Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A képen látható példány tényleg elég csúnya, de az is biztos, hogy kínozva van rendesen... kb úgy néz ki, mintha párszor a földön húzták volna.
Ahogy nekem átjött gyors olvasás után, direkt alávetették egy stressz-tesztnek, azért néz így ki.
Normális mindennapos használat után azért ennél jóval tartósabb szerintem
Persze bármit meg lehet úgy hajtani, hogy szétbarmolja az ember, esetleg a katonai cuccok bírnak csak többet

-
Skynet258
veterán
Hát, jó kérdés, fene tudja... igazából nem jut eszembe semmi hasonló, ez egy matt fekete szín, ami azt jelenti, hogyha karcolás éri, vagy meghorzsolódik, akkor azon a részen kicsit világosabb lesz. Ez elméletileg eléggé látványos lehet, szóval jobb vigyázni rá.
A színe teljesen rendben van, ahogy te is mondtad, nekem is nagyon bejön
Másik kérdésed, hogy milyen védelme van a notinál: a noti maga a táska közepére kerül, egy külön kis rekeszbe, ami szivacs lényegében. Alul plusz még egy henger szivacs van, tehát koppanásnak nem sok esélye van. Ezen kívül a táska oldala is egy merev anyagból áll, plusz van egy pár centis üres rész a notirekesz és a táska oldala között.
Kicsit ez most hülyén hangzik, de remélem érted
Ha mást nem, neten találsz képeket a belsejéről, az segít megérteni a víziómat 
A védelem szerintem teljes, ha bicajjal borulsz, szerintem azt is lazán bírja... az tuti, hogy utána már nem lesz szép, de a notit megvédi

-
Skynet258
veterán
Masszívnak masszív, viszont szerintem ha nem vigyázol rá, könnyen össze lehet karcolni. Nekem még nincs rajta egy sem, meg vigyázok rá, de ha kifejezetten nagy terhelés alatt lesz, akkor rövid időn belül igencsak megkopik. Szerintem.
A 15.4-es noti minden gond nélkül bele fog férni, nekem is az van benne.
Egyébként nagyon fasza és kényelmes tatyó! -
benoce
tag
Logitech Kinetic, kellemes taska, mérete pont megfelelő, a 15,4" méretig.
Pakolható rendesen, teli zsebekkel. Minösegi anyag, nagyon kenyelmes, bar szerintem maganak a taskanak kicsit tobb is a sulya, mint kellene.
Anyag minoseg egy helyen szerintem nem jon be, ez pedig a kulso sima felulet, minden koszos ujjlenyomat meglatszik rajta, a zsiros meg...... jo, mondjuk takarithato.
A masik ilyen, amit furcsaltam, szerintem a taska alja, -nem igazan gyozott meg - eleg egyszeru, szoval nem biztos hogy le kellene rakni.Megrendeles Debrecenben, megybe a MM-ba es rendeltesd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Rendszergazda topic
- OLED TV topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Érzésre víztaszító anyagból van, de valaki majd megerősít, aki már átélt vele egy kis vihart is