- Videós, mozgóképes topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia!Én voltam a figyelmetlen reggel nem néztem meg az adat lapomat,így még ott a régi adatok szerepelnek
.Már ez az alaplapom Asrock P43 Pro/usb3.Így már szóba jöhet egy erősebb proci a mostaninál?Most már át írom az adat lapomat.
-
gézu
őstag
válasz
qwertly #3595 üzenetére
Ez nem Core™ 2 Duo 4MB proci, ami neked kéne, hanem sima Pentium Dual-Core 2MB-s (a fotó megtévesztő) és nincs benne a kompatibilitási listában. [Gigabayte-965P DS3 1.0 cpu komp. list]
Azért ha írsz a Giga supportnak, az a tuti. -
qwertly
addikt
Szia!Igazából azért cserélnék mert már kb.3 éves a 9600GT kártyám és még ilyenkor eltudnám adni értelmes áron az aprón.Meg azért csak erősebb ez a kártya mint a mostani mert időnként ha játszom érzem,hogy igen csak köhög a kártya.Ha pedig proci limites a kártya akkor valami gazdaságos proci fejlesztés próbálok megvalósítani
.
-
gézu
őstag
válasz
qwertly #3588 üzenetére
Ha ez a procid van E4300 Allendale 1.8GHz 2M és ennyin fut, akkor nem sokat fogsz profitálni a cseréből. Én is 9600GT-ról váltottam - proc E6550 2.33Ghz - és kemény cpu limit van. Csináltam a 3Dmark06-tal egy mérést a cserénél.
Cpu 2.33 - 9600GT: 9000; ugyanez GTS 450-nel 9700. A cpu-t 2.66-ra húzva 11000 pont az eredmény.
A kártya a tapasztalatok alapján 1680-ig jó, szűrőket tekintve erős kompromisszumokkal. -
qwertly
addikt
Sziasztok!Most úgy nézki most már megtudom venni a március közepén ezt a kártyát.Most egy 9600GT van ez % lesz erősebb mint a mostani?És egy 22 monitort amely 1650×1050 felbontású lenne amelyhez használnám.Ehhez a monitorhoz elég lenne,egy koca játékosnak?
-
Faterkam
addikt
válasz
Tomi7887 #3581 üzenetére
Szia! A GTA IV a mániám nekem is. A Crisis-el nem játszom, de fent van. A benchet lefuttattam nála is. A hirdetésem: [link]
A GTA IV-et ilyen felbontással játszom, és a GTS 450-et lecseréltem mert néha akadt a játék. Vettem egy GTX460-at és avval is akad. Tehát nem a kártya miatt, vagy a ramom a rossz vagy az alaplapom nem bírja
Üdv: Totya
-
Tomi7887
aktív tag
Segítséget kérnék tőletek: mennyire vagytok elégedettek ezzel a kártyával, mert most nézelődök új kari után és érdekelne. Azt is kérdezném másrszt, hogy bekapcsolás után windows betöltés előtt 100%-n megy-e a ventije illetve mennyire csendesek működés közben? Esetleg konkrét típus van-e amit ajánlotok? köszi előre is!
-
tomi613
aktív tag
Hi! Az mitöl lehet hogy játéknál ha be van kapcsolva az nvidia vezérlőpultban a physx autora néha akad a játék, ha cpu-n van fut rendesen?
CPU: Intel Core i3-550 @3.20GHz
Memory: Kingston 2x2GB
DDR3 1333MHz Dual Channel KIT
GPU: Asus GTS 450
DirectCU OC (1024 MB GDDR5)Játék: Farming simulator 2011
-
mycso
veterán
válasz
Mr.Rain #3573 üzenetére
Aha, az nvidia oldalán lévő leírás nem igazán érdekel, mert ilyennel már egyszer beszoptam, azért lennék kíváncsi konkrét tapasztalatokra.
(az ati 4800-as szériára is azt írja pl. a sapphire a vga-ira, hogy megy a hd hang, aztán mégsem, hanem tömörítve lejátssza más formátumban....tehát a leírásoknak nem hiszek, csak a tapasztalatoknak.) -
mycso
veterán
Hali, aki már próbálta ezen a vga-n attól kérdezném:
Ez HDMI-n keresztül már minden babra nélkül átvisz képet+hangot is, illetve HD hangokat át tud -e vinni (DTS-MA, TrueHD, stb. ...)???
Másik alternatívaként 5770 lenne, ami kb. ezt tudja teljesítményre, ennél a fentebb leírtak simán működnek, viszont az nvidia bejövősebb...
-
Danex
addikt
Hello az kérdezném, hogy egy E8400 kihajtja a gts450-et? és szerintetek amd athlon x4 640-ről E8400 okozna valami komolyabb fps csökkenést játékokban? Testvéremmel cserélnék, mert jobban szeretem a csendes gépet és azzal a lappal (p5q-e lehet vezérelni), az enyémmel csak a procit
-
vmatyko
tag
ahogy végignéztem a kínálatot 24k-ért van gigabyte és gainward, mindkettő sima gts450 512MB.
Van vkinek tapasztalata velük? Mindkettőn állítható a venti sebessége?
-
vmatyko
tag
gts 450 vásárlásán gondolkodom, ahogy láttam 25 körül van mindenhol.
A kérdés, hogy melyiket vegyem a sok közül (teljesítmény ár/érték arányban), a másik hogy melyik a leghalkabb (esetleg passzív is jó lenne de azok mindig nagyon drágák)
(ja és C2D E6550-em van - ez megbírkózik egy ilyen karival?)
-
gézu
őstag
válasz
Faterkam #3561 üzenetére
Ha nem kér újraindítást az abból a szempontból gáz, hogy akkor a win a lapcsere után normál módban akar indulni és az új lapot megtalálván elakadhat a boot és akkor nem úszod meg az újratelepítést.
Esetleg megpróbálhatsz egy régebbi változatot feltenni, hátha valamelyikkel kér restartot.
Nálam a legutóbbi videodriver csere után nem kért újraindítást a win7, de az ezelőttinél igen, pedig elvileg a videodriver cserét restart nélkül kéne tudnia. Vadert idézném, " a win7 csodákra képes " -
gézu
őstag
válasz
Faterkam #3557 üzenetére
A lényeg, hogy olyan változat kell, ami tartalmazza mindkét lap támogatását. Egyébként nem lehet elrontani, mert ha a lapod nem kompatibilis az instalállni kívánt driver verzióval, akkor nem fog települni.
A restart után a win új drivert fog keresni és nagyobb az esély, hogy az új lapot elfogadja, mintha csak kirántanád alóla. -
Faterkam
addikt
Lord Vader: Neked Asus Lapod van, szeretném megkérdezni, a Gigáról váltok Asusra megoldható az hogy ne kelljen rendszert újrahúznom?vagy ez nem működik sehogy se?
-
Alister71
nagyúr
válasz
gainwardgs #3535 üzenetére
Dirt2 bench nem igazán jó, más-más pályákat tölt be, nem nagyon lehet vele összehasonlítani.
Q9650 sokat számít. -
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #3543 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
válasz
gainwardgs #3542 üzenetére
Olvasd el![link]
-
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #3540 üzenetére
Ti hogy tudtatok modositott képet rakni nevetekhez??? Arckép
Kéne egy i7-es eredmény is, kiváncsi lennék még mit dobna rajta??
-
Zigi
senior tag
válasz
gainwardgs #3539 üzenetére
Vagy a q9650 miatt....inkább
-
Dark KillerX
addikt
válasz
gainwardgs #3539 üzenetére
Igen számít az 1Gb Vram is,és a procid is erősebb,így lehet ekkora különbség.Amúgy másodjára futtatva 80/62 lett az átlag-minimum.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #3538 üzenetére
Nálam 815mhz, lehet 1gb miatt
-
Dark KillerX
addikt
válasz
gainwardgs #3537 üzenetére
Megpróbáltam húzva:850/1700/4300Mhz-en sem jobb:78 az átlag a minimum 60.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #3536 üzenetére
Benchre gondolok, kevés az fps, nálam average 85 min 69.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
gainwardgs #3535 üzenetére
Alapórajelen is kevés?
-
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #3504 üzenetére
Hogy ilyen kevés az fps dirt2be???
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3532 üzenetére
Nekem csak a kevés L2-vel van bajom a Q8000-essekkel.
-
Dark KillerX
addikt
Bocs 2*szer!
-
Dark KillerX
addikt
Hát igen bőven van még kraft ezekben a régi négymagosokban,az én yorkim is 3,3Ghz-et 24/7-ben,ami sztem mindenhova bőven elég játékok szintjén.
-
Alister71
nagyúr
válasz
->Raizen<- #3529 üzenetére
Majd ha találok rendes áron egy Q9450-est. Addig nincs csere.
-
->Raizen<-
veterán
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3526 üzenetére
Csak kihajti az fosi 8200-es.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3524 üzenetére
Persze, ez nagyon jó kis cucc, de ehhez ugye lapot is cserélnem kellene, nekem meg elég magasak az igényeim alaplap téren. Nem beszélve a DDR3-as ramokról.
Vantage -
->Raizen<-
veterán
válasz
Alister71 #3520 üzenetére
A crysis 2-t esküszöm utoljára hozom fel de megnéztem mert hajtott a kiváncsiság vajon mit művel ha a processzoromba letiltok 2 magot és 2 magos prociként hajtom a phenom2-t alatta. Folyamatos laggolás lett az eredmény és megtorpan már egy ablaküveg betöréstől is szerintem elég rendesen cpu limites játék lesz a teljes.
Az Elder Scrolls 5 skytrim brutálisan néz ki! [link] -
gézu
őstag
válasz
->Raizen<- #3521 üzenetére
9800 GT-t akart írni szerintem
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3519 üzenetére
Nekem nem kell Q6600, 1.3, 1.4 volton nem fogok procit hajtani +10 fps miatt. Bődületes baromság. Q9550 szintén nem ér 50 ezret
I5 az más, de arra egyenlőre nem tudok beruházni.
900/1150: klikk, szintén 3.2-őn ment a proci. -
-
Alister71
nagyúr
válasz
->Raizen<- #3517 üzenetére
Nem sokkal gyorsabb a 9600GT-től, mert szar a procim.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Alister71 #3507 üzenetére
Én anno az SOCval elért eredményem, nagyobb felbontás 4xAA, de az utolsó Sun pályán már így is hozza a tuningolt 6850et hogy az kisebb felbontásban volt és AA/off.
A Benchmarknál nem jön ki a 2 és 4 mag közti különbség prociknál 775ös platformon.Erről beszéltek összehasonlító tesztekben is, hogy a 460nál nincsenek olyan FPS ingadozások mint a 6850nél, stabilabb kártya.
Én anno azért választottam inkább.De ez nem ide való, csak megírtam a véleményem, elnézést ha valakit ezzel megbántok.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3506 üzenetére
AvP bench , COP advanced-be csak a tess volt bekapcsolva, a többi off.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3504 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Quadro FX 570 eladó
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest