- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Hát, jó kérdés, fene tudja... igazából nem jut eszembe semmi hasonló, ez egy matt fekete szín, ami azt jelenti, hogyha karcolás éri, vagy meghorzsolódik, akkor azon a részen kicsit világosabb lesz. Ez elméletileg eléggé látványos lehet, szóval jobb vigyázni rá.
A színe teljesen rendben van, ahogy te is mondtad, nekem is nagyon bejön
Másik kérdésed, hogy milyen védelme van a notinál: a noti maga a táska közepére kerül, egy külön kis rekeszbe, ami szivacs lényegében. Alul plusz még egy henger szivacs van, tehát koppanásnak nem sok esélye van. Ezen kívül a táska oldala is egy merev anyagból áll, plusz van egy pár centis üres rész a notirekesz és a táska oldala között.
Kicsit ez most hülyén hangzik, de remélem érted
Ha mást nem, neten találsz képeket a belsejéről, az segít megérteni a víziómat 
A védelem szerintem teljes, ha bicajjal borulsz, szerintem azt is lazán bírja... az tuti, hogy utána már nem lesz szép, de a notit megvédi

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest