Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoard
csendes tag
Szervusztok!
Akadt egy kis problémám. Letöltöttem a nullDC 1.0.3-t és van hozzá DaemonTolls is. Nem konfiguráltam semmit, csak meglett a bios-fájlok, ezeket be is raktam a Data könyvtárba. Bemountoltam a C-képet, indítom az emulátort, majd rámegyek a normal bootra. megadom a meghajtót, be is olvassa, de - és itt jön a baj - hiányzik neki a Data mappából a dc_flash_wb.bin (ami ha jól tudom, az emulátor belső órája), a syscalls.bin és az IP.bin. Na már most kerestem ezeket a fájlokat neten, de vagy nem voltam elég alapos (pedig egy egész éjszakát áldoztam rá), vagy valakinek a segítségére lesz szükségem, aki lenne olyan szíves átküldeni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest