Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mellov
csendes tag
Mikor játszom, eléggé érezhető. Nem azt állítom hogy forró, de ha az irány gombokat nyomogatom (w,a,d) nem szívesen tartom ott az ujjam huzamosabb ideig.E közben persze maxon pörög az alátét is. Tudom hogy nem játékra van kitalálva a cucc, emiatt már nem is merek huzamosabb ideig szórakozni vele. Régebben egy játéknál (maffia 2) úgy felhevült hogy ki is kapcsolt. Na akkor ijedtem meg igazán. Lehet spórolgatás lesz a vége, és inkább veszek idővel egy konzolt.....
-
mellov
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
Sejtettem, hogy valami hasonló választ kapok. Őszintén szólva az újabb kiadású játékok miatt fordult meg a fejemben a proci csere. Panaszom a laptopra nem lehet, eddig minden mi érdekelt játszható volt, bizonyos kompromisszumok mellett
. Új gépre sajnos pénzem nincs, konzolra szintén, ezért is fordult meg a fejemben az ötlet. Azt hittem viszonylag olcsón megúszhatom... A hűtés problémájára van esetleg bármi ötleted? Még régebben vettem hozzá laptop alátétet. Rendesen adagolja neki a levegőt, de még így sem az igazi.... -
mellov
csendes tag
Sziasztok!
Nemi gazán vagyok jártas a témában, remélem ti tudok segíteni. Van egy Acer Aspire 5738zg laptopom, pentium dual-core t4400 procival. Arra szeretnék választ kapni hogy van e mód annek cseréjére, valami komolyabbra, és árban mennyire érné ez meg nekem körülbelül.Memóriabővítés is szóva jöhetne. Úgy hallottam eléggé kényes dologról lenne szó. Előre is elnézést ha már előttem feltették ezt a kérdést...
Még csak annyit, hogy van e mód valamiféle hűtés tuningnak? Úgy veszem észre egyre jobban melegszik a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szemüveges topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- 15.6 Matt kijelző (1366X768) 30 pin
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Új gépre sajnos pénzem nincs, konzolra szintén, ezért is fordult meg a fejemben az ötlet. Azt hittem viszonylag olcsón megúszhatom... A hűtés problémájára van esetleg bármi ötleted? Még régebben vettem hozzá laptop alátétet. Rendesen adagolja neki a levegőt, de még így sem az igazi....
Pyttawrx