- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Monitor hiba topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatukg
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit fentebb már írtam egyszer, most jobban utána jártam és kérnék pár véleményt illetve még segítséget.
Acer aspire 5310-es laptopom processzorát szeretném kicserélni. Az első hozzászólás alapján kinéztem 2 különbözőt.
Az egyik egy Intel Core 2 Duo Mobile T5200 a másik ugyan ebből a családból a T7200-as. Nyilván az erősebbet jobban szeretném, de az első hozzászólás alapján minél több dologban különbözik az új a régi procitól attól necessebb a cseréje azért vettem számításba az 5200-as modelt. A kérdés az lenne, hogy azt a bizonyos bios frissítést amiről szó van a topic elején, hol tudnám megnézni és az alapján melyik processzor működne a gépemben és egyáltalán 2 magos procit be tud-e fogadni a laptopom?
Jah és még annyi, hogy a 3W-nyi többlet hőtermelést bírni fogja-e a ventilátor?Válaszokat köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest