Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdést...Talán...hátha..
Van egy 8 hónapos Lenovo y50-70-es notim win 8.1-et telepítettem rá. Mindeddig tökéletes volt ám az elmúlt másfél hónapban napi 1x dob egy kékhalált. Driver_power_state failure címmel. Nézegettem a dump fileokat ott az ntoskernel.exe-re hivatkozik. Okosabb nem lettem szóval google-ztam kicsit és többen memóriahibára gyanakodtak. Lefuttattam a win 8.1-be épített memóriadiagnosztikai programot és elsőre azt jelezte, hogy memóriahiba van. 2 egység 4 GB-s modul van benne. Teljesen egyformák. Külön külön letesztelve a program nem észlelt hibát, illetve utána visszapakoltam eredeti állapotába...majd többször is lefuttatva szintén nem jelzett problémát.A hiba eddig csak szimpla netezés(chrome) közben jelentkezett. A GPU-ra sem gyanakszom mivel netezés alatt nem kapcsol be. A hibát nem tudom reprodukálni. Egyszer csak bedobja.
Rengeteget játszom a géppel. Főként memóriaigényes játékokkal. Van benne kb. 600 órányi BF4, BFH multim, de végigvittem rajta a Crysis 2-3, FC4...stb..stb. Soha egyetlen egy játék alatt sem crash-elt. De még csak megmagyarázhatatlan programhibám sem volt. Csak netezés alatt.
Minden driver friss. A hiba megjelenése óta nagyjából minden driverből jött frissebb verzió, szóval felfrissítettem de a hiba megmaradt.
Feltöltöttem IDE két dump file-t. A legújabbat és egy régebbit. Hátha valaki lát benne valamit.Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Macbook Pro 15" A1990 2019 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx