Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz Thunderzolee #5483 üzenetére

Megérkezett az ML-34, ahogy írtad:

"Akkor persze, h megéri, hiszen egy csapással használhatóvá válik a gép." Pontosan!

Ég és föld, youtube videók stb, még a 720P HD youtube videót is lejátsza bár nagyon néha megakad de a hang megy tovább és a kép is, eddig jobban akadt.

A windows a cserét úgy értékelte, hogy a cpu pont 3,9-ről 3,5-re csökkent, a ram pedig 3,9-ről 4,1-re nőtt. Úgy tűnik masszívan a MHz-re van ráállva ugyanis a régi proci 2000 mhz, az "új" csak 1800, tölteni nem tölt be gyorsabban ami eltér: több program futtatásakor rugalmasabb, több chrome lap is nyugodtan futhat, youtube videók közötti váltás és a videó nagy képernyőre kirakása egy pillanat műve lett, Avi videóba beletekerés 1-2 mp volt eddig, a jelenlegivel nincs várakozás, ahova kattintok máris ott folytatja.

Hozzátartozik, hogy az 512MB => 1024 MB memória váltás is sokat dobott a gépen.

Ingyen került hozzám a gép, burkolata volt sérült, megragasztottam, kijavítottam, ahol hiányos volt (egyik sarok széle) oda folyékony műanyagot öntöttem majd méretre vágtam, tökéltesen követi a noti formáját. Kapott egy procit (2e), + 512MB ramot (3e), egy eredeti asus újszerű táskát (3e) ami még kell egy asus usb-s optikai egér de azt nem találok sajnos és akkor teljes lesz a szett, fel is van újítva a gép is és mivel van benne mikrofon, webkamera, wlan, infra, 4 usb, sd kártya olvasó, mindenféle kimenet így még volt értelme foglalkozni vele :) Faterom meg örül, ő használja :) Amennyit pedig nála megy (napi 1 óra néha 2 néha 1 se...) ki lesz kímélve :)

• _seth_

veterán

válasz Thunderzolee #5483 üzenetére

Akkor jól gondoltam :)

Jelenleg 768MB amiből 32 megát lecsíp a vga. Rövid időn belül 1 gigára majd később 2 gigára lesz bővítve.
    Többi gép

Igaz, a többiben 2-4 giga ram van, ezeken már a 64-es nagyon bevált na de ebben nem lesz csak 1 giga rövidesen így marad a mostani 32-es win 7 rajta.

Köszönöm a segítséget!

Akkor ki is fizetem ebayen és várom :) (biztosra mentem és eddig csak leütöttem). Akinek van ilyen régebbi S754-es gépe szóljon és linkelem ezt az ML34-et, még 2db van és 9dollár postával...)

Ha megjött és be lett szerelve beszámolok, hogy mennyivel lett jobb.

Új hozzászólás Aktív témák