Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Miért nem okozhatta a SP? Ha az SP megpiszkálta a video cuccot, akkor szvsz okozhatta. (egyébként egyszer én is láttam ezt a jelenséget valahol, de bazi régen volt, nem emlékszem a részletekre)
Talán hülye kérdés: a megjelenítő eszközöknél nem lehet a képet ''tologatni''? Vagy ez a lehetőség csak analóg jel esetén játszik?
Én egy régi Compaq-kal szívtam az SP2 miatt, ami valamit babrált a hanggal, minek következtében konzekvensen kékhalállal elszállt bejelentkezéskor. Frissen telepített SP1-es winnel minden ment mint a kisangyal, de ha az SP2 fölment akkor onnantól csinálhattam bármit, nem indult csak csökkentett módban, különben durr kékhalál. Nem is segített rajta csak a hangcsip letiltása az eszközkezelőben. Régi masina volt, nem is találtam semmi nyomát a jelenségnek a neten. Vannak ilyen parajelenségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest