Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz BReal #7861 üzenetére

Láttam, igen, van itt is, aki Manli GTX 1060-at használ.
    Inno3D-nek sincs túl nagy neve, az a pár darab ami megfordult nálam mégis tökéletesen teszi a dolgát, többen is használnak ebből a márkából is 1060-at itt is. (Jelenleg nálam is egy ilyen van, bár nálam néhány hetente/havonta változni szokott minden az alaplaptól kezdve a processzoron át a videokártyáig, de eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve, az biztos.)

1. Mutass légyszíves olyan összesítő tesztet, aminek nem az a vége, hogy a GTX 1060 3GB az erősebb FullHD felbontás mellett. Tudtommal ilyen nincs, úgyhogy felesleges is vitázni erről. Hangsúlyozom, összesített eredményről beszélek, amiben szerepel mondjuk 20 db játék, nem csak kiragadott 1-2 negatív példa, ami pont a másik oldalnak kedvez szánt szándékkal.
    2. Mondtam körülbelülre egy számot, 10-ből 9. Az is lehet, hogy 10 játékból csak 8 kedvez az Nvidiának, nem számolgatom már régesrég, nincs értelme.

A COD-ok mióta AMD-sek? Talán mióta jobb eredményt kapnak alatta az összesítő tesztek szerint gyengébb AMD kártyák is.

Új hozzászólás Aktív témák