Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Mi a tét???
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #5896 üzenetére
alakul
-
válasz
#Morcosmedve #5879 üzenetére
+1 Köszönöm a megfogalmazást!!
-
törölt tag
Na jó elég az evga-ból. Mindenki vegyen ref gigabyte karit és kész.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Gilthanas #5883 üzenetére
Mr. Classified
ez jó
nekem még nem volt olyan hardverem amit ne tudtam volna kihasználni, ha nagyon akartamhidd el fpsből sosem elég és rohadt jó érzés ha egy új aaa cím nem esik be 60 alá full grafon, más dimenzió játékélményben, na ilyen célokra kellenek az ilyen durván meghúzott csúcskártyák, meg hát időt állóbb na
nem kell évente cserélni
-
Goldmen75
őstag
3 tápcsati, komolyabb táp..áááá semmi értelme ha csak jáccik az ember...780 is elég mindenre hát még a ti
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
westlake #5882 üzenetére
200K körül? De annyi lesz az EVGA classified is nem?
De mondjuk még ha meg is tudnám venni nekem butaság lenne a Kingpin mert egyáltalán nem vagyok olyan tuningmester (nagyjából semmilyen) aki ki tudná használni az akár 450W-ot elszívó tuningot
Max Mr. Classified úrnak tudnám elképzelni
-
BeLucZ
addikt
a zotac 780/780ti AMP karik ref nyákot használnak vagy egyedit? esetleg olcsósítás van rajta? bár a zotacot egy jó gyártónak tartom
(#5881) Gilthanas : szerintem + 100 dolcsi simán lesz
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #5874 üzenetére
Semmi se ad kétszer ugyanolyan eredményt, de itt (Valley-nál) elhanyagolható a CPU, inkább GPU specifikus a teszt és maga az egész teszt világa játék közelibb!
-
törölt tag
EVGA 780 Ti kingpin[link]
Szépen megadták az adatokat.
Core
2880 CUDA Cores
Base Clock: TBA MHz
Bus: PCI-E 3.0
2-way, 3-way, 4-way SLI Ready
Texture Fill Rate: TBA GT/sMemory
Memory Detail: 3072 MB GDDR5
Memory Bit Width: 384 Bit
Memory Clock: TBA MHz
Memory Speed: 0.28 ns
Memory Bandwidth: TBA GB/s -
ForRedGlory
félisten
válasz
Howkeddlee #5841 üzenetére
Általánosságban ment volna, csak neked címeztem. Attól még nem pontos, hogy én is mértem. Hasonlkítgatni pont nem a Vally alapján kell, amikor kétszer nem ad ugyanolyan eredményt.
-
BeLucZ
addikt
válasz
westlake #5872 üzenetére
hát ha jól sejtem 1135 base clock lesz, de ez nem 100% csak a múltkori tuningból számoltam vissza
volt egy screenshot és abból
(#5872) westlake: az evga biztos huncut módon meglepi a vásárlókat, kibontás után derül ki mikor beszereled
ha tippelnem kéne 1135 base clock/ 7400 mem
-
westlake
félisten
Zotac: Nem látok rajta semmi extrát. A hűtés akár még jó is lehet. 2 év gar.
Kingpin: Kapni nem lehet. De jó, hogy mindenhol azt írják, hogy "elrajtolt". Ami elrajtol, azt kapni is lehet. Furcsának tartom, hogy az órajelek nem ismertek. Az ipon cikke megint felületes.#5873: Miért nem publikus egy olyan kártyánál, ami már "elrajtolt"?
-
Zorel
senior tag
válasz
#35434496 #5842 üzenetére
Szép eredmény, de azért azt is érdemes megnézni, hogy ez az eredmény milyen fesz mellett született. 1.244 azért nem kevés...
Összehasonlítva Asus DC2-vel, a gyári bios max 1.188 feszt ad a gpu-nak és 1306MHz-en stabil. 1.244 mellett egy DC2 is simán hozhatja a 1350+MHz-et is.Lényeg, hogy nem csak EVGA-ból lehet kifogni jobb darabokat, de tény, hogy általánosságban az EVGA kártyák jobban tuningolhatóak.
-
törölt tag
Irok az Evga-nak, hogy a magyar classified vásárlók után 5%-ot utaljanak nekem a megnövekedett forgalomra való tekintettel.
A linkelt valley tesztemtől reggel többen sokkot kaptak.
-
Goldmen75
őstag
Hm nettó besz-be 25 a difi...hát elgondolkodtató...
Hát milliomos nem leszel belőlünk
-
Tirexi
addikt
ASUS ROG GeForce GTX 780 Poseidon Platinum Review
(#5856) players111 :
Az akkor nem is annyira meleg. Nem vágom akkor hogy a fenébe van ekkora különbség a VGA-k között. A DC2-m az egyik max 1200Mhz-et megy fesz emeléssel... -
-
törölt tag
válasz
Howkeddlee #5844 üzenetére
Nem akarom senki kedvét elvenni de ez a gyàri léghűtésével készült. A sensor ablakban ott a gpu hőmérséklete a teszt után 40fokos ha nitróztam volna ott 0 lenne.
Gilthanas Ebben a tesztben a proci nem számít semmit.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Howkeddlee #5836 üzenetére
akkor én eddig tévhitben éltem, azt hittem egy ref órajelen ketyegő sima natúr 780-as 57 fps körül kap valleyben extreme hd profilnál, mondjuk amikor kijött akkor linkelgettek eredményeket és nekem ez rémlik, azóta lehet hoztak boostot az új driverek
-
-
törölt tag
válasz
Howkeddlee #5841 üzenetére
-
válasz
ForRedGlory #5837 üzenetére
És ezt most miért nekem címezted ember??
Én csak "válaszoltam" BeLucZ kolléga kijelentésére,hogy az alapon hajtott 780-as mennyi fps.t kap valley tesztben! Amúgy ha megnézed,ez nem mostani friss kép,ezt 1 hete akkor csináltam,mikor megvettem a 780 Windforce-t!mod: Azért látom kolléga,hogy te is "játszottál" anno ezzel a "szarral"...
Goldmen75: Szerintem ez nem gyenge eredmény... Az előbb linkelt hsz-ben ott a kolléga 780-asa alap órajelen futtatva,hasonlítsd vele össze! Húzva amúgy 3000 pont felett hozott!
-
Goldmen75
őstag
Futtassatok Tomb Raider beépített bench-et! Bár elég sok minden lehet állítani, valami egységeset...
-
Goldmen75
őstag
válasz
Hát ez nem sok...Havernak win 7-el alapon 130 max fps Asus 780ti
Lehet Giga valóban "gyengébb" mint egy asus pl?!... -
ForRedGlory
félisten
válasz
Játék tesztet kellene futtatni, nem ezt a szart.
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
Motion_Blur #5828 üzenetére
szerintem egy alap 780Ti-től teljesen jó ez az eredmény, alap 780 57 fpst kap ha jól tudom, tehát reális
-
Goldmen75
őstag
válasz
290-hez képest nem rossz
Ott nekem 107 volt a max fps alapon. asszem nekem is 780ti lesz...
Bár most nézem erősebb a cpu-d mint az én 4770-em, itt ez mennyit nyom vajon a latba?? -
Marcsel
tag
válasz
ez tihez képest tényleg valami fail van a dolgoba
-
Marcsel
tag
nekem a win 8.1 volt egy nagy fail 2 napig birtam
-
válasz
Firestormhun #5819 üzenetére
Ez komoly!
Végülis egy haver is emiatt cserélte le a Gaming 780-át,merthogy kijjebb állt az egyik venti a vga síkjából mint a másik,és magasabb fordulaton már bekerregett!
Még jó hogy nem okozott semmi zárlatot a lapon a kifröccsenő kenőanyag!Kellemetlen!
-
cyberkind
félisten
válasz
Mennyivel jobb teljesítményben a 8.1?
-
Motion_Blur
félisten
Valley alap:
Asszem tényleg elbúcsúzom a Win7-től..
-
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #5826 üzenetére
Ezek az alkalmazások nálam is hol vannak hol nincsenek.
Én mindenképp 8.1-et raknék.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SzlobiG #5825 üzenetére
Nem, de nem az a gond. Pl. minialkalmazások is eltűntek. Aztán egy Win Update után visszajöttem, most egy ideje megint nincsenek. A proci/ram betonstabil, az nem lehet gond.
Lehet megérné felrakni egy W8.1-et?
A biztonság kedvéért holnap egy barátomnak odaadom a kártyát hogy ő is tesztelgesse, bár szinte kizárt hogy a kártya okozzon ilyen hibákat. Legalábbis nagyon remélem
-
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #5824 üzenetére
Minden alapon próba volt?
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes dolgot tapasztaltam: Win újratelepítés után is "megröccen" a kép. Illetve ilyenkor nemcsak a kép hanem minden más is megáll egy pillanatra. Játékokban is és bench-ben is.
pl: 3DMark11 VGA alapon, proci 4,6GHz. A GPU score kb. annyi mint egy sima GTX 780-nak
Ez vajon mitől lehet? Amúgy 2D-ben is sűrűn megakad az egér. De pl a filmjátszás az folyamatos. Nem értem
biztos hogy valami Windows FAIL lesz, de nem jövök rá..
-
BeLucZ
addikt
nincs mit, rosszul nem jársz vele, azt a pár ezrest ne sajnáld a K-s procira mert bármikor meg lehet cibálni és hopp ugrottál is pár generációt teljesítményben
ha meg nincs szükség a plusz kraftra még mindig mehet alapon
(#5819) Firestormhun: az igen, ma már te vagy a második aki panaszkodik a kártyára, iponon egy csávó is bele futott problémákba aki megvette és csak fikázta, pedig eddig elgondolkodtam rajta de ezek után marad a ref vagy classified, de egyre jobban tetszik az acx hűtés.
(#5818) Howkeddlee: na igen, mondom meg kell fűzni playerst mindenkinek rendelgessen azt ilyen WR karik lennének mindenkinél , amúgy én full peches vagyok, életemben nem fogtam még ki rendesen tuningolható kártyát, de még átlagosan tuningolhatót is csak-csak, emlékszem anno az a nyomorék 7970es se vitte tisztességgel a cata maxot, majd megütött a guta
tudom pretested példányt kéne venni... csak valahogy na, használt vgat nem szeretek venni
az az érzés mikor te bontod ki először és helyezed üzembe, erre nincsenek szavak
-
dupladé.
csendes tag
mindenképp egy "K"-s procit vegyél nekem pont egy ilyen 4670 hajtja 4,3on (persze nem gyári hűtővel
) a 780at és mit mondjak itt-ott néha kell ez a "kis" plusz kraft hogy ne fogja meg a kártyát a proci viszont ezekhez egy jó alaplap is elkél...
más...anno lefikáztátok a zotacot hogy ref meg minden nekem akkor már meg volt rendelve amit utólag nem bánok, sőt! Gondoltam várok az írással amíg van egy kis tapasztalat vele. a külsőt most ne nézzük ez olyan kinek a pap kinek a paplan dolog. Nekem amúgy pont bejön narancs/zöld kombó fan vagyok
az hogy ref kártya, most utólag belegondolva még jó is hiszen ha minden jól megy januárban elönti a víz a gépet a csendesség és még egy kis plusz teljesítmény reményében...ÉS akkor a lényeg (itt a tapasztaltabbaktól akár egy kis segítséget is elfogadok...
) fesz emelés nélkül 1230Mhz-t megy a kártya, 1,2V-ot adva neki 1254Mhz-t akármeddig megy ehhez evga precision-t használva. BF4 multiplayer alatt próbáltam pl. DE amikor mondjuk vége a pályának és nem kell a teljesítmény ugye visszaveszi a feszt és ekkor jön a gond fagyás leáll stb...valley alatt úgy néz ki a dolog hogy végig 1,175 és 1,2V között ugrál a fesz ott random fagy le. Anno procinál is ez volt ott megoldotta a fix fesz a gondot viszont itt nem tudom hogy lehet-e és ha lehet hogyan lehet ilyet. Emiatt azt se tudom pontosan hogy menne e többet 1254nél mert nem is próbálgattam inkább visszavettem ahol még alap feszen is stabil. A kérdés van e értelme tovább feszegetni a dolgot vagy örüljek magamnak és az 1230nak és húzzak vissza multizni?
-
Tirexi
addikt
válasz
Akkor ideje DC2-t venni.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Pff az szép mehet garba szerencsére engem nem fenyeget már ez...
-
Firestormhun
senior tag
Na eddig bírta a Gaming-em TwinFrozr 4-es hűtése. Egyik pillanatról a másikra veszettül elkezdett kerregni 1800-2000 körüli fordulatszámon az egyik venti és még a csapágy folyadékát is szétfröcskölte a gépházban. Well done MSI...
-
-
Ubran
tag
Pont ezert kerdezem, mert nem szeretnem hogy visszafogja a proci a gpu-t.
Azt elfelejtettem irni, hogy kizarolag jatekra lesz megveve; nem munkara.
akkor 8gb ram eleg, koszontem. pipa.
Viszont az i5 eleg neki? Fontolora vettem az i7-4770k-t, de szerettem volna ezt megtartani inkabb fejlesztesi lehetosegnek a jovoben. Ertelemszeruen, ha nem eleg az i5, akkor i7. de feleslegesen meg nem szeretnek i7et venni. -
Ubran
tag
Estet!
Ket kerdessek fordulnek hozzatok:
Egy i5-4670 megfelelo par egy 780 melle?
Vagy K vegzodessel, tuninggal alkalmatosabb lenne?8gb ram eleg hozza? Nehany helyen javallotkent 12-t irnak.
A valaszokat elore is koszontem.
-
ÁdiBá
veterán
Manuálisan hogyan tudok feszültséget adni a kártyának?!
ASUS GPU Tweak program segítségével csak közölni lehet, nem értem azt se hogy működik igazából.
Az MSI AB nem is lát semmilyen feszültséget a kártyán, esetleg ezek lockolva vannak?Azt hittem úgy működik itt is a tuning mint a régi kártyáknál, beállítom 1,2V azt csókolom.
-
ÁdiBá
veterán
Nvidia BIOS szerkesztéshez, átíráshoz milyen programot használtok?
Az lenne még a kérdésem az új BIOS telepítését DOS-ból közvetlenül a Boot után (egy pendrive) segítségével csináljátok vagy van hozzá valami Windows kész szoftver?Első hozzá szollást frissíteni kellene majd, hiányzik a GTX 780 Ti a listából.
Bár gondolom ezt csak a moderátor tudja módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- E-book olvasók
- Windows 10
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest