- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueTorch
csendes tag
válasz
P.Peti1000 #4973 üzenetére
Csak érdeklődésképpen, pontosan milyen GTS 450?
-
P.Peti1000
csendes tag
Sziasztok!
Manapság egy GTS450 dobozzal, nem húzva és normálisan használva mennyit ér? Semmi hibája, csak nekem egy "kicsit" már gyenge.
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Érdemes még ilyen videokártyát venni?
Lenne egy gép i3-2100 procival,8gb rammal.
Előre is köszi! -
feco43
csendes tag
áá nem kell de köszi a jövő héten veszem meg a asus gt640 2 Gb ddr3ast vagy SAPPHIRE HD 6750 1GB DDR3
-
-
feco43
csendes tag
hali
van egy msi cyclone gts 450-em és azt csinálja hogy a nincsen fen a driver akk jó de ha felteszem vagy a sajátját vagy leszedek a nvidia honlapjáról vezérlőt akkor a kép amikor be tölt a win7 akkor 16bitbe 640x480ba be rakja a monitor és még a vezérlő se indul el
erre van valami meg oldás ?? -
sqpp
őstag
Na 7600GT után vettem egy ilyen kártyát a gépbe. ( Tudom nem mai darab, de hát nem akarok több tízezret költeni gépre. )
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
Razenhell #4952 üzenetére
Én azt mondanám: Vegyed Palit!
Bocs, nem hagyhattam ki. Szóval, össze vannak rakva azok a kártyák, de rangsorban:asus, sapphire/gainward, talán msi már tud időtálló cuccokat lerakni az asztalra, a második helyen a két ugye technológiahű gyártó (nvidia vs amd - sapphire vs gainward), ezután evga és jönnek a palitok, az inno3d, meg ezek a gyártók. A palit kifejezetten "ismertnek" számít azt hiszem ha a sok kisebb vga gyártó közül nézelődünk, de azért nem egy csúcsmárka sajna ezt tudni kell. Nem nis bajomele, supportról nincs tapasztalatom, ugyanis két évig hibátlan volt. Megeöccés, melegedés, villogás, csíkozódás semmi. (zárójelben megjegyezném ha szereted a szép nyákokat, akkor ők nem spórolnak vele általában kisebb gyártói címhez viszonyítva, én speciel imádom, ha vaskos egy vga, nagyon jól mutat, ezért is vettem egy msi twin frozr 2-es gtx 480-at, fuhh brutál.
)
-
Razenhell
tag
válasz
rbertkrl #4951 üzenetére
Hát köszönöm az infokat, elvileg EVGA supportja ottvan az élen, hallottam énis hogy 3 napon belül cserélik a dolgokat úgy hogy németországban van az RMA. Jó kártyák, csak meg is kell fizetni ezt rendesen...
Palit-on is gondolkoztam már kiprobálom egyszer, mennyire stabil ha kap egy kis tuningot? GTX 680 4gb verziot szurtam ki anno, a 3 ventiset. Gigabyte valahogy nem szimpatikus nekem, hűtésből volt Bequiet ventim, így a francia dolgoktól elment a kedvem. Bár felsőkategóriában biztos odaver az is.
770ből is volt EVGA-m, hát nagyon szerettem meg illett a military design-ba. Palit-ot hová helyeznéd rangsorba kb.? -
rbertkrl
aktív tag
válasz
Razenhell #4950 üzenetére
Használtan jövőre 760 lesz jó árban valószínűleg
Az EVGA-val még nem volt dolgom sajnos, csak Giga, Asus, Sapphire, Gainward, Palit. Jelenleg Asus van és az öt gyártó közül a hűtés és a megbízhatóság, support miatt az Asus nálam jobban teljesített. Majd még kiderül miket kapok. Giga is jó supportban. Alaplapok nálam sorra haltak... De barátom 770-je behalt és nem javítgatták, adtak neki egy újat. Személyes vélemény, csak úgy leírtam, hogy ha jövőre belevágnál a dolgokba
-
Razenhell
tag
Majd jövőre ha lesz pénz keresek vmi jó kis EVGA videokártyát, persze ha játszok is mellette... nálam eddig EVGA a favorit, mellette pedig az MSI.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
Razenhell #4946 üzenetére
Hozzá jutottál és meg is kell válnod tőle?
Miért? Amúgy én már rég lecseréltem egy 750 Ti-re, de megvan még mindíg a Green Edition Gainward kártya és AC Black Flag-et simán viszi meghúzva 873 mhz-en a cucc. Időtálló, csak sajnos néha nem ad képet, ha sokáig áll. De lehet, hogy ez inkább alaplap hiba.
-
Razenhell
tag
A napokban jutottam hozzá egy MSI GTS 450 Cyclone kártyához, hát kellemes meglepetés volt, kevesebbet vártam egy gts 450-től.
Hasít 975 mhz-en stabilan, kár hogy megkell válnom tőle... -
NFree
addikt
Szia [beárazós topik] itt kérdezd meg. lehet hamarabb s korektebb választ kapsz.
Vagy csak egyszerüen nézd meg az aprót hogy mennek a 450-ek s ahoz képezz egy árat magadnak.
Én annyira megszerettem , hogy nem adom el -
HI-FI
tag
Hello!
Van egy Club 3D GeForce GTS450 2GB videókártyám, amit két év hű használat után lecseréltem.
Nagyon megvoltam/vagyok mai napig vele elégedve! De mivel már nem tudom semmire hasznosítani fájó szívvel megválnék tőle. Viszont a netem nem nagyon találtam egy normális irányárat, ezért megszeretném kérdezni tőletek, hogy mennyiért lehetne meghirdetni? -
NFree
addikt
Sziasztok , nos lehet búcsúzom a topiktól , vettem egy kicsivel nagyobb karit , nagyon megszerettem ezt a kis gts 450-et 3 évig hibátlanul szolgált sztem a legjobb karim ami eddig volt .
Jelenleg a legújabb nv driver van fent s megy is rendesen a kis drága [3dmark06 23262] asszem ezzel búcsúzunk sziasztok -
törölt tag
Az Nvidia is bevezeti a Legacy driver kategóriát, mint anno az AMD. A régebbi kártyákhoz maradni kell a régi drivereknél.
-
NFree
addikt
Érdekes ez a driver mizéria , nekem a kis giga 331.58 as driverrel tökéletesen megy , sőt megmerem kockáztatni hogy újab driverrel sem lehet gond , nem értem nállatok mi lehet a gond
-
gabo9201
senior tag
Nagyon úgy néz ki, hogy én is hasonlóan jártam, de nem pont ilyen kártyával.
Nálam a 285.62-es az utolsó driver amivel hibátlanul megy. -
kaman
csendes tag
Másnak is előfordult, hogy a gainward gts450 1gb ddr5 videókártya csak a régebbi driverrel megy.
266.58-sal megy csak el újabbal nem.
Szerintetek mitől van ez? -
kaman
csendes tag
Sziasztok!
Van egy gainward gts 450 1gb ddr5 videókártyám, az a baj ,hogy ha felrakom a drivert amint betölti a rendszer a videókártya drivert el megy a kép,próbáltam újra rakni a gépet de ugyan az a baj.
Próbáltam XP-vel is meg Win7-tel is mindegyiknél ugyan az a baj.
Szerintetek mi lehet a gond?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Dr. Romano
veterán
válasz
@rglaaf #4932 üzenetére
Hát igen, nagyon vegyes volt a kép a monitor felbontása miatt, tehát ebből is fakad:
Az Unreal motoros játékokban jellemzően VGA limit volt, azonban pl. az F1 2012 és NFS Shit 2-ben meg inkább CPU limit. A Planetside 2-ben pedig vegyesen mindkettő (nagy csata közben kemény cpu limit, vándorlás a pusztában gpu limit, alt+f kombináció jelzi ki ebben a játékban).
A videokártya csere azért így is hozott látványos javulást az eddig is gpu limites játékaim esetében, és néhány esetben eltűnt a mikro lag is (de azért a min. fps meg tud zuhanni, ).
vagy pl. a PCSX2 emulátorban Silent Hill 2 eddig 4x natív felbontásban futott "csak" most már 6x natívot is vígan viszi
Wii emulátor viszont nem változott (ugyanúgy lassú), oda keményebb CPU kéne.Igazából csak azért cseréltem, mert szüleim gépébe kéne egy a 7600GT-nél erősebb kártya így a GTS450 megy oda.
NFree
Igen, a felbontás növelésével már változik a mérleg állása -
@rglaaf
veterán
válasz
Dr. Romano #4931 üzenetére
E8400-s kihajtotta a 450-t?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #4816 üzenetére
Hát ennyi volt a GTS 450 korszakom. Áttértem egy GTX 460-ra ez meg majd megy szüleim gépébe.
A GTS 450 jó kis kártya 1680-ban ki tudott szolgálni, bár voltak játékok amik már nem virgonckodtak, de ezzel a kártyával már CPU limit is befigyelt néha.
Az 512MB memória kevés rá, mindenképp az 1GB-osat ajánlom ha valaki ilyet akar venni.
Egy mezei FSP 350PNR is elviszi minden probléma nélkül (úgy ahogy a GTX 460-at is)
Accelero S1 felmegy rá és teszi a dolgát. Max 60 fokig kúszott fel egy 12cm-es ventilátorral. -
rbertkrl
aktív tag
válasz
polesz94 #4927 üzenetére
Üdv.!
Megnézted, hogy normálisan be-e van dugva a tápkábel ? Egy jó barátomnak a gtx 770-jével volt ez... csak kicsúszott a tápkábele és egyik napról a másikra nem kapcsolt be a kártyája. Visszadugtuk és azóta semmi baja. Ha a ventilátor forog akkor ott valami más probléma lehet, de azért ha megpróbálod, hogy ki-be húzod szerintem jó lesz. -
3shae
aktív tag
Sziasztok!
Bf3 at futtatta már valaki ilyen kártyával? Rá merjem engedni?
-
polesz94
újonc
A hiba sajnos még mindig fent áll...
-
arcszesz
aktív tag
válasz
polesz94 #4923 üzenetére
Másik tipp. A 3 éves GTS 450-em régebben teljesen stabilan ment 1,00V-on 810 MHz-en. Mostanában már nem, hasonló hibát produkált. Talán kezd elöregedni egy alkatrész vagy ilyesmi. Viszont ha visszább veszem 750 MHz-re vagy adok neki egy kis +feszt, tökéletes. Egy próbát megér.
-
polesz94
újonc
A hiba még mindig fent áll az előbb megint "kikapcsol".
-
polesz94
újonc
válasz
Rypejakten #4921 üzenetére
Megpróbállom most telepitem azt a drivert utánna csinállok egy kis próbát
Aztán írok
Kösz a segítséget!!! -
polesz94
újonc
válasz
Rypejakten #4919 üzenetére
A legújabb Driver van fent ami nem béta a bétával el se indult a kártya megfelelően...
Gyors elolvastam mi az a TDR de nem itt nem kapok hibakódot se kis ablakot fekete kép és semmitse tudok csinálni... :S -
polesz94
újonc
Sziasztok !
Van egy Gigabyte GTS 450-es em és olyan gondom lenne hogy véletlenszerűen látszólag minden ok nélkül egyszer csak mintha kikapcsolna. Nem egészen mondható kikapcsolásnak csak a monitor egyszercsak átrakja magát takarékba és csak a gép ujrainditása oldja meg a problémát. Először azthittem tulmelegszik és azért kapcsol ki de beálitottam a ventilt (MSI Kombustor-al) és 1-2 nap mulva eljátszotta megint...
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
-
fbeni91
tag
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne h tulajdonosa lettem egy Zotac GTS 450 amp edition Kártyának! Játék alatt 80-90 fokos a kártya! Milyen hűtést javasoltok rá? amivel hűvösebb. és csendesebb??
Várom válaszaitokat! előre is köszi üdv.
GPU:870MHz
Memoria:4000MHz
GDDR5
1GB
128Bit
Gyári hűtéssel jelenleg!Memóriákon semmi féle hűtés nincs!!!! Gyárilag sem!!!
-
Butcher82
senior tag
válasz
rbertkrl #4910 üzenetére
Szia! Egész pontosan erről van szó: http://hu.gigabyte.com/products/page/vga/gv-n450-1gi/
Nem teljesen gyári kicsit a gigabyte emelt az órajeleken. Gondolkodtam rajta hogy beszerzek valami nagyobb hűtőt, de az igazat megvallva mivel még terhelés alatt is halk a gyári (három hete van nálam kb. a kártya), így nem szívesen cserélnem le. De addig nem merem nagyon húzni. De köszönöm az információt.
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, ha szeretnék némi pluszt kicsikarni a kártyából, az nem gond ha gyárilag nincsenek a memóriákon bordák? Nekem, egy sima DDR5-ös Gigabyte-om van. Ezen a gyári ventillátor és borda csak a gpu-t hűti...
-
Butcher82
senior tag
válasz
Terror_246 #4906 üzenetére
Ha minden kötél szakad húzd fel 600 ra, majd próbáld ku a BF3 -t ha jó és stabil akkor megoldódott.
-
Butcher82
senior tag
Bár az MSI ddr3-as GTS 450-e csak 1000Mhz megy :
http://www.msi.com/product/vga/N450GTS-MD2GD3.html#/?div=Specification
Lehet a Club3D honlapján helytelen az adat. De én egy windows reinstallt megpróbálnák, na nem azért mert attól 600mhz lesz, hanem mert mondtad hogy pár játék nem úgy megy mint régen, szerintem segíteni.
-
Butcher82
senior tag
válasz
Terror_246 #4903 üzenetére
Szia valami tényleg nem oké, most néztem a Gpu-Z adatbázisában és ezt találtam :
http://www.techpowerup.com/gpudb/2043/geforce-gts-450-rev-3.html
-
Terror_246
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen gts450-em van http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/geforce-gts-450.1040.html (tudom, gagyi ddr3-as de nekövezzetek meg, annak idején amikor vettem jól átvágtak...)
Szóval az a gondom hogy mostanában lassabb a vga (pl. régen a bf3 egész játszhatóan ment medium-high-on 1920x1080ban, most meg 1280x720-on low-on akad (max. 20 fps.))
Észrevettem hogy GPU-z-ben nemakkora memória órajelet mutat amennyinek kéne lennie (mivel gyári honlapon 1200mhz-et írnak órajelnek (gondolom ez az effektív akar lenni) akkor a gpu-z által jelzettnek nem 600-nak kéne lennie?) Megkockáztassam felhúzni 600-ra hogy 1200 legyen az effektív?
ui: mielőtt megszóltok a driver régisége miatt, régen is ezt használtam mert néhány 3xx.x-es driverrel "fagyások" voltak. (driver nem válaszolt hibaüzenet vindózban, érdekesmód linuxban működik az összes 3xx.x-es)
-
Fluke
tag
Hello!
Nekem egy lehet fura kérdésem lesz, van egy alap zotac geforce gts 450em, és most eloszor levettem rola a burkolatot amin a venti meg a hutoborda van hogy kifujjam a port.Szétszedtem és ilyen gumikarikak kiestek valahonnan es nem láttam hogy azok hol voltak csavar alatt vagy mi alá kell tenni? Osszeszerltem de lehet rosszul mert furát csinal elkezd egyyre hangosdni a venti aztan elmegy a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest