Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkdeath101
csendes tag
Sziasztok!
Először is nem tudom, hogy jó topicot választottam-e, de kérlek most az egyszer nézzétek el nekem, sík ideg vagyok és már kapkodok.
Nos egy HP Pavilion DV6000 szériás gép azon belül 6239ea.
Windows 7 32bit, Nvidia GO 7400 videókártya , 2GB RAM a Proci pedig Core Duo 1.86Ghz.Kb. 1 órával ezelőtt feltettem a régi kedvencemet a Battlefield 2-t. Beállítottam teljes képernyőre 1280x800 rá kb. fél percre összeugrott a képen minden szöveg becsíkozódott és onnantól kezdve a gépnek a monitorja használhatatlanná vált. Videót is csináltam róla.
Azonnal kikapcsoltam a gépet a főgombjánál, de ahogy a gép elindul csak fehér kép néhány másodperc múlva pedig megjelennek színes csíkok a képernyőn.
Rákötöttem a monitoromat, de így is rossz.
Annyit tudtam kivenni a szövegekből miután rákötöttem a monitort, hogy Indítási javítás.
Esetleg ha a játék kavart be valahogy, milyen parancsokkal tudnék a biosba turkálni ? Vagy esetleg egy rendszer visszaállítást csinálni?Csináltam egy videót. [link]
Kérlek benneteket, ha rossz topicba írtam akkor tényleg nézzétek el nekem, ha valaki tud tanácsot adni azt nagyon szívesen elfogadnám.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest