Új hozzászólás Aktív témák
-
A Gigabyte Ghz edition kártyák annyira csúcsra vannak járatva már,hogy azokból szerintem túl sok tuningot már ne várjon az ember. Habár vannak olyan emberek akik néha belenyúlnak,és egy-egy jobb példányt kifoghatnak belőle.
De arra is volt példa,hogy már a gyári órajeleket sem vitte a kártya alapon... -
-
-
válasz
bombibmw #12583 üzenetére
h1mpi: Grat az új kártyához!
Ugyanolyan tesztek alatt,a classified hűvösebb mint a sc? Amúgy itt a linkelt tesztek alatt mennyin ment a procid? Fire Strikeból is ugyanaz a verzió futott mindkét kártyánál? (mert ma pl mikor elindítottam,jött le egy újabb verzió belőle - 3DMark-v1-2-362)
bombibmw: Szerintem ha ugyanolyan feltételek mellett tesztelné a sc-et mint ahogy a classit is tesztelte, (+tuning a procinak) akkor hozná simán a classified pontjait,de még többet is.
-
-
válasz
Tomdriver #12005 üzenetére
Úgy szeretem az ilyent...
de még direkt oda is írtam a LÉNYEGET:
"még úgy sem hogy kép megnyitása külön lapon,mert olyant nem hoz fel az ie - pontosabban felhoz,de nem lehet kiválasztani" [link]
Akkor mutatnám képpel:
Szóval akkor hogyan is tovább?? "megnyitás új lapon asz't kész."
mod.: (#12009) h1mpi: Jogos,csak annyira bírom az ilyent!
Az a baj,hogy nekem se a chrome,se a firefox nem jön be (nem bírom megszokni) csak azért használok ie-t. -
válasz
norb55 #11982 üzenetére
Skacok!
Megteszitek,hogy aki nem a saját ph nevére tölt fel tesztképeket,hanem másik képfeltöltő oldalt használ,hogy a kép elé még a kép linkjét is feltölti?
Nagyon jó lenne kinagyítani a tesztképeket,de sajnos így nem lehet őket! (még úgy sem hogy kép megnyitása külön lapon,mert olyant nem hoz fel az ie - pontosabban felhoz,de nem lehet kiválasztani)
Valahogy így lenne a jó,ahogy Freestyée kolléga is itt feltette a képeit: [link]
Ott a link-re kattintva meglehet nézni nagyban a képeket.
Nagyon köszi mindenkinek! -
válasz
Deekline313 #11875 üzenetére
Szerintem ha alapon akarod használni a 2db 780Ti-t,akkor elég ez a tápegység,de ha húzni akarod őket,akkor kevés lehet!
-
-
-
-
-
válasz
HoReSz1975 #10658 üzenetére
Bocs hogy beleszólok,de az MSI Gaming az nem egy ref nyákos custom hűtéses kártya?
Annál azért sztem erősebb és jobb a ghz edition... -
válasz
#Morcosmedve #10533 üzenetére
Így van,köszönjük...!!
-
válasz
#Morcosmedve #10528 üzenetére
+1 jól mondod Petya!!
-
-
-
-
Sziasztok!
Tegnap csatlakoztam ismét a táborhoz,de most a Gigabyte 780Ti WF után,egy Asus GTX780Ti DCUII OC-vel.
Sajnos tuning terén magórajelben nem túl erős,de a ramokat nagyon meglehet tépni rajta... (8100Mhz-en lefutott a Fire Strikeefölött már durván szemetelt a teszt alatt)
Egy kis csemege...,ezek a tesztek születtek:
-
.
-
-
-
válasz
Motion_Blur #9872 üzenetére
Igen,de ez csak egy röpke teszt volt! Valószínű hogy ők is mentek volna jobban...
(#9873) h1mpi: Igen a giga volt a melegebb (amúgy is ő a melegebb) de főleg hogy ő volt felül,és a dcu2 melegét is szívta befelé rendesen.
-
válasz
Howkeddlee #9870 üzenetére
-
-
-
-
-
-
-
-
Én viszont annyira nem!
És azért mert a két kolléga esetleg nem jót fogott ki belőlük,szerintem nem kellene általánosítani! Amúgy Devil-X-nek a gigája hirtelen lett rossz,eddig meg ment hibátlanul?
Nekem Gigabyte GTX780Ti OC Windforce kártyám van. Az enyém nem zörög,nem csörög,talán "hibaként" azt lehet felhozni,hogy picit melegebb,mint egy DCu2,vagy egy ACX hűtős kártya,de cserébe olcsóbb is mint ez a kettő -25 és -50ezerrel. Játékok alatt (FC3,Crysis3,BF4) sincs vele gond, és tesztek alatt sem megy rosszul!
A gyári 1020/1085-ről 1150re boostol,ami elég a játékok alá is bőven.Itt egy alapórajeles 3DMark11 teszt róla pl.:
Igaz most cserélni szeretném,de nem azért mert valami gondja lenne,hanem mert szeretnék kipróbálni mást is,ami ugye vagy bejön vagy sem.
Volt már anno Giga GTX770 WF-nál,hogy eladtam csak hogy kipróbálhassak egy másik GTX770-et,de vissza is tértem a Giga 770 WF-hoz.Ezzel az írással én nem vitatkozni/vitázni szerettem volna,csak anno korábban én is megkaptam mástól hogy nem kellene általánosítani,ha egy valakinek az az egy dolga,nem úgy működik,ahogy kellene!
Peace! -
-
-
-
-
-
Sokan félnek az "új" és ismeretlentől! Ettől még lehet jó vga,de a kettő közül én is az evga-t választanám!
Az már bizonyított sok embernél!!Petya! Örülök a döntésednek!! Szerintem nagyon jól fogsz járni azzal!
Conqver: Tudod...ááá inkább hagyjuk!
Players: Szerintem úgy jött,hogy egyet előre,kettőt hátra...
Tény hogy ennek már legalább fél éve itt kellett volna lennie!! -
Ő is megérkezett már az iponba
: Asus Poseidon GTX780
-
Egy kis "érdekesség"...: Nvidia, the BLACK IS BACK
-
-
-
Igen,igaz,vissza kell venni belőle kicsit! Az emelt órajeleken amin még lefut a valley,azokon az órajeleken egyik kártya sem fogja bírni egy komoly erős játék alatt.
De ha pl. COD1-el játszol csak,akkor azt bírná szerintem ezeken az órajeleken...(csak vicc volt!
)
mod.: jah és köszi majd a képet!
-
-
-
válasz
BlessedElroy #8089 üzenetére
Van azért ebben valami...
KFA2 GTX 780 HOF (1006-1058mhz/6008mhz)
-
-
-
-
-
-
válasz
hszilard666 #7484 üzenetére
Grat hozzá!!
Teszteket majd kérhetünk róla?
-
Akit érdekel: Geforce 332.21 WHQL Drivers
mod.: Tirexi: pár mp-el gyorsabb voltam...
-
-
-
-
válasz
#Morcosmedve #7149 üzenetére
Minden Kedves Fórumtársnak,Barátnak,Ismerősnek,Sikerekben (és Nvidia kártyákban) Gazdag,Boldog Új Évet Kívánok!!
-
-
Erre csak ezt tudom ismét mondani: [link]
Azóta volt már egy gtx780 wf-om is,amivel szintén csak elégedett lehetek és remélem hogy az új gazdája is az lesz vele. -
-
válasz
Soraszemp #6856 üzenetére
Ez érdekes...
Nálam eddig mindig mindegyik kártyámnál (gtx680 lightning,gtx770 wf,gtx780 wf) a valley benchmark alatt nem bírtam annyira felrakni a ramok órajeleit,mint a 3dmark vagy 3dmark11 alatt,mivel a valley jobban terheli a kártyát mint a 3dmarkok.Pl. itt vannak a volt Gigabyte gtx780 wf-m eredményei:
-
válasz
Soraszemp #6816 üzenetére
Akkor jó!!
Én is szemeztem vele,nekem is nagyon tetszik ez a kártya!!
Az elődjéből nekem is elég sok mindent sikerült kifacsarnom,és a tuning alatt is baromi stabil volt!! Nagyon szerettem a 680 Lightningot!!Soraszemp: Egy kis 3dmark segítség...
-
-
-
Skacok!
Ne vitatkozzatok kérlek benneteket,legalább az ünnepek alatt ne!!
Mindenki kicsit gondolkodjon el ezen azért!
De mindenkinek Békés,Boldog,és Nyugodt Karácsonyt kívánok!! És örülök,hogy azért itt is,elég sok mindent tanultam,és tapasztaltam meg tőletek,és ezt nagyon köszönöm nektek!! Peace!! -
válasz
westlake #6653 üzenetére
Az azért elég "veszélyes" nem? 210e-ért egy DC2?
És ez még csak nagyker ár?!
Szerintem ennél olcsóbb custom hűtésű 780Ti nincs:
Gigabyte 780Ti Windforce: Ipon 186e Ft
De ez is csak 2014.Január 6.ára érkezőben... -
válasz
Howkeddlee #6506 üzenetére
Tudna ebben esetleg valaki nekem is segíteni?
-
Üdv.
Haver tegnap este vett az Aqua-ban egy Giga gtx780-at. Szerintetek a Giga gtx780 ghz edition vbiosa jó lehetne rá? Hol lehet egyáltalán találni hozzá a neten vbiost a kártyához?
köszi a segítséget! -
-
válasz
#Morcosmedve #5879 üzenetére
+1 Köszönöm a megfogalmazást!!
-
-
-
válasz
ForRedGlory #5837 üzenetére
És ezt most miért nekem címezted ember??
Én csak "válaszoltam" BeLucZ kolléga kijelentésére,hogy az alapon hajtott 780-as mennyi fps.t kap valley tesztben! Amúgy ha megnézed,ez nem mostani friss kép,ezt 1 hete akkor csináltam,mikor megvettem a 780 Windforce-t!mod: Azért látom kolléga,hogy te is "játszottál" anno ezzel a "szarral"...
Goldmen75: Szerintem ez nem gyenge eredmény... Az előbb linkelt hsz-ben ott a kolléga 780-asa alap órajelen futtatva,hasonlítsd vele össze! Húzva amúgy 3000 pont felett hozott!
-
-
válasz
Firestormhun #5819 üzenetére
Ez komoly!
Végülis egy haver is emiatt cserélte le a Gaming 780-át,merthogy kijjebb állt az egyik venti a vga síkjából mint a másik,és magasabb fordulaton már bekerregett!
Még jó hogy nem okozott semmi zárlatot a lapon a kifröccsenő kenőanyag!Kellemetlen!
-
-
Nagyon megy a 780-ad!
Grat hozzá!!
Csak azt nem értem hogyan,mert itt pl.a 780 Lightning sem megy ennyire! -
-
-
hmmm... igaz lehet a 3gb memória,de majd reméljük hamarosan kiderül!
-
Nem feltétlen lesz annyi az ára,de akár lehet annyi is...
A titán nyomdokain azért az a 6gb memó a kártyán nem semmi! Na meg ugye még a többi finomság! -
-
válasz
MiklosSaS #5670 üzenetére
Hát igen,csak végre mutathatnának is valami komolyat,és közölhetnék hogy emberek,ekkor és ekkor fog "megjelenni"... Mert már igencsak régóta megy ez,hogy így a mantle meg úgy a mantle,és mindenki csak abban bízik hogy majd az milyen jó lesz! De azt gondolom,hogy ezt azért az nvidia sem fogja annyiba hagyni majd!
-
-
-
Ha valakit esetleg érdekel: Gigabyte GTX780Ti Ghz Edition Review
-
-
-
Mától én is csatlakoztam hozzátok egy Gigabyte Windforce GTX780 OC-val.
Épp tesztelés alatt van,hogy mit bír!
Ami elsőre feltűnt,hogy kicsit halkabb,mint a Windforce 770-em volt.Seikai: Hogy ment neked 1200mhz-et,és milyen teszt alatt?
Mert nálam +102mhz a magnak,és afelett valley alatt már lekapcsol vagy kékhalálozik. -
Ezt nemtudom láttátok-e már?
-
-
Sziasztok!
Kedves gtx780 tulajok! Kérhetek tőletek egy alapórajelen hajtott,nem refhűtésű gtx780 (pl.gigabyte windforce vagy asus dcII stb.) valley benchmark teszteredményt?
Nagyon megköszönném! -
-
válasz
BlessedElroy #4850 üzenetére
Nyugi kolléga,simán bírni fogja!
Még ha SLI-ben is gondolkodnál,akkor sincs gond szerintem!
-
-
-
Hmmm... finomság:
Egész jól húzható! Nemtudom,hogy a 290X-et lehet-e ennyire hajtani?!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akkuban erősít a középkategória
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest