Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mellov
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
Sejtettem, hogy valami hasonló választ kapok. Őszintén szólva az újabb kiadású játékok miatt fordult meg a fejemben a proci csere. Panaszom a laptopra nem lehet, eddig minden mi érdekelt játszható volt, bizonyos kompromisszumok mellett
. Új gépre sajnos pénzem nincs, konzolra szintén, ezért is fordult meg a fejemben az ötlet. Azt hittem viszonylag olcsón megúszhatom... A hűtés problémájára van esetleg bármi ötleted? Még régebben vettem hozzá laptop alátétet. Rendesen adagolja neki a levegőt, de még így sem az igazi....
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Új gépre sajnos pénzem nincs, konzolra szintén, ezért is fordult meg a fejemben az ötlet. Azt hittem viszonylag olcsón megúszhatom... A hűtés problémájára van esetleg bármi ötleted? Még régebben vettem hozzá laptop alátétet. Rendesen adagolja neki a levegőt, de még így sem az igazi....
Pyttawrx