- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
Jut eszembe... Többségében kocsival járok. Ez még lényeges lehet.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Xiaomi Mi 26L Travel Business Backpack 15,6” notebook hátizsák
megérett a cserére. Környezetem azt a javaslatot tette, hogy végre felejtsem el a hátizsákot, mert nehéz a zakót nem meggyűrni vele.Egyszerűen megszoktam, és kényelmes is, hogy mindig minden kéznél van. Nem csak a munkához szükséges laptop, iratok, hanem könyv, mindenféle kábelek és adapterek, különféle töltők, öngyújtó, multi-szerszám, kötegelő, kisebb "neszeszer"
, belétetőkártyák, kulcsok, pénztárca, bevásárlótáska, víz... ((Nem vagyok geek, sem nem elvetemült.))
Így hát az, hogy elegánsabb tatyóra téjek át, hát okoz némi gondolkodást.
Egyelőre ezek vannak a listán, amikröl örömmel meghallgatnám véleményetek, és esetleg más termék javaslatotokat. Kinek mi vált be, vagy miről beszélne le végképp, és miért?CATerpillar Buisness Convertible Backpack 84246-500 Two-Tone Black
Lanetti BMM-S-003-10-07 Black
SAMSONITEXbr 75218-1041-1CNU Black
LASOCKIBLM-S-096-10-08 Black -
D013
aktív tag
Sziasztok,
Olyan hátizsákot keresek amiben kényelmesen elfér két laptop is: céges T490, és egy 17 colos Asus gamer, lehetőleg két különböző részben, párnázva. A méret nem lehet probléma, nem baj ha elég nagy, és még tudok bele mást is pakolni. Létezik ilyen?
Előre is köszi!
-
ace05
senior tag
Jelenleg van egy RivaCase 8460 laptop hátizsákom. Nagyon megvoltam vele elégedve. 2017-ben vettem, járt velem több országban, párszor már meg lett varrva, de szétjött, szívesen megvenném újra, de az gondom, hogy már nagyon szorosan férek bele. Valaki tudna ajánlani valami ehhez hasonló nagyobb táskát? Megy bele: egy 17-es Asus gl 702, zalman laptop hűtő, powerbank, szerszámok, töltő, egér, pendriveos neszeszer. És a vezeték-nélküli fejhallgatóm tartó "doboza". 15-20k környékén költenék rá.
-
makoss
veterán
Üdv!
Bocsánat de nem találtam jobb topikot!
Tudna valaki táskát itthoni boltból JBL Xtreme 3 bluetooth hangszóróhoz?
Vagy topikot ami ezzel foglalkozik?
Sajnos csak külföldi boltban láttam Xtreme 3-hoz de az nekem nem jó -
Alabastor95
csendes tag
Sziasztok!
Laptopos hátizsákot akarok venni a 14"-os laptopomhoz, ugyanakkor azt más dolgok szállítására is használnám ezért a 14"-os táskák kicsinek tűnnek űrmértékre. Milyen negatívumokkal járhat laptop tárolása egy nálánal nagyobb laptopnak készült táskarészben? Szerintetek ez mennyire jelenthet problémát? -
kecso2009
tag
Sziasztok, van egy eladó táskám: [MSI Gaming battlepack]
Érdekel esetleg valakit? -
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Vásárolt valamelyikőtök Acer Preadtor Hibryd táskát?Sehol sem találom a maximális terhelhetőségét.
Jelenleg egy Genius 17" gamer táskám van, sajnos pár hónap alatt szétszakadt attól, hogy két darab 14" gépet és az ebédemet hordtam vele napi szinten a munkahelyemre, de időnként mindennel együtt akár 10-12 Kilogramm cucc is volt bele pakolva.
Van ezt ki fogja bírni az Acer?
Köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #855 üzenetére
Szóval, végül az amazonról rendeltem egy táskát, ez volna az. Az ára baráti (~10k), a szállítás sok ehhez mérten, de itt volt egy hét alatt. Az a vicc, hogy így elsőre teljesen jó ennyiért. Mérete minden igényem kielégíti, elég széles alapból is, a méretnövelésnek köszönhetően pedig ultranagy, ugyanakkor mégsem böszme dög. Amit kicsit hiányolok belőle, az valamiféle merevítés. Az időtállósága meg majd kiderül. Ha 1-2 évet kibír ennyiért, nem fogom sajnálni a rászánt összeget. Egyébként is kocsiból ki, melóba be, melóból ki, kocsiba be, szóval nem nagyon lesz meggyötörve. Meglátjuk!
-
tylerddd
veterán
Üdv! 14,1"-es laptortartóval szerelt táskát keresek. Fontos lenne, hogy a laptop mellé férjen rendesen papíralapú dokumentum is, mert nem akarok akta+laptoptáska párossal mászkálni. A mostani táskát véletlenül fogtam ki, Gladiator márkájú, ami gyakorlatilag egy aktatáska laptoprekesszel. A nézelődés közben elsősorban a szélességgel szokott probléma lenni. Ez a Gladiator 20cm széles, tehát legalább ekkora kellene. Elsősorban kézben viszem, nagyon ritkán használom a vállpántot. Ezt a Samsonite-ot néztem ki. Tudom, nagyobb laptop is belefér, de ennek a vastagsága jó lenne. A kérdés, hogy be tudják-e szerezni! Szívesen veszek bármilyen tippet, nincs márkaügyileg megkötés, 30k-nál viszont többet nem igazán adnék érte. Köszi!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Van-e olyan táska, amibe a notebook (és töltő egér) mellé még be tudok tenni csavarhúzót, ilyen-olyan pc szerelő szerszámokat, külső merevlemezt, stb-t?
Az se baj, ha több rekesz van benne ezeknek a dolgoknak a noti mellett
Tehát valójában egy szerszámostáskát keresek, amibe egy notebookot is bele tudok tenni.
Létezik ilyen?
-
Milyen táskát ajánlanátok 17,3" méretben ami masszív merev falu és a töltő is kényelmesen elférne benne?
Dell Precision 7710-eshez kell. Árban nem a legolcsóbbat hanem valami középkategóriát néznék! -
benczeb
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnem kerdezni, hogy Ti hogyan tisztitotok olyan laptop taskat, aminek kemeny merevitese van a hatanal. Thule Subterrat vettem vegul, es regebben nem volt olyan taskam, ami ennyire merev volt. Keruljem ez a mosogepet?
Koszonom!
-
Ájvé
veterán
válasz
KillHates #849 üzenetére
Nem is akartam hulladék táskát venni (ja dehogynem, vettem volna egy olcsó HP value valamit, de nem fért bele szerencsére és visszavittem), pont az általad írtak miatt is. Be lett rendelve az Everki, jókat írnak róla, egy negatív vélemény van, de a hülye egy 17"-os laptopot akart belepréselni a 16"-os táskába, többi az pozitív (mondjuk érdekes mert van később egy másik értékelő aki bele tudta tenni a 17"-os laptopját "perfect fit" vagyis tökéletesen illeszkedik, érdekes). Majd megnézem, ha nem jó úgy is vissza tudom vinni, szó nélkül visszaveszik. Köszi a tanácsokat.
-
Ez jól néz ki és ránézésre is elég masszív!
Ne vegyél olcsó, vékony, rossz tartású táskát!; véletlenül lecsúszik a válladról, vagy odavered az asztal sarkához, akkor bánni fogod, mert nem védi meg kellően a gépedet! Főleg egy nem két filléres G5-höz...
Meg tudod; akinek majomra... -
Ájvé
veterán
válasz
KillHates #847 üzenetére
Ránéztem a gyári Dell táskákra, túl drágák.
Ez nem túl biztató a Wengerre nézve, mindegy úgy is kicsit drága, köszi.
Erről esetleg valami?
EVERKI Advance
30€ szóval jó árban van és elég komolynak is tűnik, hihetetlen 30 év garanciát írnak, ami vicces inkább, de jól néz ki legalább. Úgy látom még a laptop is belefér, mert ma már annyira slimek hogy 16"-os táskát kell néznem hozzá. -
-
Ájvé
veterán
Üdvüzletem,
Laptop táskát keresek Dell G5 laptophoz, amit eddig néztem:
Dicota belépő szint, nem tudom mennyire használható és strapa bíró (bár ez nem annyira szempont, kb havonta lenne egy kocsiba be onnan kivétel előre láthatólag, szóval nem napi cipekedésre kell, de tartós legyen azért).
CAse Logic, előzőhöz hasonló, kicsit komolyabbnak tűnik.
Case Logic, ez már jóval komolyabbnak tűnik.
Wenger, sose hallottam róla, esetleg tudtok róla valamit jó lenne, elég komolynak tűnik.
Hama, ez is jónak tűnik és árban is elég jó, de lehet kicsit szűk lenne (38,9 vs 40 cm szélesség).
CASE-LOGIC Era ez is jónak tűnik.
Várom a javaslatokat, tanácsokat, ötleteket, előre is köszönök minden segítséget. -
benczeb
aktív tag
válasz
tylerddd #844 üzenetére
Hello,
Én is éppen hasonló táskát keresek, és ezt találtam: https://www.overstock.com/Luggage-Bags/Kenneth-Cole-Reaction-Genuine-Colombian-Leather-Double-Compartment-Top-Zip-Expandable-15.6in-Laptop-Business-Portfolio/22121860/product.html
Rettentően tetszik, esetleg valakinek van tapasztalata Kenneth Cole táskákkal kapcsolatban?
Nekem a Samsonite-ok hamar szakadtak pár éve, én anno bíztam a jobb minőségben.
Üdv!
-
tylerddd
veterán
Hello!
14,1-es laptopnak keresek táskát, de kicsit komplikált a helyzet. Tulajdonképpen nekem egy nagyobb méretű aktatáskaszerűség kellene, amiben van laptoptartó rekesz. A jelenlegi táskámból kiindulva a tatyó mélységének legalább 20cm-nek lennie kellene. Rakat papír, könyv kell a táskában legyen és az extra méretű akkuval a laptop sem a legvékonyabb. Ez a Samsonite a kiszemeltem, ami méretben megfelelne és árban is még belefér. Új típusnak nézem, mert nem sok mindent találtam róla neten, youtube-on se videót.
Tippek, ötletek, tapasztalat Samsonite táskákkal kapcsolatban?! Köszi!
-
válasz
Mr. Csonti #842 üzenetére
A SmartClinic-ben vannak csecse Thule tokok. Ott bele is próbálhatod a géped!
-
Mr. Csonti
tag
Sziasztok!
Nem rég kaptam egy Asus Vivobook S14-et és az lenne a kérdésem, hogy milyen kemény laptop tokot ajánlanátok hozzá? Vagy esetleg olyan laptop táskát ahol bent van valamilyen keményebb anyag a laptop és a hátam között, hogy ne tudjon összenyomódni ha éppen úgy tartom a hátam?
Egy ilyet néztem ki elsőkörben, de gondoltam rákérdezek, hátha tud valaki magyar alternatívát.
Válaszokat előre is köszi!
-
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Dell Professional 15.6"-os hátizsákról?
-
HLFShoes
újonc
válasz
KillHates #839 üzenetére
Igazán jó laptoptáskát szeretnél, akkor válaszd a Knomo London laptoptáskáit, hátitáska, kézitáska, válltáska formájában, széles szín és forma választékban. A laptopot a legjobb helyen tudod, ha Knomo laptoptáskában viszed. A vásárlás után regisztrálsz a Knomo oldalán, a táskád a nevedre regisztrálva bárhol megtalál, köszönhetően a KnomoID-nek. A laptoptáskában egy belső zsebben a telefonod, bankkártyád, autóhoz kulcs is védett helyen tárolhatod az adattolvajok ellen, köszönhető a táska RFID rendszerének.
A legjobb választás: Knomo laptoptáska.
https://www.hlfshoes.com/taska-870/ferfi-taska-871/laptoptaska-931 -
la_cc
addikt
Sziasztok!
15,6-os notihoz keresnék business színtű, mindennapos használatra, strapabíró, adott esetben tisztítható, "szexi"
noti táskát, amiben adott esetben, minimális doksikat is tudnék vinni.
A klasszikus, vállra akasztható noti táska típus érdekelne, amit adott esetben kézben is cipelhetnék, nem a hátizsákos.
Samsonite-ban gondolkoztam, de nem igen szeretnék annyit kiadni érte. Más ajánlott márkákat tudnátok mondani esetleg?
Köszi szépen előre is!
-
jonyibandi
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek az Ellehammer márkáról. Nem titok, hogy a Spar-ban láttam, tetszetős, viszonylag egyszerű, bár az adott boltban nem lehetett kibontani, megnézegetni. Azt hagyjuk, hogy mekkora ezeken a táskákon a leárazás valójában, engem az érdekel, hogy egy tetszetős logóval megáldott gagyi vagy egy nem túl ismert "Sleeper" táska. Esetleg használ valamelyikőtök laptop hurcolására ilyen márkájú táskát? -
lorcsi
veterán
válasz
KillHates #834 üzenetére
fasza ez is
találtam még:
ez a dicota is állat +pb-t is adnak hozzá. 15'-ig belefér
case log-elég fasza, de így a képről nekem nem jön le, h menynire vastag a szivacsa
lopás biztos, kár hogy csak 13'-as -
-
lorcsi
veterán
mi a véleményetek az iylen felépítésű táskákról ?
15.4-ig nézelődöm...valami casual stílusban
-
adolfka00
tag
Sziasztok ! Asus ROG G752 bele férne egy Asus Shuttle 2-be ?
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, HP ZBook 15u G4-hez milyen ütésálló/memory foamos vagy hasonló sleeve-t ajánlotok?
-
leviske
veterán
Sziasztok!
A Wenger hátizsákok mennyire bírják az esőt? A Cobalt-ot és a Pegasus-t nézegettem (15,6-os notihoz). Az árukat viszont ARRA sokallnám, hogy ugyanúgy elázzanak, mint a mostani newfeel.
Ja és ha már newfeel, személyemben 1 ellenjavallat a backengerek ellenében. Első nekifutásra nagyon praktikusnak hatnak, de végeredményben olyan típusú öszvér megoldás, ami se a hátizsák, se a válltáska funkciót nem képes teljes értékűen betölteni.
-
maximilian4
addikt
Egyébként én ezt a hátizsákot néztem ki a laposomhoz. Szerintem majdnem úgy néz ki mint a rog vagy alienware hátizsák, csak ezen egy mezei dell felirat van. Ráadásul az ára is kedvező.
-
Szevam
senior tag
válasz
maximilian4 #827 üzenetére
Na igen!
Már én is elfeledkeztem róla. Pedig megvettem a táskámat. Nem annyira nőies, de megfelel a kritériumaimnak. Strapabírónak tűnik. (szerencsére nem tudom telepakolni annyira, mint a másikat).
Az alja úgy van gumírozva, hogy egy arasznyit az oldala is kapott belőle, ami szerintem azért jó, mert könnyebben tudom tisztítani az alját, nem kell figyeljek arra, hogy hopsz vizes lett a vászon, és ott foltosan szárad. A hasáb alakját kicsit elvesztette nyár óta, ami lehet azért van, mert sokszor fogtam a fülét fent. Összességében teljesen jó szerintem.
-
maximilian4
addikt
Kurva jó ez a topik. Mindenki feltett egy kérdést oszt itt megállt a tudomány. Hivatalos válaszadó nincs, mint pl. a többi hasonló topikban. Azon csodálkozom hogy működik még mindig.
-
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy egy G751-eshez milyen hátizsákot ajánlanátok?
Valami olcsóbb (de méretes) kellene.
Előre is köszönöm! -
Gaben92
őstag
Sziasztok,
Cimborám édesapjának keresnék laptoptáskát a 8570p hordozásához a következő kritériumok mellett.
- Beleférjen a gép és legyen zsebe ahova befér a töltő, egér, stb (az se baj, ha nem kis darab és nehéz)
- Fekete bőr kell mindenképp
- Belül párnázott legyen, nem árt ha a gépet le lehet fogatni, hogy ne mozoghasson de nem kritérium
- Nem hátizsák hanem táska kell
- 30-35k körül van a kerettudtok valamit ajánlani?
-
Szevam
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a táskáról? Esetleg valaki használ/használt ilyet? Nagyon tetszik, de sajnos nem találtam róla még tesztet (keresés folyamatban), gondoltam beírok ide is, hátha van valakinek véleménye, vagy bármilyen infója róla
Válaszotokat előre is köszönöm
-
MrSealRD
veterán
Lassan megadja magát a jelenlegi táskám ezért el kell kezdenem keresgélni...
Az elmúlt 11 évben két táskát használtam.Előbb egy Kensington Saddlebag Sport(6év) majd a jelenlegi Thinkpad Business Backpack(5év). Hasonló ideig szeretném használni a leendő táskám és mivel napi használatban van azért fontos a minőség. Az ilyen gamer/rog meg egyéb cuccok nem érdekelnek. A fő szín a fekete vagy sötétszürke ami fontos. Elsősorban hátizsákot keresek. De ha van valami nagyon tuti oldaltáska akkor az is jöhet.
Eddig a Thule táskákig jutottam csak kicsit boros az áruk... Milyen márka ajánlott még?
-
Songo
senior tag
Sziasztok szeretnék tanácsot kérni. Lenovo Y700 17.3as laptophoz keresek szerintem inkább hátizsákot mint kézi táskát. Próbáltunk 17.3as rendes táskát de abba nem fér bele szóval a 18+os táskák köréből mit érdemes venni?
Ritkán hurcolás főleg tárolás céljára. Évi 20-30alkalommal lenne mozgatva.köszönöm
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan notebook hátizsák, aminek elől össze lehet csatolni a két pántját, hogy ne csússzon le a vállamról? Első körben ezt találtam, de nemigazán nyerte el a tetszésemet
Ez tetszene, de ezt meg drágállom
Amúgy jelenleg egy ilyenem van, ezzel semmi bajom nincs kivéve az előbb említett feature-tVagy esetleg lehet kapni ilyen kiegészítőt hátizsákokhoz, amivel össze tudom csatolni a két pántot?
Köszönöm a segítséget!
-
Szicskeee
tag
Sziasztok!
Acer R13-hoz milyen taskat ajanlotok? (fiunak)
-
Szevam
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan notebook hátitáskát keresek, amely kimondottan nőies külsejű, belül jól pakolható (a sok kis szir-sz@rt el tudjam rakni a fakkokba), és elfér benne:
1. 12-13 colos notebook
vagy
2. 15,6 colos notebook
(mind a két esetben érdekelnek a lehetőségek)Fontosnak tartom, hogy az a rész ahova a notebookot teszem jól kibélelt, biztonságos legyen.
Árban maximum 15000-et szánnék rá. (Ha egyáltalán létezik ezen specifikációknak megfelelő hátizsák)
A segítségeteket, válaszokat előre is köszönöm.
-
Tyrel
őstag
Én végül egy ilyen mellett tettem le a voksom, csak hogy legyen ebben a ritka jól sikerült topicban valami konstruktív is...
7 ezer Ft környékén kapható, viszonylag vékony így egy fejhallgató beletaposása problémás lehet, de ha az nem kell akkor bőven elég hely van benne. Jó, kellemes tapintású anyaga van, elég szivacsosak az oldalfalai is, és nem kell semmi leszorító-szalagokkal meg tépőzárakkal vesződni, csak beledobod a gépet és mész.
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
HP Probook 450 G3-hoz keresnék valami igényesebb, "felül töltős" táskát, kb. 10 ezer Ft-ig bezárólag. Speciális problémám / igényem, hogy hosszú vállpántra lenne szükségem, mivel magas is vagyok meg kövér is, és az átlag 5000 Ft-os táskák teljesen kihúzott pánttal is a hónom alatt lócorognak, nem a derekamon.
Valaki esetleg tud ebben segíteni?
-
Brandynew
őstag
Ahogy látom, senki nem foglalkozik ezzel a topikkal, a kérdések jönnek, de válaszok sosem
Pedig jó lenne, én is most akartam kérdezni, hogy 10 ezer Ft környékén melyik a legjobb táska 15,6-os laptopnak.
-
alpihun
senior tag
Hali!
Dell inspiron 5558-hoz kellene hátitáska:
15.6 inch
345 x 243 x 23.35 mmSzámomra kényelmes, notinak biztonságos, fekete vagy esetleg sötétszürke legyen s tágas, mivel 3-4 A4 füzet + pár szenyó mindig lesz még benne.
Előny ha itt vagy itt kapható. De itt vagy itt mindenképpen rendelhető legyen. S ha igazán jó akkor simán jöhet az utóbbi két oldalról is. Legyen 10k huf (150 RON) alatt/körül.
-
Eladó445
tag
Sziasztok!
hátitáskát szeretnék a Dell E6410 laptopomhoz. (14.1)
Most egy Dicota BacPac element-em van de ez nekem túl nagy ehhez a laptophoz.
Fekete színű táskát keresek és 14.1-15" közötti méretben.+A hátulja szivacsos legyen a táskának.
Ami még tetszik a Dicota Trade de kb. ugyanott vagyok vele mint az elementnél.
Ne legyen ilyen kocka alakja:[link] + ne legyen kereke
Bármilyen márka lehet nem csak dicota.
Köszi. -
Razermazer
őstag
Sziasztok
Szeretném megkérdezni, hogy egy logitech kinetik 15.4-es táskába vajon beletehető, belefér egy 15.6-os gép vagy már az sok neki. Aprón most van igen kellemes áron egy szép darab de ha nem jó akkor mást kell keresnem.
Volt valakinek tapasztalata 15.6-os géppel és ezzel a táskával?. -
Hallendor
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy volt -e valakinek szerencséje Ellehammer Bergen laptop hátizsákhoz, 15.4" méretben. Csak az *Mag nál találtam webshopban, élőben sehol nem tudtam megnézni. Az érdekelne leginkább, hogy a táska alja rendesen párnázott -e, és bele tudok -e pakolni a laptop mellé legalább egy pulóvert. Na meg úgy általában milyen a minősége. Sem képet sem pedig videót nem találtam róla eddig, pedig nagyon tetszik.
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
-
kalozhun100
őstag
Hello Lenovo y580hoz milyen hátizsákot ajánlanátok? Egyetemre hurcolnám
-
ZTE_luky
aktív tag
Nem tudom van-e még értelme ide írnom..
Ilyen laptoptáskám van, tehát csak felül cipzáros. Lehet hülye kérdés de hogy kell beletenni a lapost, hogy biztonságban legyen?a touchpad felőli vége legyen alul és a hátlapja legyen közelebb a testemhez, vagy hogyan rakjam bele? meg már bánom hogy ilyet vettem mert a cipzár is karcolja alaptopot minden be-ki tevésnél..
Asus G56JR CN145D típusú laptopom van
15,6", 380 x 255 x 27.2 ~34 mm (szélesség x mélység x magasság) , 2,7kg -
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Dell Latitude E5440-hez (14,1") milyen táskát ajánlotok? Csak a laptop számára kell, a lehető legkisebb. Semmi mást nem akarok a táskába tenni, csak a laptopot, meg a töltőjét. Egy vállra akasztható rész azért kellene rá, ha gyalog vagyok. Keret összeg mondjuk 10k, de nem bánnám ha csak 5k lenne.
Köszi!
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Mi a különbség a Notebook táska, és tok között ?
15,6" LCD méretű Notebookhoz keresek én is valami táskát, vagy tokot ami jó fizikai védelmet ad a hordozott gép számára .
Van valakinek valami márka vagy típus ajánlata ?
Üdv.
Astra
-
flash-
veterán
Asszonynak vennék 15.6 os notebookhoz valami normális notebook táskát ami véd is valamit,de nem egy vagyon..
ötlet? -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy TP T500-ashoz (15.4") egy Modecom Mark táska mennyire jó? Nekem az egy kitétel, hogy a "felfüggesztése" fém legyen, mivel már volt, hogy leszakadt egy táska a hátamról, plusz a lehető legolcsóbban jó jöjjön ki a vételből... Szerintem ennél olcsóbban csak gagyik vannak, felteszem, hogy a használt táska felejtős, annak is kirojtosodik a hordozófüle, plusz itt legalább visszavihetem gariba, ha ez megtörténne.
Köszi
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni
Asus G56JR CN145D típusú laptopom van
15,6", 380 x 255 x 27.2 ~34 mm (szélesség x mélység x magasság) , 2,7kg
Gamer gép, egyetemen használnám,sokat hurcolom, ezért nagyon fontosnak tartom a laptoptáska minőségét..
Milyen táskákat ajánlotok, mire kell odafigyelni vásárláskor? (Zalaegerszegi vagyok, ezekből a boltokból tudok vásárolni: Foramax,K&H, startup,Procomp, de ilyen tesco-s meg intersparos táskát is tudnék venni, csak nemtom megfelelne-e..ezekből a táskákból, melyik jöhet szóba?
[link]Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
-
painkillerx
tag
Hello, nem éppen táska de notebook tokrol lenne kerdesem.
Szerintetek ebbe beleférne egy Lenovo Z510, ilyen méretekkel: 375mm x 263mm x 25,4mm ?A táska méretei kisebbek, de gondolom flexibilis az anyag, vagy inkabb nem kene eroltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Hardcore café
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gerner1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest