Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Neizgulj,a forró levegős megoldás mostanában nemfog leáldozni.
Mégpedig azért sem,mert a gyárak a szerelősorok végén az egész panelt egyszere forraszák le egy 225fokos kazánba
Régóta létezik már más megoldás forrasztásra,de csak szervizek részére les alkalmazható mert szerelősoron egyesével nemforraszthatnak,hanem egybe.
Az IR6000 nek az a fő baja (ugye az infra szó baromság ezt te is tudod már) hogy egy kerámia betéttel melegít 10x10cm méretbe és körülötte is melegít(éget) mindent.(tudom captonszalagal lefeded ,de az mindegy
Én ajánlom egy (rendes) meleglevegős beszerzését,mivel abba belehet táplálni a gyártók által leadott szervíz hőmérsékleteket.
Persze sajna (nekem nem sajna) nemveszi meg (igaz nem is lehet) senki a gyári hőprofilokat hanem nekiálnak házilag kitalálgatott höfokokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Yettel topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx