Új hozzászólás Aktív témák
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár napja írtam hogy valami baj van. Asus x550JK, edigitalból. Véletlenszerű leállások, nem tudom hogy miért csinálja, full ramndom.Egyszercsak leáll, mintha kihúztam volna a falból egy normál asztali gépet. A windows-esemény naplózóból csak annyi jelenik meg hogy hirtelen leállás. Akksi fullon, van , de kábel is be van dugva, win 8.1 64 bit, minden drivel a legújabb, winfos frissítések is fent vannak.Hívjam a szervízt? Vagy próbáljam meg a win-t újrarakni? Ha hívom a szervizt mennyi idő alatt csinálják meg, és adnak-e cseregépet? Az a baj hogy most pont nagyon szükségem van a gépre...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Ebbe a laptopba tervezek majd RAM-ot venni: Asus X550JK-XO059D
Elvileg integrált 4gb-os van benne, 1600mhz-es, és van még egy slot, ami 8gb-ig bővíthető.
Én egy 8 gigás, szintén 1600mhz-ez-et akarok még belerakni, de nem tudom hogy hol vegyem... Érdemes itt hardveraprón mondjuk itt ezt venni?Vagy ti hol néznétek, és milyent ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx