Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Ezt néztem tesómnak - Látta már valaki? Elfogadható?
Innen lenne - Van pár adat. -
szatocs
őstag
Végre van pár ember, akinek van kinetik-je. Vagy fél éve linketlem ide, senki nem látott még akkor...
Engem a hátija érdekelne, hogy mennyire tűnik masszívnak a keményített burkolata, mert láttam a neten képeket, hogy így kopik meg úgy kopik, és mivel nekem elég strapa alatt lenne, ez is szempont. Mennyire könnyű maradandó horzsolást okozni neki?Egy 15,4 - es notim van, gondolom ez belemenne (néhány helyen 15 - ösnek írják).
Amit még nézek, az a Case Logic egyik táskája, de sokkal jobban tetszene a Kinetik. Viszont mostanában nem tudom élőben sehol sem meglesni.
-
szatocs
őstag
Nem találtam ebben a topicban ilyen táskát, így felteszem a kérdést.
Ismeri ezt a táskát valaki? Logitech Kinetic
Leginkább a hátitáskás kéne. Látott már valaki ilyet? Fogott is esetleg? Nagyon érdekelne a véleménye, aki már igen. És tudja-e valaki, hogy Debrecenben hol lehet ilyet nézegetni, mert nem nagyon találtam neten...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest