Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopp, bocsi, elnéztem a sort.
Alighanem a Virtual memory sort néztem annak, az 256 volt.Akkor persze, h megéri, hiszen egy csapással használhatóvá válik a gép.
Mennyi ram lesz mellette?
Illetve a többi gépben mennyi van?
Azért azt tudni kell, h a 32bites Win7 jóval kevesebb ramot használ, de 3GB-nál többet nem tud kezelni a rendszer. A 64bites Win 7 kicsit erőteljesebb géphasználat közben fél-egy év után simán megeszik bekapcsoláskor 1.5-1.7GB ramot. Ehhez még egy böngésző sok-sok megnyitott füllel, aztán pillanatokon belül 2.5GB ram használatnál tartunk.
A 64bites Win 7 szeret terpeszkedni, na!Szóval ha kevés a ram, én inkább 32 bitest szoktam felrakni, úgy akár le lehet a lapozófájlt is kapcsolni.
Na, közben még írtál:
Az órajelkülönbség ez esetben nem lényeg, amúgy is hiába gyorsabb a Sempron, az a 128KB az annyira kevés, h lehetne ez 3GHz órajelű is, akkor se tudna többet számolni azonos idő alatt, mint a másik.
Az 1MB L2 tár annyi előnyt jelent, h állva hagyja a Sempront a Turion.
Itt is azonos szinten állnak:
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Airsoft
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces képek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged