- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár napja írtam hogy valami baj van. Asus x550JK, edigitalból. Véletlenszerű leállások, nem tudom hogy miért csinálja, full ramndom.Egyszercsak leáll, mintha kihúztam volna a falból egy normál asztali gépet. A windows-esemény naplózóból csak annyi jelenik meg hogy hirtelen leállás. Akksi fullon, van , de kábel is be van dugva, win 8.1 64 bit, minden drivel a legújabb, winfos frissítések is fent vannak.Hívjam a szervízt? Vagy próbáljam meg a win-t újrarakni? Ha hívom a szervizt mennyi idő alatt csinálják meg, és adnak-e cseregépet? Az a baj hogy most pont nagyon szükségem van a gépre...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Ebbe a laptopba tervezek majd RAM-ot venni: Asus X550JK-XO059D
Elvileg integrált 4gb-os van benne, 1600mhz-es, és van még egy slot, ami 8gb-ig bővíthető.
Én egy 8 gigás, szintén 1600mhz-ez-et akarok még belerakni, de nem tudom hogy hol vegyem... Érdemes itt hardveraprón mondjuk itt ezt venni?Vagy ti hol néznétek, és milyent ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest