- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
anarchimedes
csendes tag
Szia!
Köszönöm a tippeket! Sajnos egyik sem vált be. Közben megtaláltam az "elemet" az alaplapon, egy fekete matrica alatt bujkált, gondolom azért hogy a védjék a portól mert pont felette van egy szellőző a hátlapon. Az aksit kivettem, az elem csatlakozóját lehúztam, semmi nem volt bedugva. Vártam, nyomtam a bekapcsoló gombot is sokáig. Sajnos semmi sem változott, ugyanúgy csak fekete képernyő.
kreten67:
A boot sorrend megváltoztatásán kívül semmi mást nem állítottam át a BIOS-ban. Csak fekete képernyőt kapok, nem jutok el a BIOS-ig, hogy bármit is vissza tudjak állítani. Az ASUS ROG fórumán olvastam pontosan ugyanezt a hibát gamer laptopoknál, ott BIOS frissítést/downgrade-et ajánlottak, valamint, hogy vigyük vissza hol vettük.Egy másik problémám:
Egy 5 éves MSI laptop is gyengélkedik: bebootol, általában a bejelentkező képernyőig mindig eljut, majd "alvó" állapotba teszi magát. Csak a bekapcsolást és az alvást jelző LED világít, viszont a ventilátor még mindig pörög. A Power gomb hosszú nyomására nem kapcsol ki, csak teljes áramtalanításra. Az aksit ki is vettem belőle, így elég csak kihúzni a tápkábelt. Bekapcsoláskor ezt kb. 5-6-szor el kell játszani ahhoz, hogy jó legyen. Ezután már semmi probléma sincs. A feleségem reggel megcsinálja ezeket a műveleteket, majd egész nap tudja használni. Azt mondja, hogy ha nap közben kikapcsolná, akkor újra el kellene játszania ugyanezeket. Egy 1 hete még elég volt 1-2-szer újraindítani ahhoz, hogy jó legyen. Mintha visszamenőleg már olvastam volna erről, de most nem találom. Amint lesz rá lehetőségem, indítok rajta egy live ubuntut, hogy azalatt is csinálja-e bekapcsoláskor, de én valami hardveres gondra gyanakszom.Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-6200U, világító magyar bill/256 SSD/FullHD IPS 15,6" kijelző, 8-16GB RAM/dokkoló állomás
- ASUS ROG Strix Scar 17 Gamer Laptop Makulátlan Állapotban, dobozával (Ryzen 9, RTX 3080, 32/1TB)
- Asus ROG Strix G713PI 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest