- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
oneilll
csendes tag
Sziasztok!
1 honapos Toshiba Satellite S50-B-14X tipusu laptopomnal most vettem eszre egy olyan hibat(?), hogyha sotetebb hattereu weblapra valtok (pl: https://www.math.duke.edu//education/ccp/resources/write/design/graphic15.html) vagy programoknal mint pl Adobe Illustrator, akkor elveszti a szint es a kontrasztot egy kicsit a kepernyo es fako szine lesz, szurkes.
Ahogy visszavaltok pl Windows menure vagy egy vilagosabb honlapra a sotetrol akkor szep lassan visszaall az eredeti elenksege meg a szinek is sokkal erosebbek lesznek. Ha tolton van a laptop akkor nem csinalja csak tolto nelkuli hasznalatkor.
Probaltam illusztralni amit latok:Szerintetek ez valami hardware hiba vagy beallitas kerdese ? Eddig nem talalkoztam ezzel az idegesito problemaval, talan uj driverre frissitett a laptop vagy nem tudom, hogy ez mi lehet es, hogy lehetne orvosolni a dolgot. Otleteket, velemenyeket szivesen fogadnek az uggyel kapcsolatban, koszonom szepen a segitseget elore is
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Egyedi ékszerdobozka
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest