Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Volna egy Dell Inspiron 7720 se laptopom, ugyan az felépítésben, mint a sima 7720. Az itt látható videó alapján lehet szétszedni, és 14:15 után látható a kijelző, és az azt védő műanyag egy fém tokozásban. A kérdésem az lenne, hogyha valaki találkozott már ilyennel ezt az egységet valahogyan szét lehet szedni?
A probléma az lenne, hogy mászott rajta egy kb. 2-3 pixel nagyságú bogár amit le akartam törölni, de utólag vettem észre, hogy a védő lap alatt van... Így összenyomtam a kijelző, és a lap között, most pedig olyan, mintha azokon a pontokon pixelhiba lenne.
Csak ezért kizárt, hogy kiadnék egy komplett új kijelzőre, és még akkor se lenne garantált, hogy az új jobban le lenne zárva.
A segítséget előre is megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest