Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Hát, jó kérdés, fene tudja... igazából nem jut eszembe semmi hasonló, ez egy matt fekete szín, ami azt jelenti, hogyha karcolás éri, vagy meghorzsolódik, akkor azon a részen kicsit világosabb lesz. Ez elméletileg eléggé látványos lehet, szóval jobb vigyázni rá.
A színe teljesen rendben van, ahogy te is mondtad, nekem is nagyon bejönMásik kérdésed, hogy milyen védelme van a notinál: a noti maga a táska közepére kerül, egy külön kis rekeszbe, ami szivacs lényegében. Alul plusz még egy henger szivacs van, tehát koppanásnak nem sok esélye van. Ezen kívül a táska oldala is egy merev anyagból áll, plusz van egy pár centis üres rész a notirekesz és a táska oldala között.
Kicsit ez most hülyén hangzik, de remélem értedHa mást nem, neten találsz képeket a belsejéről, az segít megérteni a víziómat
A védelem szerintem teljes, ha bicajjal borulsz, szerintem azt is lazán bírja... az tuti, hogy utána már nem lesz szép, de a notit megvédi
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest