- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Születésnapos a Noctua
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timc
csendes tag
Sziasztok!
Eddig még csak N64 és psx emulátort használtam, új vagyok ebben a dc témában.
Több kérdésem is lenne...a nullDC simán lejátsza a DCs játékokat, csak letöltöm a szükséges plugineket, cd berak és ennyi?
Illetve, nekem nem sikerült netről játékot szereznem hozzá...amit keresnék az a Sonic A. 2, a Shenmue, a Street fighter 2-3, és a legfontosabb a jet grind (v set) radio lenne.
Ha vki tudna segíteni h merre keresgéljek, azt nagyon megköszönném... Tudom, ilyen témák nem mehetnek a fórumon, úgyhogy ímélben tökéletes lenne
Tényleg hálás lennék ha vki segítene azok közül akiknek sikerült életre kelteniük az emulátort. grafikai bugok, meg zenerecsegés nem érdekel, tudom, hogy emulátor, nem fog úgy futni mint konzolon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed gamer egér + 8000Hz HyperPolling Dongle, Esport szett,6hó garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Keys S prémium vezetéknélküli Mac/Windows billentyűzet, újszerű, 1 év garanciával!
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest