- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Thunderzolee #5797 üzenetére
Én anno egy 4GB-os pendrive-ra tettem fel egy olyan win7-et (akkor még nem volt sp1 ez miatt ráfért) amit alapból úgy szedtem le, hogy rajta volt a home premium, prof, ultimate, x86 és x64-es verzió is, telepítés előtt lehet választani, hogy melyiket kívánom feltelepíteni.
Elméletileg nem buhernyált win, gyári csak egybe előre meg volt csinálva. (lemezről is már sokat telepítettem ezt a verziót és semmi hiba nem volt, minden működött rendesen)
Na de a lényeg, hogy én egy sima módszerrel ezt integráltam a pendrive-ra és működött! Azóta megjelent az sp1-es verzió is de ez az összetett pack így már nem fér rá egy 4GB-os pendrive-ra és még nem szereztem 8GB-osat erre a célra sajna!
Esetleg ha kell link, ilyen verzióról, hogy meg tudd nézni, szívesen elküldöm pm-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő