Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuvics13
csendes tag
válasz
Bluesummers
üzenetére
Megnéztem és sajnos tényleg nem lehet ráhúzni a win7 ultimate-em.
A megnéztem az általad jelzett dolgot, de azt már korábban orvosoltam. Legacy-n van, felismeri a lemezt és az usb kulcsot is, majd a win fileok betöltésénél a következővel lepett meg a gép:
Kék háttér és a következő szöveg:
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you've seen stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
The BIOS in this your system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated BIOS.
és a technikai infó... ennyiViszont akkor megkérdem az előttem szólót, hogy Ő milyen forrásból szerzett teljes win10-et, mert nekem aktiválásért rinyál már napok óta és fene mód zavaró a munkám során.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx