- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy FSC laptop ami nagyon érdekes hibát produkál, már ketten is ránéztek (igaz mindegyik csak amolyan a szomszéd ért hozzá szerelő), és most tőlem kértek tanácsot, hogy mi lehet, de ilyenről még én sem hallottam. (én pedig a messzi szomszéd ért hozzá vagyok
)Szóval ez egy FSC V5555 laptop, és az a hibája, hogy a DVD olvasó/író egységével hiába írod meg a dvd-t elkészíti, kiírja, hogy kész 100%, de lényegében egy hibás dvd-t ad ki, nem tudja semmi beolvasni. Olvasni tökéletesen tud. Úgy gondolták a DVD író a ludas, így azt kicseréltették, de a probléma ugyanúgy megmaradt. Ezután jött a Nero 8 frissítése Nero 10-re, de a helyzet még mindig változatlan, még ha lassan írják a dvd-t akkor is. Olvasni továbbra is tökéletesen olvas. A gépen Windows XP fut. Mi lehet a hibája, van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- LG LCD és LED TV-k
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
Pyttawrx