Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
Igen tudom hogy igazad van
,csak úgy írtam példának az Asus k50it-t,ott is egy alultervezett alkatrész okozza a problémát. A munkatársam PackardBell gépében 2008-tól benne van a gyári akku és így használja hálózatról minden nap. Talán egy évben ha egyszer használja akkuról: nos valamelyik nap elvittem a gépét az asztalról kinti melóra és csak pislogtam hogy még mindig 1 órát kihúzott akkuról (alig hittem a szememnek).
A lényeg az akku tart ameddig tart és ezt nem befolyásolható jelentős mértékben az elterjedt mendemondákkal
PL - havi egyszer lemerítem majd feltöltöm és elteszem a fiókba és ezt évente 12 alkalommal betartom.
1 ezt úgysem tudod betartani (feledékenység ,lustaság)
2 a notinak jobb ha benne van az akku.ad4m1337
A matt kijelzők nagyrészt egy fóliától matt,ami a fém keret alatt ér véget. Na én egy fóliát nem akarnék polírozni ellenben egy HP matt kijelzőéről nemrégiben lenyúztam a fóliát esztétikai okokból.
Nem mindegyik fóliás,van agyagában matt felületű LCD panelos is!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Call of Duty: Black Ops 6
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Bittorrent topik
- Bestbuy játékok
- Cyberpunk 2077
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest