- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Talán a T2600 a legerősebb a T2xxx táborban. Előbb futottam bele a hardveraprón, 28ezerért hirdeti valaki. Sajnos nem tudom megvenni, mert már hajbakaptak érte a fórumozók, ezen az alkalmi áron....
Nos persze, ha prociteljesítmény kell, akkor minél nagyobbat. CSak közben az a gondolat ütött szöget a fejemben, hogyha ennyire erős gép kell....Asztali gépbe sokkal olcsóbban kapnál nagy teljesítményt, illetve a hűtéssel sem lenne probléma. -
Zoli bácsi
őstag
Én egy Acer Emachines E520-ban cseréltem ki a Cerkát egy Dual Core T3200-ra. Kollégámat meg "rábeszéltem", hogy cserélje ki az Asusába (X51H) a Celeron M530-ast. Ő egy T2350-est vett bele, párezer (7 körül) forintért. Mindkét gép fürgébb lett, de ami a lényeg: Az én becslésem szerint az akkumlátoros üzemidő nálam úgy 50%-al lett jobb, viszont kolléga azt állítja, neki kétszer annyit elmegy egy töltéssel a gépe.
Szerintem ha olcsón kapsz bele procit, nyugodtan cseréld ki. Belemennek az 533-as FSB-jű T2xxx procik, és ezeket relatíve olcsón meg is kapod, itt a hardveraprón is hirdetnek rendszeresen, én is itt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest