Új hozzászólás Aktív témák
-
kizcar
tag
A nullDC viszi szépen a játékokat. Tényleg jó emu. Nem értem a Chankast miért nem indította el a játékokat.
Amúgy milyen videó és hang pluginokat érdemes használni? Dreamcast emulátorban még nem vagyok járatos. Legfontosabb a hang plugint lenne jó tudni, vagy a megfelelő beállítást, mert recseg a hang. Valahogy meg lehet ezt szüntetni? -
kizcar
tag
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy ez jobb emulátor mint a Chankast. Tényleg így van, vagy mind a kettő ugyanolyan jó?
Nekem pillanatnyilag Chankast van, de nem tudom elindítani vele a játékokat. Megvan a SoulCalibur és a Soul Reaver, betöltöm a daemon toolsba, elindítom a Chankastot, beállítom a Configure Drive-nál a megfelelő virtuális meghajtót, aztán rámegyek a startra és bejön a Dreamcast felirat a logóval, azután meg egyből belép a zenelejátszóba és kiírja hány perces a cd. Tehát itt érzékeli, hogy van CD.
Kilépek a főmenübe rámegyek a play-re, de ott már azt írja, hogy "Please insert game disc" és ennyi, nem tudok játszani.Valakinek valami ötlete van, hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mini-ITX
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest