- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Köszönöm a kimerítő választ, de én főleg a munkadíjra gondoltam. Laptopot használok idestova 18 éve (sacc/kb), de életemben laptopot összesen szervízbe még csak garanciális alapon vittem kijavítandó hardveres hibával. Szóval simán csak nem tudom, milyen munkadíjak vannak. A szoftveres oldalt rendezni tudom, szót sem érdemel. A hardver más téma. Ahogy hallottam, a laptopok némelyike spec szerszámot igényel, el tud törni benne ez-az ügyetlen szerelésnél, aztán nem lehet rendesen összerakni, azt kerülném el. A hardver jelen esetben A315-56.
-
Trohak91
csendes tag
Köszi!
Egyelőre egyik sem használ, a gyors rendszerindítást nem találtam meg. Win 10 van rajta.
Egyébként 256os SSD van benne nem HDDA BIOS sem jön be rajta, szerintem max akkor jönne be, ha úgy indulna, hogy kép is van (mert ugye mint korábban említettem nincs kép, hiába megy).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest