Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timc
csendes tag
Sziasztok!
Eddig még csak N64 és psx emulátort használtam, új vagyok ebben a dc témában.
Több kérdésem is lenne...a nullDC simán lejátsza a DCs játékokat, csak letöltöm a szükséges plugineket, cd berak és ennyi?
Illetve, nekem nem sikerült netről játékot szereznem hozzá...amit keresnék az a Sonic A. 2, a Shenmue, a Street fighter 2-3, és a legfontosabb a jet grind (v set) radio lenne.
Ha vki tudna segíteni h merre keresgéljek, azt nagyon megköszönném... Tudom, ilyen témák nem mehetnek a fórumon, úgyhogy ímélben tökéletes lenne
Tényleg hálás lennék ha vki segítene azok közül akiknek sikerült életre kelteniük az emulátort. grafikai bugok, meg zenerecsegés nem érdekel, tudom, hogy emulátor, nem fog úgy futni mint konzolon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest