Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopp, bocsi, elnéztem a sort.
Alighanem a Virtual memory sort néztem annak, az 256 volt.Akkor persze, h megéri, hiszen egy csapással használhatóvá válik a gép.
Mennyi ram lesz mellette?
Illetve a többi gépben mennyi van?
Azért azt tudni kell, h a 32bites Win7 jóval kevesebb ramot használ, de 3GB-nál többet nem tud kezelni a rendszer. A 64bites Win 7 kicsit erőteljesebb géphasználat közben fél-egy év után simán megeszik bekapcsoláskor 1.5-1.7GB ramot. Ehhez még egy böngésző sok-sok megnyitott füllel, aztán pillanatokon belül 2.5GB ram használatnál tartunk.
A 64bites Win 7 szeret terpeszkedni, na!Szóval ha kevés a ram, én inkább 32 bitest szoktam felrakni, úgy akár le lehet a lapozófájlt is kapcsolni.
Na, közben még írtál:
Az órajelkülönbség ez esetben nem lényeg, amúgy is hiába gyorsabb a Sempron, az a 128KB az annyira kevés, h lehetne ez 3GHz órajelű is, akkor se tudna többet számolni azonos idő alatt, mint a másik.
Az 1MB L2 tár annyi előnyt jelent, h állva hagyja a Sempront a Turion.
Itt is azonos szinten állnak:
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- A legolcsóbb!! Új Dell USB type-c univerzális dokolók kiárusítása!!! AkciÓÓ!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest