- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaspingvin
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben írtam ide laptop RAM csere ügyben.
A kérdésem most notebook garanciára térne ki, sajnos a HP Elitebook 8540p-m (i5 520, 4GB RAM) nemrég járt szervízben (CHS szervíz, Törökbálint) mivel a Memory Diagnostic hardveres hibát jelzett aminek a vége alaplap csere lett.
Újraraktam a windowst (ezt javasolták) és azzal a lendülettel belenyomtam 2X4Gb 1066MHz-es DDR3 RAM-ot (GEIL Dual-channel kit), utána lefutattattam párszor a mem diagnosztikot és semmit sem jelzett...idáig...most megint hardveres hibát észlel -> vihetem vissza szervízbe (nem vagyok szívbajos, amíg garis egy business gép addig cipelem is kitartóan).
A kérdésem:
pakoljam vissza a 4Gb RAM-ot (papíron egyébként 2 gigás a gép, eddig nem szóltak miatta) vagy benne hagyhatom a 8Gb-ot? Magyarul: bővíthetem-e a memóriát gari vesztés nélkül?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Formula-1
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx