- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Steam Deck
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
szia,
nagyjából elolvastam a történetedet. Ha jól értem távkapcsolat lenne a dolog, és hétvégente találkoznátok. Azzal számolj, hogy pénteken elindulsz ott vagy egy kicsit és már jöhetsz is vissza. Ha meg valamiért nem jó, nem pár napot, hanem egyből egy hetet csúszik a dolog. Ha már most is így besértődik apróságokon, akkor számolj vele, hogy később is ilyen lesz. Nekem nagyon úgy tűnik a csaj, hogy kicsit "beképzelt", lengje mindenki körül udvaroljanak neki, az legyen amit ő akar, mert ha nem, akkor viszlát, pár nap szünet.
Amint fentebb javasoltak, hogy ne várj semmi komolyat, én is azt mondom. Mellesleg ha tényleg szép és sok fiú barátja van, számolj vele, esetleg nem lesz hűséges.Ezek persze csak tanácsok, arra az esetre, ha komoly, hosszútávú kapcsolatot szeretnél.
Aktív témák
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged