- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi belépő szinten
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirtrider
csendes tag
Sziasztok, van egy lenovo g555 - m, par honapja kellet reboundolni a chipsetet s a szerelo szerint a kepernyo hajlitgatja az alaplapot, igy levalasztottam a laptoprol. Ezutan kb egy honapra levolt rakva, ezutan radugtam egy monitorra, elinditottam de amikor de amikor bedugtam egy net kabelt sehol semmi.
Tehat pontossan van amikor ugy indul el a laptop hogy a ket led eg a net kartyan de nincs bele dugva kabel,
van amikor ugy indul hogy nem egnek a ledek es ha bedugom a kabelt akkor sem gyulnak ki, tehat mintha nem erzekelne hogy kabel van bedugva.
Driver fel van rakva, driverscanner altal telepitettel sem volt okes, driver genius altalival sem, windows updatessel sem.
Kiprobaltam win7 el, win8 al es a legujabb linux mint-el is.
Tudom h wifi nem kell menjen mert a kepernyoben van a wifi antennaja de a lan kartyahoz ugytudom nincs koze.
Valakinek akarmilyen tippje van hogy mi lehet a problema??Minden segitseget koszonok szepen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest