Új hozzászólás Aktív témák
-
venomm20
csendes tag
válasz
kreten67 #13798 üzenetére
Sajnos garancia nincsen már rá. Eddig háztól házig garancia volt érvényben és nagyjából nemrég járt le.
Jó párszor találkoztam a szerelőkkel és legfőképpen nem dell alkatrész okozta a hiba forrását.
Ha jól emlékszem 2 adapter csere volt már, egy samsung HDD, egy mini alkatrész, amiről nem tudom micsoda illetve a megvásárlásnál egy komplett kijelző csere, mivel kiment egy pixeloszlop.
Megpróbálok szerezni egy töltőt, amivel le tudom tesztelni működik-e.
Most ahogy írtad azt hiszem beugrott mikor ugyanez volt. Napokig nem működöt aztán jött a szerelő és leteszteltük másik adapterrel. Ekkor bekapcsolt, majd azt hiszem a sajátommal is működött ezentúl.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest