Új hozzászólás Aktív témák

• trl_master

tag

válasz Atos23 #2668 üzenetére

az NX széria valóban nagyon össze van rakva, ezt már én is csodáltam!
    úgy látom h kb egyezik a véleményünk az asus és toshiba frontvonalon h azok tényleg jó cuccok...

igazából a DV szériáról alkotott véleményed fogott meg most, mert voltak hasonló gondjaim, konkrétan a 6000-es és a 9000-es szériával! képet adni egyik sem túlzottan akart, meg lett oldva a gond, de ez csak ideig-óráig érvényes, ugyanis:
    mint kiderült a DV szériáról elismerte a HP is h nem váltak be, rengeteg gép érkezik vissza hozzájuk garban és már meg sem próbálkoznak a javításával, hanem egyből lapcsere és megy ameddig megy alapon visszaadják a tulajnak! BGA hibás mindegyik, a működés során bizonyos idő elteltével mindegyiknek ez a sorsa, ezt kell elfogadni...lehet melegíteni a lapot, BGA reball-ozni, semmit nem ér, mert gyenge a nyák és maga a rárakott cuccok is!

A dell-ről viszont másképp értekezek, mint Te: nekem nagyon beváltak, könnyen szerelhető, pörgős gépek! most speciel egy 6400-es Inspiron és egy 6000-es van nálam, teljesen frankó kis gépek! mondjuk a 6000-es is megkaphatta volna már a S-ATA-s winchestert, de éppen belefér h még csak IDE-s!

Új hozzászólás Aktív témák