- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fridok
csendes tag
Hello!
Nekem is lenne egy elég érdekes problémám, amire remélem itt tudja valaki a választ.
Van egy ACER Aspire 5520 típusú notebook-om aminek eleddig nem volt problémája, viszont egyik alkalommal filmnézés közben elsötétült a kijelző, és nem lehetett vele semmit se csinálni, se újraindítani se semmit, áram alatt volt és elvileg még futott a rendszer de semmi, mintha lefagyott volna.
Közvetlen előtte nem tapasztaltam túlmelegedést...legalábbis a gép nem jelezte.
Ezt a dolgot csak úgy lehetett megoldani mivel se újraindításra se kikapcsolásra nem reagált, hogy kipattintottam az aksit így áram hiányában kikapcsolt és azóta el sem indul.
Nem figyeltem meg külső problémát rajta azt sem éreztem hogy valami "leégett" volna, vagy hasonló, csak nem indul el, pedig áram alatt van.
Ha valaki tapasztalt hasonló problémákat kérem ossza meg velem, előre is thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx