Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy FSC laptop ami nagyon érdekes hibát produkál, már ketten is ránéztek (igaz mindegyik csak amolyan a szomszéd ért hozzá szerelő), és most tőlem kértek tanácsot, hogy mi lehet, de ilyenről még én sem hallottam. (én pedig a messzi szomszéd ért hozzá vagyok
)
Szóval ez egy FSC V5555 laptop, és az a hibája, hogy a DVD olvasó/író egységével hiába írod meg a dvd-t elkészíti, kiírja, hogy kész 100%, de lényegében egy hibás dvd-t ad ki, nem tudja semmi beolvasni. Olvasni tökéletesen tud. Úgy gondolták a DVD író a ludas, így azt kicseréltették, de a probléma ugyanúgy megmaradt. Ezután jött a Nero 8 frissítése Nero 10-re, de a helyzet még mindig változatlan, még ha lassan írják a dvd-t akkor is. Olvasni továbbra is tökéletesen olvas. A gépen Windows XP fut. Mi lehet a hibája, van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Mozilla Firefox
- Subaru topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged