Új hozzászólás Aktív témák
-
MM
őstag
Sziasztok!
Adott egy makulátlan HP 6730b notebook, ami felett kicsit eljárt az idő, és szeretném kicsit gyorsabbá tenni.
Ezt a CPU-t: Core2 T3000
Van-e értelme erre cserélni?: Core2 P8600
Itt ha jól gondolom, az órajelen kívül az FSB és a Cache miatt majd' másfélszeres teljesítményre számíthatok, illetve hosszabb akkuidőre, mert a celeron 35W-os és a speedstepet sem támogatja, a P8600 meg 25W...RAM egyelőre 1x2GB ezt 4GB-ra bővíteném.
HDD -> SSD csere is be van tervezve.
A legfontosabb kérdésem, hogy tudnátok-e ajánlani valakit innen a fórumról, vagy notebook szervízt, aki megbízható, és vállalná a CPU cserét? Lehetőleg Pesten. (ugyan PC-t sokat szereltem már, de notebookot nem nagyon, és a szervíz videót nézegetve nem CPU cserével kellene kezdenem...)
[ Szerkesztve ]
-
sulaco79
tag
válasz zolka95 #10295 üzenetére
A vinyó CRU (felhasználó által cserélhető) alkatrésznek minősül a legtöbb gyártónál, így elméletileg házilag cserélhető garanciavesztés nélkül, de ha nem vagytok járatosak benne, akkor célszerűbb szakszervizben elvégeztetni...kérdezzétek meg a notebook.hu-t
csakis SSD-ben gondolkodjatok!
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
Üdv!
Rokonom vett egy Dell Inspiron 3542 notebook-ot. A vinyója csak 5400rpm-es szóval néha belassul a rendszer. Mivel most vette nem tudom, hogy lehet-e bővíteni egy 7200rpm-es hdd-vel vagy akár egy ssd-vel. Ugrik-e a garancia, ha bővítjük? Vagy ahol vettük (notebook.hu) kibővítik úgy, hogy ne ugorjon a garancia?
Nekem még nem volt laptopom szóval nem tudom, hogy működik ez a dolog.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
sulaco79
tag
válasz BigPhoenix #10289 üzenetére
Az i3-as helyére ezek a procik mehetnek.
A videocsip nem cserélhető
A legnagyobb teljesítményjavulást SSD cserével érnéd el
-
abkm
csendes tag
Sziasztok,
van egy Asus K93SM-m, és szeretnék az egyik HDD helyére egy 256 vagy 240 GB-os SSD-t tenni.
CPU típusa Mobile DualCore Intel Core i5-2450M, 2900 MHz (29 x 100)
Alaplap neve Asus K93SM Series Notebook
Alaplapi lapkakészlet Intel Cougar Point HM65, Intel Sandy Bridge
Rendszermemória 16292 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
Videokártya Intel(R) HD Graphics 3000 (2108 MB)
Videokártya NVIDIA GeForce GT 630M (1 GB)Háttértár:
IDE vezérlő Intel(R) Mobile Express Chipset SATA AHCI Controller
Lemezes meghajtó Kingston DT Rubber 3.0 USB Device (14 GB, USB)
Lemezes meghajtó ST950032 ST9500325AS SCSI Disk Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)
Lemezes meghajtó ST950032 ST9500325AS SCSI Disk Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)
Optikai meghajtó MATSHITA DVD-RAM UJ8B0 SCSI CdRom Device
SMART merevlemezek állapota OKA kérdésem, hogy kell-e valamit extrán tudnom hozzá? Bele lehet-e egyáltalán tenni ilyet, valamit át kell-e állítanom a BIOS-ban vagy bármi olyan, amiről egy átlag felhasználó esetleg megfeledkezne, vagy alapból nem is tudja az infót az SSD-kel kapcsolatban?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
BigPhoenix
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2011-es Packard Bell Easynote F4085-GN-459HG masinám a következő főbb specifikációkkal:
Processzor: Intel Core i3-370M (2.4GHz, 3MB Cache, 64-bit, 32nm, 35W)
Memória: 4GB (1x4GB) DDR3, 1333MHz
Videókártya: Nvidia GeForce GT 540M, 1024MB DDR3 VRAMKérdés: Vajon lehet benne procit, videókártyát cserélni, kicsit korszerűsíteni, és ha igen, akkor milyen típusokkal kompatibilis, mit érdemes bele tenni, egyáltalán van-e értelme! Szegénykém már nem olyan gyors és fitt, mint régen volt...
Igazán köszönöm a segítséget és tanácsot!
-
Red@Arc
tag
Sziasztok!
Adott egy 2011-es Asus X53E típusú laptop. Tegnap kapott egy SSD-t és Win 8.1-et. Fényévekkel jobb lett, mint újkorában. Talán a memóriát is bővíteném, ami jelenleg az eredeti 2GB Hynix DDR3-1333 667 Mhz. Találok még ilyet, vagy mit lehetne még 2 GB nagyságban mellétenni?...csak álmodni mentél! https://www.flickr.com/photos/138293221@N04/
-
Kityeszto
tag
sziasztok lenne egy olyan problémám hogy szeretnék venni egy sony laptopot amiben pentium 967 proci van addig eljutottam hogy ez a processzor egy hulladék a kérdésem hogy i3 5 7-s procikat vinne e a laptop és ha igen melyikeket mert énmár a socketjébe is belebonyolodtam . A laptop Sony Vaio Fit SVF1521B1EW
köszönömEgyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban
-
sulaco79
tag
Kérdés mire akarod használni? Ha játékra, akkor a GT740-hez tökéletes a Pentium (3550M?), ha komoyabb grafikus, videóvágó-renderelő progikat használsz oda jól jön az i core.
Ha a 3550M-es van a gépedben, akkor ezek mennek bele: [link]
SSD-t cserélj, olyan gyors lesz a gép, mint a franc!
-
bersekh
tag
Hello!
Segítséget kérnék egy Samsung NP300E5C-S06HU laptoppal kapcsolatban.
Az lenne a kérdésem hogy cserélhető-e benne a processzor ha igen milyen tipusúra? erősebb i5 v. i7re cserélhető-e? Intel HM75 lapkakészlettel van szerelve. És a benne lévő nvidia gt 620m kártya direct x11-et támogatja-e és alkalmas-e játékra? Előre is köszönöm!!bersekh felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
doki026
tag
Hello!
Szeretnék segítséget kérni egy hp pavilion 17-e020sq -esettel.
szeretném a jelenlegi i5-3230M processzoromat lecserélni egy i7-re !! csak az a problémám hogy fogalmamnincs hogy melyik i7.processzor lenne jó?
Intel HM76 chipset van benne
Előre köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Ugye Atom N450 és DDR2 együttes esetében sincs semmi para, ha nagyobb frekis ramot teszek a proci mellé, simán futtatja 667-en?
Üdv,
FóbKét bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
Hogen
tag
Sziasztok
Lenovo Z510 tipusú laptopomat szeretnem kicsit korszerűsíteni
Tavaly vettem. Pentium procis gt740m. 4 giga rammmal. Es egy tera vinyoMit lehetne cserélni ?
SSD az alap, de pl processzort megéri ? Esetleg egy i5 re ? Akar gyorsabb ramok vagy több ?
Nem nagyon tudom mit csináljak vagy adjam el es rakjak hozza es vegyek egy újat ?
Köszi előre is. -
oliba
őstag
válasz sulaco79 #10272 üzenetére
Közben beolvastam oda is, de azt hiszem, hogy meg lett a probléma. Először megcseréltem a kábeleket a kártyán, amitől azt hittem, hogy jó lett, de később kiderült, hogy nem. A hiba forrása elég triviális. Eddig a laptop a gyári kartondobozán volt, úgymond asztalként szolgált. Ha a kartondobozon van, akkor nincs net, ha az ágyra van téve, vagy ölben van gépezve, akkor van net. Ez a hiba valóban így van, nem csak hazudok Benyomok egy oldalt a kartondobozon és semmi. Amint megemelem 1cm-rel, már be is töltött
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Ebben a laptopban szeretném erősíteni a processzort: Link
Mit tudtok bele ajánlani?
Ramot már tettem bele még 4GB-ot.
Köszönöm!
-
Nartell
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASUS k55vd-sx023d laptopom, amiben VGA-t szeretnék cserélni (jelenleg ugye Geforce 610), ez lehetséges? Ha igen, hol?
Memóriát bővítettem 8 gigára, SSD-t tettem a vinyó helyére, proci alapból erős, már csak a VGA-n múlik, lehet-e mai játékokkal is játszani a gépen.
Előre is köszönöm!
"Fel kell polírozni" - mondta az egyszeri nepper. True story...
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy asszonynak a Lenovo G500-ba milyen wlan kártyát lehetne venni? Az a baj, hogy változó időszakba eldobja a netet. Van, hogy percenkét, de van, hogy bírja 10 percig. 3-4 különböző driverrel próbáltuk már, windows újratelepítések is voltak, de nem javult.
Angliában élek, így szinte minden darabot be tudok szerezni. Ha tudnátok segíteni, azt megköszönném
-
Xerzetes48
újonc
Most írtam egy mailt a Packard supportnak kíváncsi vagyok mit írnak. Egyébként pontosan róla van szó Packard Bell EasyNote F5211-HC-258HG
-
FeZ...
aktív tag
válasz Xerzetes48 #10263 üzenetére
Ezek szerint te egy teszt alapján írtad a 667-et ?! Akkor értem, bár az okot nem tudom: az én laptopomnál is a felétírja ki, miközben fizikailag dupla sebességű a memória. Azt vedd figyelembe, ami a memórián van vagy ami az alaplap leírásában. (Ami most nincs sajna) Lehet, hogy van olyan tesztprogi ami azért kiírja a valós adatot vagy egy lehetőség még a bios-ban körülnézni.
-
Xerzetes48
újonc
Na most kinyitottam és megnéztem a memóriámat volt rajta egy 1333-as szám + a procit is megnéztem a neten elvileg csak 1066-1333 közöttieket szereti viszont akkor nem értem miért csak 665-ön pörög folyamatosan a memória...
-
FeZ...
aktív tag
válasz Xerzetes48 #10260 üzenetére
Szerény tudásom szerint 1333-ast biztosan nem tehetsz bele. Ha most 667-es van benne, akkor olyat keress elsősorban! Elvileg a 800-asok is elmennek benne 667-en, úgy olvastam. Ha nagyot tévedtem volna, majd valaki jól kijavít.
-
Xerzetes48
újonc
Sziasztok!
Van egy Packard Bell Easy Note TE típusú laptopom amiben 2 giga RAM van és ezt szeretném bővíteni viszont sehol nem találok infót arról hogy maximum mekkora és milyen órajelű memóriát vehetek bele. Most egy 667-es van benne az alaplap pedig elvileg egy Gateway EG50_HC_HR. Olvastam a topic elején hogy érdemes azonos méretű és órajelű modult vásásrolni mint ami benne van de mivel ez 2005-ben íródott nem tudom mennyire állja meg a helyét még mindig. Szóval vehetek-e mellé egy 1333-as 4 gigásat ha mondjuk azt szeretném hogy 6 gigám legyen.(pl. ezt: http://www.arukereso.hu/memoria-modul-c3577/kingston/4gb-ddr3-1333mhz-kvr1333d3n9-4g-p70475344/#termek-leiras ) -
-
bakyka001
csendes tag
Hello! Szeretnék segítséget kérni egy lenovo g500-as esettel. Szeretném kicsit tuningolni mivel lejárt a garancia és igazából nem vagyok ilyen téren egy agytröszt de szeretnék egy i3-at beledobni. Intel Core 2 Duo 2020m van benne gyárilag de ugyanezt a szériát már i7-el is szerelték szóval lehetséges a csere? Nem szeretnék megválni a lapostól mert nagyon jól teljesít és megszerettem csak korszerűsíteném. Előre köszi a segítséget.
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár napja írtam hogy valami baj van. Asus x550JK, edigitalból. Véletlenszerű leállások, nem tudom hogy miért csinálja, full ramndom.Egyszercsak leáll, mintha kihúztam volna a falból egy normál asztali gépet. A windows-esemény naplózóból csak annyi jelenik meg hogy hirtelen leállás. Akksi fullon, van , de kábel is be van dugva, win 8.1 64 bit, minden drivel a legújabb, winfos frissítések is fent vannak.Hívjam a szervízt? Vagy próbáljam meg a win-t újrarakni? Ha hívom a szervizt mennyi idő alatt csinálják meg, és adnak-e cseregépet? Az a baj hogy most pont nagyon szükségem van a gépre...
Előre is köszönöm a segítséget!
A repülés titka az, hogy valaki próbálja ledobni magát a földre, de elvéti. - Douglas Adams
-
FeZ...
aktív tag
válasz Tidor00 #10247 üzenetére
Biztosat nem tudok mondani sajna, de az én régi hp-mban amikor nagyobbra cseréltem a winchit, a 20-as helyére bepróbálkoztam 160-assal és simán vitte. :-) (Mondták, hogy lehet, hogy nem fogja, de én megpróbáltam). Mivel úgyis használtban gondolkozol, vedd olyan helyen, ahol belepróbálhatod!
-
Tidor00
tag
sziasztok
hp nx8220 -as notimba kínlódik a 60-as vinyó
viszont 40-60 as használt vinyók elég ritkák
kérdés nagyobb kapacitást megeszik vajnon ?
gyári adat szerint
"Hard Drives 40-, 60-, 80-GB 5400 rpm SMART
60-GB 7200 rpm SMART"
80-160 ig több esélyem lenne egy jól működő példányra
ötletek ,válaszokért
üdv Tidomég gondolkodom rajta
-
lumosnina
tag
Sziasztok!
Nagy "gondban" vagyok! Adott egy dell n15 5010 noti aminek a kulso burkolatat vagyis azt amiben az eger is van cserelni kell. A baj az, hogy amit vett a srac abban nincs benne a tapipad. Ki lehet azt valahogy szedni a regibol? Felek, hogy elpattan a lapka a feszegetestol. Koszonom elore is...
Megbizhatosagomrol : http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -> lumosnina felhasználónak 42 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Kisfundy
aktív tag
válasz Gabbroirvine #10244 üzenetére
Nagyon szépen köszi!
-
Gabbroirvine
csendes tag
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy compaq 6720s notim amibe egy dual core T2310 van jelenleg,kérdésem az lenne hogy milyen procik mennének bele,és milyenre lenne érdemes lecserélni!
Előre is köszönöm!
-
droving
aktív tag
válasz Gabbroirvine #10240 üzenetére
Köszönöm ez jól hangzik , bár ami gyárilag van benne T5200 nincs a listán.
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
droving
aktív tag
Van egy TOSHIBA SATELLITE P100-160 Laposom.
Jelenleg T5200 döcög benne.
A kérdés ,hogy milyen jobb procikat tudnék bele tenni ?
Előre köszönöm a választ.droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
vbnc04
csendes tag
válasz Gabbroirvine #10236 üzenetére
ma megyek kipróbálni egy ismerőshöz. igazából az a gyanús, hogy akkor se működik vele laptop ha csak ő van benne..
-
-=Vacsek=-
senior tag
üdv. van nekem egy sony vaio p notebookom (ASIN: B003TP23NK Model: VPC812C7E/B.AE1) először azt csinálta indításnál bekapcsol fekete kijelző (de világít) kikapcsolni kitudtam és ennyi. aksi ki be és működött kb 1 napig. most már hiába szedem ki az aksit el se indul. valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
vbnc04
csendes tag
Sziasztok! Az a problémám lenne, hogy DELL N5010-es laptopomba (service tag: FZ8Q2N1) vettem egy 4 gigás, 1333mhz-es Kingston ramot. Eddig egy 2 gigás ram volt benne, úgy gondoltam itt az idő a bővítésre. Bele is raktam 2. slotba a memóriát, elindítottam gépet, bebootolt, (bios érzékeli, hogy 6 giga ram van benne), azonban windows töltésnél kifagyott. Megpróbáltam úgy, hogy csak az új 4 gigásat hagyom benne de win töltésnél kékhalál..... Próbáltam újratelepítéssel, de windows telepítő sem volt hajlandó elindulni amíg bent volt az új Kingston modul. Pedig elvileg 8 gigáig lehetne bővíteni, de sehogy sem hajlandó bevenni, és az aggaszt, hogy úgy se felel meg neki, hogy csak a 4 gigás van bent....:/
Ötlet, hogy mit tudnék tenni? köszi előre is!
-
regvoltrossz
aktív tag
Egy régi Dell inspiron 5100-hoz jutottam -eredetileg alkatrészként ingyen-, amit folyamatosan újítgatok fel a használtpiacról beszerezhető dolgokkal. Nos van egy olyan probléma, hogy ehhez egy 7500-as Ati (32mb-os) videokártya jár.ehelyett szeretnék dx9-et tudót Ez a széria ugyanaz, mint az 5150,5160, csak az összetevőkben térnek el elvileg. Namármost beszereztem egy nvidia fx 5200 videokártyát, ami eredetileg 5150-ben volt. A gép simán elindul vele és az xp is bebootol, (hallom a hangján), Csakhogy képet azt nem ad. Átnézve amit találtam az a baj, hogy az 5100-as biosa csak az Atihoz tartalmaz dolgokat, míg az 5150 biosa mindkettőhöz. Fel merjem-e tenni egy 5150 biosát az 5100-ra, vagy lehet-e valahogy olyan egyedi biost készíteni, ami csak annyiban több az 5100 biosától, hogy benne van az nvidia támogatása?
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Ðávid
aktív tag
válasz illusion111 #10232 üzenetére
Érdemes körülnézni Hardveraprón, illetve kérdezd meg őt. A weboldalán találtam a te gépedbe való RAM kitet. A lap alja felé lesznek a RAM-ok. Vásároltam már tőle, nem volt gond.
-
illusion111
csendes tag
válasz Gabbroirvine #10207 üzenetére
Szerintetek hol lehet ilyet keresni?
-
Ðávid
aktív tag
válasz illusion111 #10229 üzenetére
Azt jelenti, hogy gyárilag van egybecsomagolva két egyforma memóriamodul. Például ha veszel egy 4 GB-os kitet, abban 2 darab 2 GB-os modul lesz és garantáltan együtt fognak működni az alaplapban dual channel-ben. Vagyis a processzor dupla sávszélességben fogja elérni őket.
[ Szerkesztve ]
-
illusion111
csendes tag
válasz Gabbroirvine #10207 üzenetére
"a legjobb ha kitet veszel ilyenből mert azt nagyon szereti " Ez mit jelent?
-
yuyizi
tag
Vázolnám a problémám: Van nekem egy szépséges acer e1-571g laposom procit szeretnék majd a közeljövőben cserélni benne (most egy i3-3110m van benne) egy i7 3610-est szeretnék belepasszentolni viszont elméletileg csak 35wattos cpukat kezeli a lap és az i7 45wattot fogyaszt. Egy hozzáértővel beszéltem aki azt mondta hogy a cpu mellett (próbálom a képpel illusztrálni motherboard ) található 2 db lapos szürke kondi rajta fekete felirattal és azt mondta ezek kezelik a cput és minimum 3 db-nak kéne lennie hogy elvigye a cput. Na már most ezt egy szétszedéssel ki is tudnám deríteni de nagy valószínűséggel az előbb linkelt képen a belevaló lap szerepel (volt már szétszedve így nézett kis viszont erre már nem emlékszem hogy mennyi kondi volt ott mellette) amin ugye csak 2d található.
Amiben a segítséget szeretném kérni: Volt már ilyen vagy ehhez hasonló dologgal problémája illetve milyen megoldás lenne rá ha esetlegesen beigazolódnak félelmeim ?
Köszönöm
Videó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni laptop vásárlás terén.
Asus ROG 17.3"-os gépeket nézegettem aprón. Ezekben van lehetőség VGA cserére? GTX 460-at mondjuk 560-ra vagy 660-ra?
I7 820QM proci mennyire ajánlott? Ahogy nézem ezt sajna nem tudnám abban a chipsetben erősebbre cserélni.
A kinézett vga egy 7970m lenne különben, ha jól tudom Dell Precision és MSI G szériás gépekbe lehet tenni.
MSI GX640-ról vélemény? Mondjuk jó lenne 17.3"-os laptop, különben 22"-os monitorral használnám itthon.
Az adatlapomon lévő gépet váltanám le, a vga nem sokkal lenne gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz Gabbroirvine #10221 üzenetére
De, csak nem tudom azon belül milyen kellene. Eléggé kevés a hely a ragasztáshoz a, tehát valami hordozó nélküli ragasztó kellene.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Egy eléggé furcsa kérdésem lenne, remélem valaki tudni fogja rá a választ közületek. Van egy laptopomon, amin egy kijelzőcsere lett végrehajtva és a körülötte lévő keret ragasztásos technológiával van felfogatva. Vissza tudtam ugyan rakni, de nem tart tökéletesen a ragasztó és eléggé csúnya. A kérdésem az lenne, hogy hol és milyen típusú ragasztót lenne érdemes keresnem? Az ideális egy hőre lágyuló, hordozó nélküli ragasztószalag lenne, de nem tudom milyen típus felelne meg egy ilyen művelethez.
Köszi előre is a válaszokat és a segítséget!
C programmers never die, they are just cast into void.
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Ebbe a laptopba tervezek majd RAM-ot venni: Asus X550JK-XO059D
Elvileg integrált 4gb-os van benne, 1600mhz-es, és van még egy slot, ami 8gb-ig bővíthető.
Én egy 8 gigás, szintén 1600mhz-ez-et akarok még belerakni, de nem tudom hogy hol vegyem... Érdemes itt hardveraprón mondjuk itt ezt venni?Vagy ti hol néznétek, és milyent ajánlanátok?
A repülés titka az, hogy valaki próbálja ledobni magát a földre, de elvéti. - Douglas Adams
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Van egy laptop, ami be sem indul.
Képeket kellene lementeni róla.Milyen lehetőségeim vannak ? Nekem csak az jut eszembe, hogy ki kellene venni a merevlemezét és keresni másik laptopot, amibe ha belehelyezem, akkor be tud indulni és átmenteni a képeket.
Milyen másik megoldás lehetséges még ?
köszi szépen.
-
lumosnina
tag
válasz Gabbroirvine #10214 üzenetére
Megbizhatosagomrol : http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -> lumosnina felhasználónak 42 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
lumosnina
tag
válasz Gabbroirvine #10212 üzenetére
Elkuldod a linket ami alapjan 8gb-ot kezel? Csak, mert en nem talaltam es magam is szeretnek meggyozidni rola. Persze elhiszem amit irsz.
-
lumosnina
tag
válasz Gabbroirvine #10209 üzenetére
Ez 100%?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Egy Lenovo g580 (20150), i5-3210, 4gb RAM, gt635m vga. Ebben szeretném cserélni a WLAN kártyát csak nem tudom milyen kártyák jók bele. Azt már mondták, hogy Whitelist-es BIOS kell hozzá, de mégis milyen WLAN kártya mehet bele?
Fontos, hogy a DigiNet 500 (garantált 200/50) at kitudja használni, e mellé vennék egy TP-Link wdr3600 gigabit routert 600Mbps átvitellel.
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
lumosnina
tag
Sziasztok!
Dell insp 15 n5010 noti mennyi ramot tud kezelni? Nem tudok dulore jutni, hogy 8 vagy 4. service tag: 2s8lhl1 Koszonom!Megbizhatosagomrol : http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -> lumosnina felhasználónak 42 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Gabbroirvine
csendes tag
válasz illusion111 #10206 üzenetére
szia
nekem is ilyenem van és a max ram amit elvisel az 2 x 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400
de igazából azokat is lenyomja 333Mhz-re szal végülis a 667Mhz-es ramok is jók...
a legjobb ha kitet veszel ilyenből mert azt nagyon szereti
gabbroirvine felhasználónak 71 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
illusion111
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni, hogy a HP 6720S laptopba max. mekkora RAM-ot tudok beletenni?
A Speccy szerint:
CPU
Intel Mobile Core 2 Duo T7250 @ 2.00GHz 63 °C
Merom 65nm technológia
RAM
2,00GB Dupla-csatorna DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
Alaplap
Hewlett-Packard 30D8 (U10) 65 °C
Grafika
Általános PnP képernyő (1280x800@60Hz)
Intel Mobile Intel 965 Express Chipset Family (HP)
Merevlemezek
149GB Hitachi HTS541616J9SA00 (SATA) 36 °C
Optikai meghajtók
MATSHITA DVD-RAM UJ-861H ATA Device
Audió
High Definition Audio hangeszköz -
illusion111
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni, hogy a HP 6720S laptopba max. mekkora RAM-ot tudok beletenni?
A Speccy szerint:CPU
Intel Mobile Core 2 Duo T7250 @ 2.00GHz 63 °C
Merom 65nm technológia
RAM
2,00GB Dupla-csatorna DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
Alaplap
Hewlett-Packard 30D8 (U10) 65 °C
Grafika
Általános PnP képernyő (1280x800@60Hz)
Merevlemezek
149GB Hitachi HTS541616J9SA00 (SATA) 36 °C
Optikai meghajtók
MATSHITA DVD-RAM UJ-861H ATA Device
Audió
High Definition Audio hangeszköz -
yuyizi
tag
válasz hektorka69 #10203 üzenetére
Na szuper örülök hogy segíthettem
[ Szerkesztve ]
Videó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/
-
harkhon
tag
Sziasztok!
Ha véletlen rossz topikba írok akkor elnézést de ez tűnt a legmegfelelőbbnek.
Van egy alaplaphibás lapim egy Acer travelmate 5720 a következőket tudja:
Processzor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20 GHz, 800 MHz FSB, 4MB L2 Cache
Telepített memória (RAM): 2,00 GB
Rendeszer típusa: 32 bites operációs rendszer
Videókártya: Mobile Intel(R) 965 Express lapkakészletcsalád (Microsoft Corporation WDDM 1.1)15.4" WXGA LCD
Up to 358 MB Mobile Intel Graphics Media Accelerator X3100
2 GB DDR2
160 GB HDD
DVD Super Multi DL
802 11a/b/g WLAN
Bluetooth 2.0+EDRA kérdésem az lenne, hogy szerintetek így alkatrésznek, vagy szétszedve darabokra el lehet-e/érdemes-e eladni? és kb mennyiért?
Előre is köszönöm a segítséget!
P3dr0
Egészség legyen és térerő!
-
yuyizi
tag
válasz hektorka69 #10200 üzenetére
A mini pci slotban lévő kártyánál a fekete és a fehér kábelre gondolok. Vagy esetleg nem lazult kis nincs teljesen becsúszva a helyére a wifi kártya kicsit tuszkold meg
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo 40A7 dokkoló
- Lenovo ThinkPad T490, T495, T14, P14s gyári új 51Wh akkumulátor (L18M3P74). ÚJ BONTATLAN!
- Lite-On 65W 19V 3.42A notebook töltő + tápkábel
- Lenovo L490 L590 L14 L15 gyári akkumulátor ÚJ BONTATLAN!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás