Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Talán a T2600 a legerősebb a T2xxx táborban. Előbb futottam bele a hardveraprón, 28ezerért hirdeti valaki. Sajnos nem tudom megvenni, mert már hajbakaptak érte a fórumozók, ezen az alkalmi áron....
Nos persze, ha prociteljesítmény kell, akkor minél nagyobbat. CSak közben az a gondolat ütött szöget a fejemben, hogyha ennyire erős gép kell....Asztali gépbe sokkal olcsóbban kapnál nagy teljesítményt, illetve a hűtéssel sem lenne probléma. -
Zoli bácsi
őstag
Én egy Acer Emachines E520-ban cseréltem ki a Cerkát egy Dual Core T3200-ra. Kollégámat meg "rábeszéltem", hogy cserélje ki az Asusába (X51H) a Celeron M530-ast. Ő egy T2350-est vett bele, párezer (7 körül) forintért. Mindkét gép fürgébb lett, de ami a lényeg: Az én becslésem szerint az akkumlátoros üzemidő nálam úgy 50%-al lett jobb, viszont kolléga azt állítja, neki kétszer annyit elmegy egy töltéssel a gépe.
Szerintem ha olcsón kapsz bele procit, nyugodtan cseréld ki. Belemennek az 533-as FSB-jű T2xxx procik, és ezeket relatíve olcsón meg is kapod, itt a hardveraprón is hirdetnek rendszeresen, én is itt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest