Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
Igen tudom hogy igazad van
,csak úgy írtam példának az Asus k50it-t,ott is egy alultervezett alkatrész okozza a problémát. A munkatársam PackardBell gépében 2008-tól benne van a gyári akku és így használja hálózatról minden nap. Talán egy évben ha egyszer használja akkuról: nos valamelyik nap elvittem a gépét az asztalról kinti melóra és csak pislogtam hogy még mindig 1 órát kihúzott akkuról (alig hittem a szememnek).
A lényeg az akku tart ameddig tart és ezt nem befolyásolható jelentős mértékben az elterjedt mendemondákkal
PL - havi egyszer lemerítem majd feltöltöm és elteszem a fiókba és ezt évente 12 alkalommal betartom.
1 ezt úgysem tudod betartani (feledékenység ,lustaság)
2 a notinak jobb ha benne van az akku.ad4m1337
A matt kijelzők nagyrészt egy fóliától matt,ami a fém keret alatt ér véget. Na én egy fóliát nem akarnék polírozni ellenben egy HP matt kijelzőéről nemrégiben lenyúztam a fóliát esztétikai okokból.
Nem mindegyik fóliás,van agyagában matt felületű LCD panelos is!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest