- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Micro Four Thirds
- 3D nyomtatás
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3741 üzenetére
Persze ha a GTX460 környékére fogják árazni, kiadni is kár. Persze lesz olyan is aki azért fogja megvenni, mert nagyobb a számozása.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3739 üzenetére
Sokkal gyorsabb nem lesz mint a 450, de jobban fogja bírni a magasabb felbontást. A 450, 1440x900 felett már gyenge, ez bírni fogja 1680-ban is.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #3543 üzenetére
-
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #3540 üzenetére
Ti hogy tudtatok modositott képet rakni nevetekhez??? Arckép
Kéne egy i7-es eredmény is, kiváncsi lennék még mit dobna rajta??
-
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #3538 üzenetére
Nálam 815mhz, lehet 1gb miatt
-
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #3536 üzenetére
Benchre gondolok, kevés az fps, nálam average 85 min 69.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #3504 üzenetére
Hogy ilyen kevés az fps dirt2be???
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3532 üzenetére
Nekem csak a kevés L2-vel van bajom a Q8000-essekkel.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3526 üzenetére
Csak kihajti az fosi 8200-es.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3524 üzenetére
Persze, ez nagyon jó kis cucc, de ehhez ugye lapot is cserélnem kellene, nekem meg elég magasak az igényeim alaplap téren. Nem beszélve a DDR3-as ramokról.
Vantage -
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3519 üzenetére
Nekem nem kell Q6600, 1.3, 1.4 volton nem fogok procit hajtani +10 fps miatt. Bődületes baromság. Q9550 szintén nem ér 50 ezret
I5 az más, de arra egyenlőre nem tudok beruházni.
900/1150: klikk, szintén 3.2-őn ment a proci. -
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3506 üzenetére
AvP bench , COP advanced-be csak a tess volt bekapcsolva, a többi off.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3504 üzenetére
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #3456 üzenetére
Az egy bevallott hiba volt, hibás alkatrészeket rakott rá 1-2 gyártó. Valahol le is lett írva, de mivel pontosan nem emlékszem rá, hülyeséget inkább nem írok.
Remélem azóta nincs ilyen gond, de szerintem a VTX3D kimaradt ebből a buliból. A Gigabyte és a Sapphire volt ennek érintettje. -
xmad
őstag
válasz
Dark KillerX #2838 üzenetére
2szememmel.lattam.dof.nemtudom.hogy.be.volt-e.kapcsolva
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Dark KillerX #2703 üzenetére
Azért ez nem igaz, nekem is volt 5770 90%ban a 450 920as tuningban tudja azt ami azATi kártyája tudott, és ez DX11re is igaz.
-
joshua7
veterán
válasz
Dark KillerX #2666 üzenetére
Tuti, h nem a táppal van a gond. 100%-ra mondanám, h nálad is azzal van 'baj', h Yorkfield alapú procit próbálsz húzni egy P35-ös lapban, ami viszont ilyen négymagosnál egyszerűen nem bírja a magas fsb-t. Ilyenkor látom sokaknál aztán, h fikázzák a York-ot, meg már 3.6Ghz-hez is rátolnak 1.3v-ot, fölöslegesen kínozva a cuccot, holott csak egy normális lapot kellene alátenni.
Személyes példa: egy Q9550-et használtam egy Giga P35C-DS3R lapban és az istennek sem ment 445-ös fsb fölött. Aztán cseréltem egy EP45-UD3R-re és egyből lazán tudta az 500-as fsb-t... -
gainwardgs
veterán
válasz
Ez sli, vagy micsoda
-
Telefunen
őstag
válasz
Szerintem nem a táp lesz ott a gond, hanem inkább arról lehet szó, hogy az amúgy sem tűl hűvös NB alá még befűt a kártya is. esetleg próbaképpen rögzíts az NB-n egy 4cm-es ventit.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #2649 üzenetére
De megy ám. subarutól kértem 1-2 tanácsot.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #2645 üzenetére
Valami beállitás esetleg?? Bios?? MCH-nak mennyit kell adni meg ilyenek
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #2138 üzenetére
Általánosságba mondtam, csak mivel te hoztad fel a témát, ezért neked válaszoltam.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Dark KillerX #2090 üzenetére
Abrinál 7800 ft a 80+-os verziója ennek.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #2090 üzenetére
Akkor van gond amikor a 70 ezres minimálbérből be kell fizetni a 35 ezres fűtést, a 15 ezres villanyt, a 10 ezres vizet, lakbért vagy közös költséget, a két gyereknek kifizetni az iskolában a 7-8 ezres ebédet, akkor még bérletet se vettem senkinek, és nem is eszik senki egész hónapban semmit.
Ennyit a csak 10k egy táp-ról. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Dark KillerX #1992 üzenetére
A Crysis/Warhead nem használ ki csak két magot a processzorodból mivel nem ismeri fel a 4 magot.
A jobb minimum FPS a kártyádnak köszönhető, mivel erősebb jóval az 5770nél, és amúgy is a 460nak kiegyensúlyozottabb teljesítménye van, értsd ezt úgy hogy nincs akkor ingadozása minimum és maximum FPS között. -
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #1927 üzenetére
Ezért mondtam, hogy az nV most jött fel képminőségbe az Ati mellé. A G92-től a 3870-nek is klasszissal szebb volt a képe. Cserélgettem a gépembe a GTS-t és az 5670-est, mindkettőnek nagyon szép a képe.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #1924 üzenetére
Na milyen a Fermi képe az Ati után?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #1920 üzenetére
Nocsak?
Tőled ilyeneket hallani?
Grat a GTX-hez.
Engem a Dirt2 multi mostanában kicsit felbosszantott, ezzel a DX11-es laggal, de raktam neki egy másik vinyóra egy angol XP-t, azon jól fut, nincs lagg.
Kitartóan várom, hátha valamelyik driver helyre teszi majd. De eddig még semmi küllt nem vettem észre a DX9 és a 11 között. Pláne multiba, ott nem arra figyelek.
Ma délután az egyik szoba tele volt németekkel. Bekeveredtem, 2 verseny volt még, szétvertem őket, majd repültem is kifele, még ki is bannoltak
. Nem bírják elviselni a vereséget
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Dark KillerX #1920 üzenetére
Ki fog derülni mit tud hozzá képest mert GTX460 előtt 5770CFem volt aminél kipróbáltam mit tud egy kártya, teszteltem több játékban is, most a GTSen lesz a sor.
Kiderül mit tud hozzá képest alapon és OCval. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Dark KillerX #1917 üzenetére
Gigabyte jó választás volt, nekem 1GBból volt 460 OC és SOC, nagyon jó kártyák, Gainwardgsnek alapfeszen 920on megy az SOC és én 47ért vettem.
De nem kell akkora teljesítmény eladtam mind a kettőt és váltottam a GTSre. -
Daveboy
tag
válasz
Dark KillerX #1366 üzenetére
Hát ez egyenlőre csak találgatás, konkrét infó még nincs. Szerintem minimum egy 256 bites memóriabusz elférne. Majd meglátjuk, mit alkotnak.
Eddig ez minden: [link]Vader: Igaz, végül is a 768 megás 460 is 192 bites.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Dark KillerX #720 üzenetére
Én meg tavaly megvettem az AMD konfighoz a lapot, pár héttel később egy Sapphire 4870-est, de onnantól nem volt gép, mert az addigi C2D cpu-t meg egy 9800GT-t adtam érte
Rá majdnem egy hónapra az adóvisszatérítésből jött egy Phenom II X4 cpu, és addig nem volt gépezés. És ráadásul meg se érte, kicsit többet vártam tőle
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #689 üzenetére
Na belenéztem kíváncsiságból a Metróba, szerintem csak DX9-ben üti meg a játszható szintet.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #689 üzenetére
Tudom, olvastam, csak azért írtam, mert az 5770-es példát ajánlottad neki, és így jobban látja a két kártya közti különbséget, jobban össze tudja mérni, könnyebb viszonyítani. Ettől függetlenül a Metro lehet az nV-nek kedvez, én utoljára 4870-esen játszottam, azon DX10-ben iszonyat jól futott.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #686 üzenetére
Az AvP elég hardverfüggetlen példánynak tűnt, és ezt a benchet mértük le, a GTS450-et egészen pontosan 930/1000-re kellett húzni, hogy az alapórajeles 5770-est behozza.
A Lost Planet2 viszont erősen az nV-nek kedvezett.5770:
*DX11 Hardware Detected*
Kártya alapórajelen:
Using Video Settings from file <Config.txt>:
Resolution: 1400 x 900
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 4281
Average Frame Time: 24.5ms
Average FPS: 40.8GTS450:
930/1025:
*DX11 Hardware Detected*
Using Default Video Settings:
Resolution: 1440 x 900
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 4290
Average Frame Time: 24.4ms
Average FPS: 40.9 -
8nemesis8
veterán
válasz
Dark KillerX #686 üzenetére
Köszi, ez sokat segített.
Kerestem én gameplayt de talán egyet találtam 450el, de igazad van érdemes az 5770re ránézni.
Igazából tudom, hogy 460jobb vétel, persze drágább, de nem annyival.
Viszont én csak tényleg nagyon ritkán játszok akkor is annyit, hogy végigtolom az adott game-t pár napig leköt és ennyi. Ez max nyáron fordul elő. Amúgy meg programozás megy csak, amihez nem kell komoly vas.Most így olvasva ezeket komolyabban érdekelni kezd a GTS450 látok benne fantáziát.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Dark KillerX #356 üzenetére
Ha 38környékén már kapsz 460GTXet akkor természetesen azt kell megvenni.
A GTS450 ATi oldalon egy 5750nek felel meg, erősebb OCverziók egy 5770nek, a 460 meg 20ot ver rá az alap 5770re.
Biztos hogy annyi pénzért a legjobb választás. -
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #216 üzenetére
Te írtad, hogy baromság, ott van felette.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #214 üzenetére
Nézd, nem láttad még. Neki régóta megvan az 5770, most váltott 450-re. Ha van látványbeli különbség akkor látja. Én is alátámasztom, hogy nagyon jól néz ki a játék a GTS-en. TE mivel nem láttad, csak így vaktában ne baromságozd le.
Tolj egy trailbrazert és rakd fel a visszajátszás videót a YouTube-ra. Én is felrakom és megnézhetjük van-e közte különbség. -
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #212 üzenetére
A látványra értette, mert az 5770-esen nem nézett ki ilyen jól a játék. Mi ebbe a túlzás?
-
válasz
Dark KillerX #182 üzenetére
most is kell már vele kompromisszumokat kötni, ehhez a felbontáshoz ez a teljesítmény az utóbbi két év AAA játékaihoz már nem elég.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dark KillerX #166 üzenetére
Azt ne feledjük, hogy ez csak egy benchmark, amire lehet ugye külön optimalizálni. Ebből messze menő következtetéseket nem érdemes levonni.
Szerintem ez a program zabálja a cpu-t. Azért is vannak ilyen felemás eredmények mindenhol.
Pl.: Az én E8400-amat 4200Mhz-en bekapta, összerágta, és kiköpte mint egy rágót, ide vagy oda a 6MB L2.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dark KillerX #162 üzenetére
DX11 alatt igen, valószínű jobban megizzadnak a kártyák.
De szerintem látványban nem sok különbség van DX9, és DX11 között, pláne meg játék közben.
Íme régebbi eredményeim, és egy illusztráció képekben a 8XMSAA-ról. Simán elég látványban.
HD4850 eredmények 2 maggal A játék ugye kihasználja a 4 magot, mint tudjuk. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dark KillerX #155 üzenetére
Ne csak teszteket nézzzzzzz...
Hanem egyszer ugyanabban a gépben egy GTS450-et vagy 5770-et.
GTA4-vel vagy furmarkkal.
Vagy eggyel nagyobb kategótiát... mindegy.Én látok különbséget és nem az 5-8% fps különbségben.
Vagy ha már teszteket nézel, akkor egy olyat ahol minden képváltás időköze látszik.
(ahol nagy különbségek vannak 1 seccen belül ott az akadás, ezt még a min. fps érték sem mutatja rendesen, mert az is 1 sec-re átlagol) -
smkb
őstag
válasz
Dark KillerX #155 üzenetére
...plusz kapsz a GTS450-hez HDMI 1.4a-t, Physx-et, CUDA-t... ha csak ezekben különbözne is időtállóbb mint a HD5750... nincs a GTS450-el semmi baj...
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #153 üzenetére
Ez így van
. nV szimpatizánsok vehetik a GTS450-et, aki az Atihoz húz ott az 5770, így van ez rendben.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #145 üzenetére
Bad Company 2 DX11, 1440x900 high grafika 4xMSAA, sajna a vsync rajtamaradt 60Hertz-en és töltés is került bele, az alja 30 alatt nem nagyon járt. z első a Could War, a második a Heart of Darknes, legfrissebb patc fent.
A játék menete teljesen folyamatos, semmi akadás vagy röccenés nincs, robbanásoknál se.2010-10-17 11:16:41 - BFBC2Game
Frames: 19021 - Time: 433593ms - Avg: 43.868 - Min: 25 - Max: 632010-10-17 11:26:58 - BFBC2Game
Frames: 21947 - Time: 479056ms - Avg: 45.813 - Min: 30 - Max: 62A kártya 880//1000/1760-on megy,proci 333x9-en. Ezek a 24/7-es beállítások.
tzsolesz: ebből a tesztből ne következtess semmire, elég korai béta driverrel készült, azóta jött egy újabb, azzal már sokkal gyorsabb, de még ez is csak béta. Valós eredményeket majd az első WHQL után lehet kapni.
-
Barell
senior tag
válasz
Dark KillerX #81 üzenetére
Hát 5750-et kapni már használtan 25-26-ért. Ha ennyiért lenne már megunt GTS450 akkor semmi gond nem lenne. Csak jelenleg minden fillér számít.
-
Izzé
őstag
válasz
Dark KillerX #27 üzenetére
Érthető, hogy nem veszik annyian, az NV jó pár éve kínál ehhez hasonló teljesítményű vga-t. Most a 460-ra ugrott rá a nép, azt veszik mint a cukrot.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dark KillerX #23 üzenetére
Talán olyanok vették meg, akik a PH!-t nem használják.
Szerintem van élet a prohardveren is túl!
-
joshua7
veterán
válasz
Abból nem lehet semmire következtetni.
Ugyanakkor kétségtelenül fura, h egyáltalán nem történik ebben a topikban semmi. -
lizRRR
őstag
válasz
mert egy rakat s**r
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest