Új hozzászólás Aktív témák

• kergemarha92

csendes tag

Sziasztok! Egy ideje elkezdett haldokolni pár betű a notebook billentyűzetén: Esc-0-1-q-a-y. Jelenleg ott tartok, hogy már nagyon sokáig kell nyomva tartani / rengetegszer megnyomni a betűket, hogy megjelenjenek. Ha egyszer "bekattantottam" őket, egy ideig működnek, majd újra blokkolnak. Napról napra rosszabb a helyzet, valószínűleg hamarosan végleg behalnak.
    A rosszalkodó billentyűk gyanúsan egy vonalban helyezkednek el. Nézegettem képeket a billentyűzet belsejét alkotó vezetési rétegekről, valamelyik elektronikai kontaktus adhatta meg magát. Épp ezért van egy olyan sanda gyanúm, hogy az egyes billentyűk cseréjével semmire nem mennék (pedig potom pénzért rendelhető eBayről pl.), a komplett billentyűzetet kellene cserélnem. Jól sejtem, vagy van azért valami remény egy kevésbé drága megoldásra? A laptop típusa amúgy Samsung R580, a 2 év garancia lejárt már fél - 3/4 éve. A komplett billentyűzetcsere kb húszezer forintba fájna, amit azért sokallok érte. A billentyűket amúgy le is pattintottam, kitisztogattam alatta, nem sokat segített. Egy olcsóbb külső billentyűzet lehet még megoldás, csak akkor azt is cipelhetném magammal.

Új hozzászólás Aktív témák