Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Érdekes fejlemények történtek:
Lehúztam a winyót, bebootoltam lemezmeghajtóról, de elfelejtettem betenni a lemezt előtte, aztán kiírta a szokásos dumát, hogy nem tud bootolni, a folytatáshoz nyomjak meg egy gombot... Telepítő cd berak, gomb megnyom, aztán megint ugyanaz a hibaüzi. Gép újraindít, bebootlok cd-ről, de megint semmi. Kipróbáltam, hogy beleteszek egy garantáltan jó (szinte új) üres winyót, akkor elindul-e a telepítő, de megint csak az a bizonyos hibaüzi. Szerencsére a winyó satás, rádugtam a saját gépemre, Hard Disk Sentinel szerint minden rendben vele, egyszer volt rajta valami hibaellenőrzés, de nem talált semmit. Így hát még az íróra kezdtem el gyanakodni, bár a Win-nek a winyóról be kellett volna jöjjön. Már elkezdtem kotorászni a kacatjaim között, hogy valahogy rádugjam usb-re az ide-s DVD olvasót, közben persze a winyót visszaraktam a laptopba. Aztán valamiért mégis bekapcsoltam még mielőtt az író projektet összehoztam volna, és láss csodát Win elsőre kapásból betölt a winyóról.
Ki érti ezt??? Csak arra tudok gondolni, hogy valami kontakthiba volt a winyónál, de olyan masszívan rajt volt... Remélem most már kibírja míg újratelepítemMindenesetre leizzadtam rendesen mit szól majd a tulaj, ha közlöm vele, hogy volt egy laptopja
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó új BONTATLAN HP Envy x360 2 az 1-ben laptop OLED TOUCH 120Hz R5 8640HS 16Gb 512GB 2év garancia
- Dell Latitude E5470 i5-6300u
- Macbook Pro 16" M1 pro - 2022 gyártás, 32/512GB, - garancia (15)
- Macbook Pro 14" M1 pro - 2022 gyártás, 16/512GB, - garancia (16)
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G5 univerzális üzleti dokkoló
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest