábban meg azt írta egy másik srác (#16243) crust, hogy az i7-et nem ajánlott már játékra hanem az i5-t.
Szerintem ha i5-t vesz akkor legalább K-s legyen.
Én ha PC-t veszek akkor az alkatrészek többségét nem csak egy évre veszem, meg nem azt nézem, hogy jelenleg kihajtja-e a játékok többségét, hanem szeretném hogy a jövendő játékok alatt is jól fusson. Lehet egyre több proci igényesebb játék fog jönni a következő időszakban. Az új konzolok is már 8 magosak ha jól tudom.Én inkább a VGA-n gondolkodnék el, hogy ha 1080p-ben játszik, kell-e a X és nem-e inkább más komponensre költeni az árát.
Amúgy az új i7-4790K ára kicsit engem meglepett. De talán majd később lejebb megy és akkor az 4770K is olcsóbb lesz.
-
the_mad
aktív tag
-
-
Rabbitf_24
addikt
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Tűzkígyó #11652 üzenetére
Az hogy bent van a webshopban nem egyenlő azzal hogy kapni is lehet mert nem lehet! A Merlinnél ahol vásárolni szoktam kajtatták nekem, sem európai nagykerekben, sem az Amerikaiban nincs egyetlen példány sem, Kingpin meg na azt haggyuk
Szóval csak a sima ref nyákos SC ACX van, nem mintha az nem lenne elég jó
Illetve a kismadarak elkotyogták hogy esetleg,mondom esetleg április közepe fele lehet lesz 780TI classi Hydrocooper
Az árát inkább nem írom le
-
-
-
-
norb55
őstag
válasz
Tűzkígyó #9812 üzenetére
DCU2 50wattal kevesebbet eszik mint a Classified.
Azért az nem kevés plusz hőtermelés ám.
Nem rossz az ACX hütés, szerintem a leggjobb, csak a fogyasztás a sz@r .Viszont idáig az összes EVGA classified 780 ment 1280MHz-et. Nem egy antituningos eggyikse.
players111 Mondtam nemkérek kövezést.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Tűzkígyó #9812 üzenetére
En nem szeretem az ACX-es hutest. Banom hogy Classified-et valasztotam, rezonal a huto 35 % fordulaton. azt hiszem el fogom adni es veszek 2 db referencia 780-at SLi-be.
Tolja valaki a metro LL-ot FHD 3D-be ? 1 katyaval rohadt lasssssssuuuu, sokszor meg 27-28 FPS-re is beesik. Ugy az atlag az 32-38 FPS.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Tűzkígyó #9632 üzenetére
uh, hát ez igencsak fullextrás konfig lesz
grat hozzá
helyedben nem erőltetném a 4k-t még, bármikor upgradelhetsz ha akarsz, haswellre se frissíteném a procit, feltolod 4,5 Ghzre és kényelmesen kifogja szolgálni a 780ti slidet 1440p-ben vagy 1600p-ben
u3014 szerintem is bőven megtenné, de ha tényleg nem akadály a pénz akkor vegyél 1 ilyet meg egy 4k-s monitort is azt átkapcsolod ha nem megy a 4 k -
keIdor
titán
válasz
Tűzkígyó #9642 üzenetére
Dell U3415W: ezen biztosan szép lenne a 2560x1440, csak középre tenné a képet. Mert ugye képarányt vált, 21:9-ről 16:9-re.
Szerintem a Dell UP3214Q is, ha valóban középre tenné a képet. Nem tudom, hogy ez utóbbit meg lehet-e csinálni, ha én átállítom az U2711-et 1080p-re csak széthúzza, mivel azonos a képarány.Szerk.: Beállítottam az U2711-et 1:1 módba 1080p-n, így most van alul, felül keret, de nem szép, látni, hogy homályosabb a kép. Pedig középre helyezte a képet, mégse szép, még megnézem lehet-e javítani.
-
Csabro
tag
válasz
Tűzkígyó #9638 üzenetére
En megvarom az idei ev masodik felet/ talan ev vege a pc frissitessel (uj csucs intelek/x99 lapok megjelenese/ es ha iden kijon talan, Maxwell gtx 880). Most sincs egy rossz konfigom, de ha az egiek az idei evben is velem lesznek, akkor cserelem az egeszet. En a 34" os UltraWide-ban az LG-vel szemezgettem.
-
keIdor
titán
válasz
Tűzkígyó #9639 üzenetére
Nem lesz natív, így ronda lesz ha megy is, szerintem egyébként menne a 2560x1440, csak ocsmány lenne a kép.
Esetleg azt lehet csinálni, hogy megveszed mindkettőt, ahol elbírja a 4K-t átkapcsolsz arra a monitorra, ha nem bírja, mész a másikra. Egy jó nagy asztalon elfér a kettő. -
Csabro
tag
válasz
Tűzkígyó #9632 üzenetére
En az Ultra Wide monitort vennem a helyedben... De ez csak szemelyes otlet, mivel nekem nagyon bejonnek, de csak 29"felett.... 29" es az alatt a 21:9 sajnos nagyon lapos.
Es igy kicsinek tunik a monitor.
Amugy latom eleg "egyszeru" a konfigod.
Dobhatnal fel ide 1-2 kepet rola, vagy ha mast nem erdekel, nekem privatba johet.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Tűzkígyó #7163 üzenetére
Eredeti Microsoft Windows 8.1 (x64) használok.
Jelnelegi legújabb legfrissebb WHQl driver található fent a grafikus kártyához (331,82) ami egy ASUS Gefroce GTX780Ti.
Minden játék szépen fut amiket eddig megnéztem.
CrySis3, CrySis2, Crysis, Metro Last Light, és a Metro2033.
Viszont StarCraft2 alatt olyat csinál a gépemen, hogy elkezdek vele játszani és gondol egyet megáll a kép, hang, zene folytatódik. ALT+F4 el betudom zárni a programot illetve, ALT+TAB bezárom a windowst.
Ez történik tuning órajeleke illetve alapórajelek mellett a StarCraft2 nevezetes játékában.Most kipróbáltam az új V2 biost.
Két partit szépen végig vitt a kártya, harmadiknál, a legelején megállt a kép, elkezdett villogni egyszer, majd beakad a zene, és újraindult a számítógép. Ezt csinálja a V2 bios.
Tehát a BIOS csere sem segít.Valamiért kiakad a starcraft 2.
Csak arra nem jöttem rá mire akad ki, tehát van a gépen pár ilyen monitorizálo szoftver.
Corsair LINK, vagy a HD sentinel, már jobb ötletem nincs hogy mi lehet a baja.Lehet vissza kellene raknom a Win7 mert valami baja van a Win8.1 el a gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest