- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anarchimedes
csendes tag
Szia!
Köszönöm a tippeket! Sajnos egyik sem vált be. Közben megtaláltam az "elemet" az alaplapon, egy fekete matrica alatt bujkált, gondolom azért hogy a védjék a portól mert pont felette van egy szellőző a hátlapon. Az aksit kivettem, az elem csatlakozóját lehúztam, semmi nem volt bedugva. Vártam, nyomtam a bekapcsoló gombot is sokáig. Sajnos semmi sem változott, ugyanúgy csak fekete képernyő.
kreten67:
A boot sorrend megváltoztatásán kívül semmi mást nem állítottam át a BIOS-ban. Csak fekete képernyőt kapok, nem jutok el a BIOS-ig, hogy bármit is vissza tudjak állítani. Az ASUS ROG fórumán olvastam pontosan ugyanezt a hibát gamer laptopoknál, ott BIOS frissítést/downgrade-et ajánlottak, valamint, hogy vigyük vissza hol vettük.Egy másik problémám:
Egy 5 éves MSI laptop is gyengélkedik: bebootol, általában a bejelentkező képernyőig mindig eljut, majd "alvó" állapotba teszi magát. Csak a bekapcsolást és az alvást jelző LED világít, viszont a ventilátor még mindig pörög. A Power gomb hosszú nyomására nem kapcsol ki, csak teljes áramtalanításra. Az aksit ki is vettem belőle, így elég csak kihúzni a tápkábelt. Bekapcsoláskor ezt kb. 5-6-szor el kell játszani ahhoz, hogy jó legyen. Ezután már semmi probléma sincs. A feleségem reggel megcsinálja ezeket a műveleteket, majd egész nap tudja használni. Azt mondja, hogy ha nap közben kikapcsolná, akkor újra el kellene játszania ugyanezeket. Egy 1 hete még elég volt 1-2-szer újraindítani ahhoz, hogy jó legyen. Mintha visszamenőleg már olvastam volna erről, de most nem találom. Amint lesz rá lehetőségem, indítok rajta egy live ubuntut, hogy azalatt is csinálja-e bekapcsoláskor, de én valami hardveres gondra gyanakszom.Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Hobby elektronika
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest