- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirtrider
csendes tag
Sziasztok, van egy lenovo g555 - m, par honapja kellet reboundolni a chipsetet s a szerelo szerint a kepernyo hajlitgatja az alaplapot, igy levalasztottam a laptoprol. Ezutan kb egy honapra levolt rakva, ezutan radugtam egy monitorra, elinditottam de amikor de amikor bedugtam egy net kabelt sehol semmi.
Tehat pontossan van amikor ugy indul el a laptop hogy a ket led eg a net kartyan de nincs bele dugva kabel,
van amikor ugy indul hogy nem egnek a ledek es ha bedugom a kabelt akkor sem gyulnak ki, tehat mintha nem erzekelne hogy kabel van bedugva.
Driver fel van rakva, driverscanner altal telepitettel sem volt okes, driver genius altalival sem, windows updatessel sem.
Kiprobaltam win7 el, win8 al es a legujabb linux mint-el is.
Tudom h wifi nem kell menjen mert a kepernyoben van a wifi antennaja de a lan kartyahoz ugytudom nincs koze.
Valakinek akarmilyen tippje van hogy mi lehet a problema??Minden segitseget koszonok szepen.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Lenovo IdeaPad Gaming 3-15ACH6 gamer laptop
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx