- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ifjdan
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #3162 üzenetére
Zoli Bácsi,
nagyon köszi a választ.
Én is nézegettem T2XXX kódjelűt, de tudod, az ember telhetetlen: a videós srác azt üzente, hogy ebbe a lapba akár még egy T8300-is belepasszol. Nekem nagyon fontos lenne egy valóban bivaly processzor (akár videokártya-teljesítmény nélkül is), mert pixelgrafikusan dolgozok vele (Photoshop, Premiere Pro, stb.).
Ott meg csak a processzor számít, semmi más. Nem tudom, hogy egy T2XXX-es procival járnék-e jobban, vagy egy T5, T7, T8-as szériával.Így árnyaltabb a kép, vagy a jó véleményhez van még szükséged/szükségetek bármi adatra?
Nagyon köszi:
D.utánirat: még valami - a T2XXX-esek közül melyik a legerősebb? Még ezt sem tudom. Láma vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest