- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maateeo
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Van egy Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3505-ös típusú notim. Kicsit lassú már, ezért azt gondoltam, hogy processzor cserélnék és memóriát bövítenék. Kérdésem processzor témában a következö:
- Jelenleg egy Intel® Core™ Duo Processor T2350-es processzor van benne. Ezt szeretném lecserélni valami jobbra. Néztem kettöt, a T5500-et illetve a T7200-at. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a procik kompatibilisek-e a fent említett notival? Ha nem, akkor milyen procira lenne érdemes cserélnem?
(illetve tudtok-e olyan személyt, aki ezt nekem be is tudná szerelni?)RAM témában:
- Pontosan milyen RAM való bele? DDR2 533-at láttam a specifikációs listákban, de szeretném, hogyha egy szaki is megmondaná, hogy melyik a tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Facebook és Messenger
- Mobil flották
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest