- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
válasz
Alister71 #4027 üzenetére
mihez? 6850 hez?
ahoz biztos nem.. és még a GTS 450 hez sem
Nekem a Quad elött volt E8400... és érdekes a Quaddal vagy 3 ezer ponttal több lett a GPU scoreom, és még alapon is kihajtja a GTS 450 et.. tuningolni se kell
meg ma már a játékok kihasználják a 4 magot.. baromság 2 magost venni.. főleg S775-be.
tapasztalatból mondom, hogy E8400 meg a Q8300 között ég és föld a külömbség a Quad javára.E8400 egy jó tuning proci, de nem mindenki akarja szartig hajtani, meg nem mindenkinek van hozzá egy jó tuning alaplapja..
de hajthatod 400FSB-n is, nem lesz olyan mint a Quad.. 4 mag az 4 mag..
itt a ph-n 28 ér meg zsir új bontatlan dobozos Q8300 at kapsz 1 év garival.. én is tőle vettem..
ha az E8400 használt árait nézzük: 20-25 ezer... nem éri meg.. pár ezressel többér zsir új Quadot kapsz, dobozost..
-
xmad
őstag
válasz
balintka #4005 üzenetére
én csak a videókártyám miatt nem veszek full hd-t pedig vennék
csak az a baj az lcd vel hogy csak nativ felbontáson szép a kép.. szerintem.. enyémet is 1440*900 on jó használni.. most ha veszek egy full hd-t szerintem az is csak full hd ba lesz szép.. kisebb felbontáson nemjól mutat
-
xmad
őstag
válasz
BlackSpider #4002 üzenetére
ezen a felbontáson szerintem még 2 évig is biztosan jó lesz a GTS 450..
abból kiindulva hogy öcsém 9600GT kártyájával is vigan elmegy a mafia 2, crysis 2.. 1440*900 -on
pedig nem mai kártya
-
xmad
őstag
válasz
balintka #3973 üzenetére
nekem OC2 van. az is nagyon csendes
2 ezer forint a külömbség a kettő között.. nem értem miért nem ajánljátok másoknak az OC2-őt amikor jobban megéri..
azért mer az első szériába voltak hibák? LOL
hol volt az már..
2k a külömbség a kettő között.. az OC2 jobb vétel.sokkal
-
xmad
őstag
válasz
Faterkam #3970 üzenetére
mindenből lehet egy hibás széria.. nem csak az oc2 ből..
a seagate 7200.12 -es 500gb-s winyóból is volt egy hibás széria.. de a késöbbiekkel semmi gond nincs.. asszonynak is olyan van a gépébe..
ha régebben voltak a gondok az oc2 vel akkor lehet az első szériásokkal volt a baj, amit már javitottak
-
xmad
őstag
válasz
condemned80 #3963 üzenetére
,,nem ad a dizájnra"
bennt a gépházba úgysem látszik
Gigából miért nem az Oc2-őt veszed? nemsokkal drágább csak... és erősebb.. nem beszélve hogy az UD VGA.. a sima OC nem az
-
xmad
őstag
válasz
BogyóBP #3894 üzenetére
volt nekem egy asus gtx460 direct cu is..de az a hütő egy kalap szar volt.. vagy csak szart fogtam ki.. de ciripelt, kerregett... zakatolt... kicseréltettem...a másik is ugyanolyan fos volt...
másoknak meg tök halk azt mondják...... hardverkerről se veszek semmit soha többet.... bár az asus-al se szimpatizálok már
-
xmad
őstag
válasz
Alister71 #3882 üzenetére
egy srácnak E8400 al.. 3,8ghz-en kapott 8 ezer körüli gpu score-t..
pedig az intel 2 magos.. 6mb cache-el..
sokán irtátok itt is hogy a quadoknak relativ lassú az órajele.. alapon nem fogja kihajtani a kártyát, mindenképp tuningolni kell..
ehez képest 2,5ghz-es alapórajellel kihajtja a gts 450-et.. régebbi játékok amik 2 magot használnak elfutnak vele tökéletesen.. újak meg kihasználják a 4 magot..
azokban a játékokban meg biztos hogy jobb mint egy 2 magos szénné húzva..4 mag az 4 mag..
-
-
xmad
őstag
-
xmad
őstag
válasz
Skiller #3717 üzenetére
ja igy már értem
egyébként tetszik a phenom black-be hogy úgy tuningolod ahogy akarod..de irtátok hogy nagyon melegednek. mivel hütőd? és hány fokosak a magok?
sajna nekem p43 deszkám van.. kb max 400-420-as fsb ig tudom emelni a Q8300 nak.-.de a 3ghz megvan úgyis.. már csaka chipsetet kéne hüteni valamivel .mert alapon is elég meleg
-
xmad
őstag
tegnap lefuttattam a vantage-t.. én 11.967 pontot kaptam. az türhető?
-
xmad
őstag
válasz
->Raizen<- #3349 üzenetére
azt a videót megnézném
-
xmad
őstag
válasz
->Raizen<- #3355 üzenetére
szerintem biztos hogy többet ér a borda még akár passzivan is ha nincs ott venti mert jobban elvezeti a memóriáról a höt és gyorsabban le is adja.
-
xmad
őstag
hát ha azok ott nem ramok akkor mik?
az msi hátulján azokott (nemvagyok benne biztos) de mosfetek, vagy feszszabályzók
-
xmad
őstag
válasz
Telefunen #3232 üzenetére
igen, de nem biztos hogy mindenkinek olyan jó 775 lapja van.
nekem pl EP43T-UD3L van.. ezt bármikor lecserélném egy sandy bridge-re vagy i3/i5-re
néztem teszteket játékokban jobb az i3 mint a quad alapon... és most megin eljutottunk oda hogy a quadot tuningolni kell
vga
igy van. de azt azért elismered te is hogyha nem játszik full hd-ba. csak 1440 vagy 1680 ba akkor elég a gts 450 is..
tudom az más kérdés, hogy 36 ér van gtx 460 is.
de ajánlhattam volna akkor 24 ér a gainward gts 450 et is -
xmad
őstag
válasz
rumkola #3230 üzenetére
én is a gtx 460ról beszélek
gtx 460 alá amúgyis 4 magos proci kell... meg ha ilyen 1440*900ba játszik akkor aztán sok értelme van a gtx 460 nak
36 ér meg FOS az az asus.. én tudom.
asus-t se vesze soha többet.. nem véletlenül kerül az is 36 baakkor inkább 43 ér a giga gtx 460 a windforce hütővel
de a hardverkerről is megvan a véleményem
egyébként meg azér ajánlottam a gts-t mert a srác azt szeretne.. mint irta
-
xmad
őstag
válasz
Telefunen #3227 üzenetére
36 ér én a giga oc2 es gts450 et venném.. (ha gts 450 et szeretne
)
nekem a direct cu val csak negativ tapasztalataim vannak.. ilyen gtx 460am volt nekem is.. hát a hütését had ne részletezzem.. zörög, csörög.. kicserték nekem másikra a kártyát.. ugyanolyan fos volt.. szóval ez ilyen... sz@r
meg a giga gts 450 oc2 a legerősebb gts 450 én úgy tudom
-
xmad
őstag
válasz
Telefunen #3227 üzenetére
én csak abból gondolom, hogy szerintem mindenki aki fejleszt a gépén legyen az 478 vagy 775 valszeg már platformot cserél inkább
ott a Quad széria.. újonnan milyen drága már.. annyit nagyon nem ér meg.
Q8400 36-38 ezer forint bolttól függően.és mint mondjátok alapon lóhere, tehát húzni kell ahoz hogy jó legyen. de ahoz nyilván egy olyan alaplap is kell ami birja a tuningot
33 ezerért van core i3 -560 ami jobb
vagy 42 ezerér már van sandy bridge (i5-2300) ami pedig fényévekkel jobb mint a Q8400 és nem is drágább sokkal, és még tuningolni se kell ahoz hogy mennyen.AMD háza táján 36 ér ott a phenom 2 x4 965 BE vagy 41 ér az X6..
-
xmad
őstag
válasz
Alister71 #3201 üzenetére
szerintem arra gondolt hogy az accelero a turbo modullal eggyütt.. úgy drágább tényleg
hardverkeren 7000ft a twin turbo. de véleményem szerint jobb is
ugyanolyan ventik vannak rajta mint az L2 pro hütésen.. nekem volt olyanom... nagyon halk.. sőt egyáltalán nincs is hangja..sztem megéri a plusz pénzt az a hütő
-
-
xmad
őstag
-
xmad
őstag
válasz
Faterkam #3053 üzenetére
4GB rammal 32 bites? még ha win 7 lenne akkor hagyán.. de azt tudod hogy az XP maximum 2GB ramot kezel?
olvastam egy cikket hogy van valahol (fejből nem ugrik be) egy rejtett ,,kapcsoló" amit a boot inibe kell átirni és akkor már kitud használni 3GB ramot.. a 32 bites..tehát igy neked most 2GB használaton kivül van.
win 7 be meg ha a vga-d 512-es akkor 3,5 GB ramot használhatsz.. ha 1GB-s akkor csak 3GB-t..
4giga ram mellé már 64 bites rendszer illene
idézek:
,,Sajnos ennyivel nem fogjuk tudni megúszni. Az eddig ecsetelt problémánkon felül ha eddig nem is, de előbb-utóbb találkozni fogunk még egyel. Nevezetesen, hogy a Windows XP egyszerre maximum 2GB memóriát biztosít a felhasználói alkalmazásoknak. Tehát hiába van több mint 2GB fizikai memóriánk, alkalmazásunk csak 2GB-t használhat belőle. Ez egyelőre még nem különösebben nagy gond, de minek 3GB-t helyezni a gépünkbe, mikor a kedvenc játékunk amúgy is csak 2GB-t lát belőle? "
-
xmad
őstag
futattam egy 3dmark 06 ot.. procim alapon 2,93ghz.en megy igy kaptam 12356 pontot. majd felhúztam a proci 10*333 -ra és úgy kaptam kis hijján 14 ezer pontot.. pontosan_: 13967-et.
az a majdnem 2 ezer pont külömbség soknak számit?
vajon ha húznám még a procit kapnék több pontot is? va még annyi erő a gts be? -
xmad
őstag
megvettem végül a gts 450-et.. a Giga OC2-es tipusút..nagyon jó halk
komoly rajta az a 2 állású kapcsoló is
-
xmad
őstag
válasz
Dark KillerX #2838 üzenetére
2szememmel.lattam.dof.nemtudom.hogy.be.volt-e.kapcsolva
-
xmad
őstag
válasz
Telefunen #2815 üzenetére
hat ez az h azonos orajelen.az en deszkam keves ahoz h quadot huzzak fel 3-3,4 ghzre,na meg a proci hutom is.i5-760 remek proci az teny
kozel jovoben valszeg nem lesz ra cash,ha lesz is mar nem akarom erre kolteni mindet.
Persze azert egy 4magost akarok majd ha talalok vmi naagyaon jo arban
-
-
xmad
őstag
elhiszem hogy egy Q8400 jó lenne, de nagyon drága.. annak az árából már vehetnék egy phenom II X4 955 BE et is ami szerintem sokkal jobb,csak ugye ahoz már deszka is kéne
elég sokat költöttem már erre a gépre, már sajnálok rá mégtöbbet költeni. a GTX 460 al semmi bajom csak full nemtudom kihasználni, ezért kár volt megvennem.
ha eladnám akkor kb annak az árából lenne a gts 450
meg ha vennék új procit akkor az csak AMD lenne.. vagy a phenom II X4 955 vagy esetleg az X6
Q8400 is jó proci, de annyit szerintem nem ér meg mint amennyibe kerül!
használtat meg nem szeretnék venni több okból semja egyébként max 1440*900ba tudok játszani
-
xmad
őstag
szerintetek az E6500 elég lenne a GTS450 OC2 mellé? (giga)
most egy GTX 460 van bennt a gépbe de gyanitom a proci nagyon vissza fogja az egészet mert kb alig érzek némi gyorsulást a 9600gt után..sőt nemsokat..ez mitől lehet? GTS 450 el is ilyen lenne?
konfigom: E6500
4x1GB kingmax ddr3 ram
EP43t-ud3l alaplap
500as csifi táp
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest