Hirdetés
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Asztrofotózás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Azért manapság más világ van, pl. voltam a füredi öbölátúszáson vizimentősként, társadalmi munkában a nyáron. Egy 18 év körüli csinos csajt (valószínű nem volt még komoly kapcsolata) ki is kellett mentenem, igaz nem fuldoklott, de ha nem úszok oda és húzom ki azért veszélyes lehetett volna(volt több is csak azoknál nem volt ilyen vészes a szitu, görcs meg ilyenek). Annyit sem mondot, hogy utána, hogy klári flári, vagy hívj fel.
Én elhiszem, hogy nem rózsásak a kilátások, meg sok a gond, munka helyzet szar, de azért van egy minimum szerintem azért úgy emberileg mint szakmailag.
-
orbano
félisten
"Szerintem arra akar célozni, hogy nem te egymagad küzdöttél meg érte, érted el, hanem azért jópár dolog alád lett rakva."
igen, értette, és pont erre írta, hogy nem számít. az élet nehézsége, a fájdalmak, az öröm, és minden egyéb érzés relatív. vagy úgy gondolod, csak anyagiak terén eshet át valaki nagy küzdelmeken? ezek szerint akinek megvan minden anyagi java, az nem lehet boldogtalan, ergo a pénz boldogít? szerintem ha ezt beírná valaki, Te lennél az első, aki rávágná, hogy hülyeség...
-
tildy
nagyúr
válasz
Lirion #26488 üzenetére
Szerintem arra akar célozni, hogy nem te egymagad küzdöttél meg érte, érted el, hanem azért jópár dolog alád lett rakva.
És ehhez képest I_am felé részemről maximális tisztelet, amiket beszéltünk, tudom min ment át, nem volt egyszerű dolga, és ma tipikusan olyan embernek tartom, amilyennek egy férfinak lennie kell:
"Erős, határozott, céltudatos, aki megfelelő helyen és időben érzékeny is tud lenni".
Mindazok mellet persze, hogy bár külsőleg nem ideálom, midnen tiszteletem felé.Egyébként a gyúrás és az önbizalom jó ötlet, de mégjobb, ha az önbzalom kellő mértékű szerénységgel párosul. Magyarán ha tisztában vagy képességeiddel, de azt ne úgy adod elő, mint akineka sejhajából süt a napsugár.
És elnézést kérnék ha csak részleteket ragadtam most ki. -
Lirion
addikt
Egyszer már leírtam, hogy nem mások véleménye alapján ítélek meg embereket. Befolyásolhatják a véleményemet, de nem az ő szavuk lesz a döntő, fölösleges rájuk hivatkoznod.
Az pedig, hogy mennyire volt kemény az utad nem lehet igazán összehasonlítani az enyémmel, mindnekinek önmagához mérten kell mérnie az élete nehézségét, nem másokéhoz. Abban biztos vagyok, hogy te teljesen más uton jártál, mint amin most én, azzal meg nem vitázok, hogy te a sajátodat mennyire érezted nehéznek, mert azt csak te érzed át igazán. -
PazsitZ
addikt
Jajj, gyerekek.
Tessék beírni 1-1 számot és akkor el lesz döntve kié nagyobb, több oldalnyi szájtépés nélkül is.
De addig is
-
Apollyon
Korrektor
Abszolút elhatárolódom ettől az I_am vs Lirion fight-tól, csak egy idézetbe "kötnék bele".
"Hozzátenném, hogy ha van önbizalmad, akkor nem utasítanak el. Mert a megfelelő személyhez fogsz odamenni nem pedig vaktában vadászni egy nőre."
Ezt azért nem tudhatod pontosan. Lehet hogy külsőre kedvesnek látszik és a háttérben valójában egy önző hárpia – vagy fordítva.
Pénteken volt szerencsém egy lányhoz egy boltban aki nem volt kiemelkedően feltűnő de tetszett, viszont nem tanúsított irántam érdeklődést. Vadásztam a tekintetét, mire ő elfordult úgyhogy levontam a következtetést hogy ha oda is megyek akkor is bukta.Aztán mikor kijöttek (barátnőjével volt aki elég ronda volt) utánunk akkor egy sejtelmes pillantást vetett rám én meg nem mentem utána
Szóval a "megfelelő személy" sosem tudhatod hogy valójában melyikük az. Akit én mondtam talán az lett volna.
-
I_Am
veterán
válasz
Lirion #26488 üzenetére
Kételkedj nyugodtan, hiszen én is azt teszem Veled szemben.
Viszont most had ne kezdjem el leírni azt a 10 év "előnyt" ami Veled szemben van. ad1. elég hosszú lenne, ad2. vannak itt olyanok, akikkel elég sokat beszélgettem személyesen, talán az Ő szavuk ha kell, akkor már elég bizonyíték számodra, hogy sokkalta keményebb utat jártam be, mint amit Te leírtál és magadénak tudhatsz. (ne érts félre, nem nagyzolni akarok)
-
Lirion
addikt
"Én tényleg végigmentem azon az úton amit Te leírtál"
Ezt erősen kétlem, de mesélj egy kicsit róla, hátha tényleg."Aztán itt vagy most 2 évvel az indulás után és mára elértél mindent ám mégis konkrétan mult időbe zárva írtad le azt ami történt"
Nem értem el mindent, viszont arról írtam, hogy mi volt korábban, nem arról, hogy most mi van. Jelenleg barátnőm van és nincs mellette más sem, mellette továbbra is fejlesztem önmagam, tágítom a komfort zónámat és küzdök a céljaimért. De a leírt szöveg nem erről szól."Első lépés, hogy a megváltozott külső egy eredmény ami plusz. Ezelőtt pár hozzászólással pont kritizáltad azt, hogy nem eredményfüggő az önbizalom dolog.
Aztán leírod, hogy 4-5 közötti átlagod volt, meg Pesten lakás, otthon kertes ház, kocsi a segged alatt. Múlt időben beszélsz a dologról, ráadásul úgy, mintha mindezt csak Te magad érted volna el. Itt nem tiszta számomra, hogy feltehetőleg a szüleid kertes háza meg a medence mennyiben kapcsolódik a Te eredményességedhez?"
Attól, hogy megváltozott a külsőm, nem lettem sikeresebb a lányoknál és az önbizalmam sem nőtt meg hirtelen.
A felsoroltakról azt írtam, hogy "akkorra" megvoltak, nem azt, hogy akkor voltak, most meg nem.
A kertes ház és a medence csak annyiban, hogy a medence építésekor a szűrőberendezések beszerelését és a medence helyén a föld elhordását szakemberek meg gépek végezték, az összes többit apámmal többnyire ketten, néha segítségel csináltuk. Közben az udvar is eléggé szét lett dúlva és azt is újra kellett rendezni, amit ismét csak leginkább ketten csináltunk. A háznak meg az évek a során a fele át lett alakítva, amit nagyrészt megint csak mi végeztünk el. Szóval van benne munkám rendesen nekem is. -
SzalaiG
addikt
Hali!
Hosszú idő után újra van barátnőm.
Üdv.:Gábor
-
I_Am
veterán
válasz
Lirion #26483 üzenetére
Idézek:
"Amíg vki a sikerekhez köti az önbizalmát, addig vért fog hugyozni, hogy szerezzen egy csajt. Minél több a visszautasítás, az önbizalom annál tovább süllyed és emiatt még inkább elutasítják a személyt.. ördögi kör."
"Nem biztos, hogy ami neked működik, másnak is működik, így mások szemében simán lehet marhaság, amit leírsz."
Hozzátenném, hogy ha van önbizalmad, akkor nem utasítanak el. Mert a megfelelő személyhez fogsz odamenni nem pedig vaktában vadászni egy nőre.
"Viszont ha önbizalommal telve mész és ezt nem a sikerhez kötöd, akkor nem lesz rajtad nyomás, hogy vmit el kell érned, tudod magad egyszerűen csak jól érezni és ez vonzó lesz mások számára, legyen az akár férfi, akár nő."
Komolyan, Te tényleg nem látod a fától az erdőt...
Leírod, hogy elmentél gyúrni, megváltoztattad a külsődet és tovább szépen sorban. Első lépés, hogy a megváltozott külső egy eredmény ami plusz. Ezelőtt pár hozzászólással pont kritizáltad azt, hogy nem eredményfüggő az önbizalom dolog.
Aztán leírod, hogy 4-5 közötti átlagod volt, meg Pesten lakás, otthon kertes ház, kocsi a segged alatt. Múlt időben beszélsz a dologról, ráadásul úgy, mintha mindezt csak Te magad érted volna el. Itt nem tiszta számomra, hogy feltehetőleg a szüleid kertes háza meg a medence mennyiben kapcsolódik a Te eredményességedhez?Aztán itt vagy most 2 évvel az indulás után és mára elértél mindent ám mégis konkrétan mult időbe zárva írtad le azt ami történt, semmi folyamatosság és utalás nincs a szavaidban a jelenre.
Tudom, megint a rosszindulat felőlem. De én a magam oldaláról inkább tapasztalatnak nevezném. Sok ilyen "műmájer"-el találkoztam már aki adja a nagymenőt közben a háttérben semmi nincs amit saját maga ért volna el.
És a tapasztalat ami a birtokomban van ahoz, hogy ebbe kicsit belelássak? Én tényleg végigmentem azon az úton amit Te leírtál, de nem 2 év volt és nem is beszélek róla múlt időben, mert a jelenem.
-
Lirion
addikt
A picsába, leírtam a sztorit, mire befejeztem, kidobott a forum és elveszett az egész.
Nah még1x röviden..Kb. két éve tudatos önfejlesztésbe kezdtem, ennek része volt a csajozás is. Mielőtt ezt elkezdtem, antiszoc voltam, nem tanultam, nem jártam szinte soha sehova, többnyire wow-oztam otthon.. aztán változtattam, elkezdtem gyúrni, megváltoztattam a külsőmet, eladtama wow-ot, eljárogattam szórakozni is. Így egy idő után a bulik alkalmával előtérbe került a csajozás is, amihez találtam bőven cimborákat.
Frame kijelentése alapján az önbizalommal nem volt gond, akkorra 4-5 közötti átlagom volt a suliban, jól fizető, kötetlen munkaidős állás, pesten lakás, otthon kertes ház, medence, kocsi a seggem alatt.. mégis remegtem, mikor megszólítottam egy lányt. Hetekig nem voltak sikereim sem, még egy nyamvadt telefonszám sem. Aztán leesett rólam a nyomás és a feszültség, és elkezdtek jönni a sikerek (augusztus elején volt 3 lány, akiket bármikor felhívhattam, ha bnőre vágytam, legyen az egy séta egy parkban vagy egy egész éjszakás szenvedélyes szeretkezés).
Hogyan lehetséges az, hogy több hétnyi folyamatos kudarc után mégis sikeres lettem?
Egyszerű: nem az önbizalommal volt a gond, hanem azzal, hogy sikerorientált voltam és külső megerősítésektől tettem függővé a sikerességemet. Ha megszerzek egy csajt, sikeres vagyok, ha sikeres vagyok, értékes is vagyok, ha nem szerzem meg, nem vagyok sikeres, tehát értékes sem.. bullshit. Nem az eredmény a fontos, hanem, hogy jól érezzem magam: élvezem a beszélgetést, a lány illatát, hangját, táncot stb..Nem állítom, hogy a sikerek nem adnak önbizalmat, de az törékeny és pár puffanás összetörheti. A belülről, mélyről fakadó önbizalom, betonstabil és a párnál sokkal több puffanás sem zúzza szét.
Amíg vki a sikerekhez köti az önbizalmát, addig vért fog hugyozni, hogy szerezzen egy csajt. Minél több a visszautasítás, az önbizalom annál tovább süllyed és emiatt még inkább elutasítják a személyt.. ördögi kör. Viszont ha önbizalommal telve mész és ezt nem a sikerhez kötöd, akkor nem lesz rajtad nyomás, hogy vmit el kell érned, tudod magad egyszerűen csak jól érezni és ez vonzó lesz mások számára, legyen az akár férfi, akár nő. -
Csakénvagyok
őstag
Kanos tiniken és parázs vitákon kívül senkinek?
-
Lirion
addikt
"csak akkor írok rendszerint, ha tényleg birtokában vagyok azon tapasztalatoknak, amik által nem fogok marhaságokat írkálni"
Nem biztos, hogy ami neked működik, másnak is működik, így mások szemében simán lehet marhaság, amit leírsz."Becsület és őszinteség. Ezekről a hitelességre bizonyítékot csak mások tudnak adni."
Nem értek egyet. Én nem mások véleménye alapján ítélem meg az embereket, pláne nem akkor, ha azok az emberek éppúgy hiteltelenek számomra, mint akiről véleményt nyilvánítanak. Ezt én is tudnám mondani, hogy mások adhatnak bizonyítékot..Tudatában vagyok annak, hogy néha aggresszívnak tűnik, ahogy írok, veled és másokkal ellentétben mégsem próbálok meg porig alázni másokat.
-
I_Am
veterán
válasz
Lirion #26476 üzenetére
Tökéletes ember nincs. Marhára nem szoktam olyan okosságokat írkálni mint Te, csak akkor írok rendszerint, ha tényleg birtokában vagyok azon tapasztalatoknak, amik által nem fogok marhaságokat írkálni. Becsület és őszinteség. Ezekről a hitelességre bizonyítékot csak mások tudnak adni.
Amúgy tényleg nem tűnsz hitelesnek a szememben. Jelenleg egy nagyszájú kissrác benyomását kelted, aki fel akarja kelteni a figyelmét másoknak, mert az életben ez nem annyira megy neki. Ezért vagy ilyen pökhendi is ha valaki úgymond kritizál. Úgy gondolom, hogy eddig is sok ilyen feldolgozatlan kritizálás ért már életed során, amikre még nem sikerült megfelelő reakciót kidolgoznod és elfojtod. Ellenben itt kiadod magadból és kicsit "agresszív formába öntöd" amit szerintem a névtelenség és arctalanság megkönnyít számodra.
Ennyi az őszinte véleményem egyelőre.
Tim: őszintén? nem is szoktam kifejezetten csajozni.
Már nem vonzanak a hirtelen kalandok, inkább a tartós kapcsolat. Ahoz pedig türelem és idő kell. De van mivel elüssem a szabadidőm és ez sok szempontból is jó, mert látom, hogy amit létrehozok az mások számára is hasonló jelentést hordoz, mint nekem.
-
Tim82
félisten
válasz
Lirion #26476 üzenetére
Ha ismernéd személyesen I_Am-et, nos, akkor meggondolnád kicsit az előbb írtakat. Tényleg őszinte és becsületes, csajozni még nem láttam, mert eddig PH!-s talikon találkoztunk/beszélgettünk, de nem úgy néz ki, hogy rászorulna bármilyen önbizalom-löketre, jótanácsra innen a topikból...
-
Leeza
tag
válasz
elmoraan (r) #26472 üzenetére
-
elmoraan (r)
aktív tag
Egy csinos fiatal tanárnő érkezik az iskolába.Az első óra után kiborulva megy be az igazgatóhoz, panaszkodni:
- Nem bírom, az egyik gyerek állandóan az hajtogatja, hogy "úgyis megduglak, úgyis megduglak."
Erre azt kérdezi az igazgató:
- Az a kis vörös az első padból?
- Igen.
Az igazgató legyint:
- Az meg is fogja... -
Integra
titán
-
Brent
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #26460 üzenetére
Ma English órán helyettesítő tanár volt bent.. egy kb 28 éves angol tanárnő.. Ne ilyen "nagylelkű" bombázót képzeljetek el hanem ilyen aranyos kis rendes tanárnőcskét.
Ha százalékban kéne kifejezni, hogy a tanárnő kinek beszélt az órán a legtöbbet és kinek nézett a szemébe a legtöbbet akkor túlzás nélkül állíthatom, hogy 90%-ban én vittem a prímet. Na nem azért mert ugattam órán vagy rosszalkodtam volna, egyszerűen amikor magyarázott mindig a szemembe nézett, de feltűnően mintha egész órán csak nekem hablatyolt volna.
Csak úgy lestem minden szavát, mosolyogtam rá de kacsintani, azt már nem mertem.Most így visszagondolva akkora nyomorék vagyok, hiszen mi történhetett volna. semmi. Nevettem volna egy jót a puffogásán ha esetleg nem tetszett volna neki.. kéne még egy kis önbizalom...
Ezaz angol tanárnő amúgy jobban tetszik mint a jelzős csaj. Külön órákat kellene kérnem tőle hátha elvállal
-
Lirion
addikt
válasz
frame>24 #26442 üzenetére
Van itt a forumon egy ékes példája annak, hogy mennyire szart se számít mondjuk a munkában elért sikerekből nyert/nyerhető önbizalom. Tibire gondolok.. Átlag ember számára álomfizu, csodás helyeken jár, nem gond neki, hogy csak gondol egyet és leutazik Olaszországba, mégsincs barátnője, fél megtenni a lépéseket, nincs hozzá önbizalma!
A környezetemben is vannak ilyen emberek, akik pár év alatt remek fizetésre tettek szert, elismertek lettek a munkájukban vagy van 2 diplomájuk végig 5+os átlaggal és mégis félnek a nőktől (vagy pasiktól, ha lányról van szó, mert ilyen is van).A saját erőfeszítések jutalma igenis külső megerősítés. A jutalommal igazolod, hogy helyes és jó, amit teszel és nem tekinted helyesnek, ha nem kapod meg a várt jutalmat. Ez csak felszines önbizalom, nem mélyről jövő.
Nah most mennem kell, majd máskor talán folytatom a gondolataimat, hív az éjszaka.
-
orbano
félisten
(kedvenc hátterem)
-
frame>24
addikt
válasz
tibi666 #26452 üzenetére
"és előfordul, hogy nem emlékszem mindenre, amit mondtam, ez pedig később kellemetlen szituációkat tud eredményezni."
Hát igen, gondolom meglepődél, mikor következő héten jönnének a telefonok, hogy mi lesz a Fiji-szigetekre tervezett jachtozással, a fizetés-emeléssel, meg az ajándék-Mercedes-szel!
-
tibi666
senior tag
nem tudom, úgy tíz percet beszélgettem vele.
ez csak puszta tapasztalat, megfigyeltem, hogy eddig milyen nőkért tudtam rajongani.
azért akartam csendben meghúzódni, mert egyébként meg túlságosan beszédes vagyok, és előfordul, hogy nem emlékszem mindenre, amit mondtam, ez pedig később kellemetlen szituációkat tud eredményezni.I_Am: pont tegnap este ittuk meg a békülő felest a beszólogatós csajjal, fátylat vetettünk a múltra, kifejezetten kedves voltam vele, úgyhogy meglepett. na mindegy, nem véletlenül ugrattam eddig sem, de ezután nem fogom. lezártuk a dolgokat, hadd jöjjön csak rá, hogy ő milyen kicsinyes.
-
Leeza
tag
válasz
tibi666 #26444 üzenetére
Erre passz. Alapból nem értem, hogy miért kell előre eldönteni, hogy fogok viselkedni egy buliban, azt majd alakítják az események és a társaság. Neem??
A lány szerintem hajlott volna a programra, valószínűleg nem volt alkalmas a helyszín arra, hogy ezt megbeszéljétek, a beszólogatós barátnője pedig csak rátett erre...
Mindenesetre ha lesz még alkalmad találkozni vele, szóba hozhatod megint.
Bár: belé tudnál szerelmes lenni?Mert nekem az is furcsa volt, hogy kijelentetted, hogy csak ilyen és ilyen lányba vagy képes, más szóba se jöhet. Élből el is zárkóztál.
-
tibi666
senior tag
igazatok van, csak tegnap eléggé jól voltam.
a pezsgő alattomos, főleg vodkával tuningolva.kisboxi, már hónapok óta nem is hordom magammal a kocsikulcsot, jobb helyen van itthon.
így visszagondolva, nem tudom, hogyan került szóba a raftingolás, de mondta a csaj, hogy ő ha lenne lehetősége, menne. mondtam neki, hogyha tudná, hogy mennyi embert ismerek, aki ezt szokta mondani, aztán mikor felajánlom, hogy menjünk, akkor inába száll a bátorságuk... győzködött, hogy ő nem olyan, de a számát már nem adta meg. bár, amilyen kifinomultan előadhattam mindezt, miközben valamelyik barom beleesett a kertitóba, az lehet, hogy sokat dobott az esélyeimen.
igaz, épp ütötte be a billentyűzeten, mikor az egyik hölgyemén megszólalt, hogy te tényleg számot cserélsz tibivel? akkor bevillant, hogy nem kellett volna annyit ugratnom annak idején, most visszanyalt a fagyi.
-
kisboxi
tag
válasz
tibi666 #26444 üzenetére
Hát bakker te nem vagy egy egyszerű figura.
Nem sértésnek akarom szánni, de ez már megint azt a mercikulcspörgetős faszagyereket adtad elő, hogy csak Te meg Te. Hogy akarsz így valakitől is valamit, ha egy társaságban csak ülsz és úgymond lesel ki a fejedből? De, ha arról, van szó, hogy valahova menni kell akkor, már egyből rávágod, hogy akkor go. Lehet a leányzó is elment volna veled akiről meséltél, ha előtte beszélgettek/ismerkedtek egy kicsit. Ez nem a kalandvágyásról szól."megint rájöttem, hogy sok ember engem rosszul ismer. azt gondolják, hogy na, itt ez a tibi, csak a pofája nagy."
Engem is sokáig így kezeltek/gondoltak. Egy társaságban pont az a lényeg, hogy jól érezd magad, nem kell csöndben meghúzódni, pont ellenkezőleg "oszd az észt", add önmagad! Ne azon rágódj, hogy ki mit gondol rólad. -
zso73
veterán
válasz
tibi666 #26444 üzenetére
"esküszöm, lassan kezdek arra vágyni, amitől megundorodtam. olyan valakire, akinek csak a pénzem kell. akivel lehet menni bulizni, utazni, kalandozni. ha lenyúl, akkor is. de legalább nem csak a szája nagy, közben meg csak egy alamuszi nyuszi."
Zavar az ön készülékében van. Ez nagy baromság. Kínozni akarod magad, és soha nem kell család? Olyan nőre vágysz, akit a szomszéd tart karban, és te pénzeled?
Van olyan lány, akinek nem csak a szája nagy! Keress!!
-
I_Am
veterán
válasz
tibi666 #26444 üzenetére
Nem alamuszi nyusziság ez. Felületes ismerettség mellett egy normális nőtől se várd el, hogy egyből több napra elmenjen Veled akárhová is. Mindennek megvan a maga sorrendje. Hivd el őket randizgatni, találkozgass, aztán mikor már van valakid, akkor már tudsz menni vele raftingolni is, ha arra vágysz, hogy kettesben menj valakivel.
-
tibi666
senior tag
fú, ez igen rossz buli volt.
voltak jóféle csajok, de úgy döntöttem, hogy ma inkább halkan meghúzódok, csak néha szólok közbe, ha érdemi mondanivalóm van.meghívtam egy csajt egy tequilára, egy barátom egy felesre, illetve még egy csajt két unicumra, mert múltkorról tartoztam neki. na mindegy, lényegtelen, elég becsületes összeg ment el végül, csak nem tudom, hogy mire.
megint rájöttem, hogy sok ember engem rosszul ismer. azt gondolják, hogy na, itt ez a tibi, csak a pofája nagy. de ismét csak realizáltam, hogy egyedül én vagyok az, aki komolyan gondolja, amit mond. én vagyok az, aki nem csak azt mondja, hogy menjünk el raftingolni, mert erre vágyok, hanem tényleg el is megyek. az egyik csaj váltig állította, hogy ő mennyire szeretne, mikor mondtam, hogy hajrá, én jövő hétvégén is benne vagyok, egyből csendben maradt. mivan, nincsenek már vagány, kalandvágyó emberek? én vagyok egyedül? nem hiszem el. egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy erre miért nem csapnak le. bármely vágyuk teljesülhetne... esküszöm, lassan kezdek arra vágyni, amitől megundorodtam. olyan valakire, akinek csak a pénzem kell. akivel lehet menni bulizni, utazni, kalandozni. ha lenyúl, akkor is. de legalább nem csak a szája nagy, közben meg csak egy alamuszi nyuszi.
-
-
frame>24
addikt
válasz
Lirion #26435 üzenetére
És hol írtam/beszéltem én a hsz-ben külső megerősítésekről???
A saját erőfeszítések jutalma, az is külső megerősítés?Megin' belefingasz az éterbe, hogy "Te tudod, de kár is leírni." Felbasz nagyon az ilyen viselkedés.
Jó, én viszont úgy tapasztaltam, hogy igenis számít más területeken való előrehaladás is. Kész.Meséld majd el a népnek a "btw másik történetet," hogy mosmár aztán tudjuk, mitől vagy te a nők és az emberiség bálványa!
-
Brent
aktív tag
Akkor nincs más hátra, kezembe kell vennem az irányítást
-
-
orbano
félisten
válasz
frame>24 #26429 üzenetére
[OFF]"Van egy dolog, amit most már visszavonhatatlanul kijelenthetünk:
valamiért a nők hihetetlenül buknak arra, ha egy férfin látják, hogy lelkesedik azért, amiről beszél, amit csinál. Szinte hulla mindegy, hogy mi az, csak a lelkesedés! Ezt ebben a topikban kizárólag és egyedül Cs. Orsolya említette, és talán csak egy hsz-ben, pedig nagyon meghatározó. Mindez tegnapelőtt esett le nekem, egy leányzó megnyilvánulásából."ezt vagy haccor leírtam, amikor A Methodból idéztem passzusokat
[/OFF]
hú bocs, nem szóltam
-
Lirion
addikt
válasz
frame>24 #26429 üzenetére
Haha
Ebben az a vicces, hogy hiába fog jobban tetszeni a nőknek, ha ő bénán viszonyul hozzájuk, semmire nem megy a hűda nagy önbizalmával. Már csak azért sem, mert az az önbizalom egy bizonyos helyzethez kötött (pl. a tanuláshoz), a nőkkel már nem lesz meg, a korábbi sikertelenségei miatt. Az önbizalomnek nem holmi külső megerősítekből kell fakadni, mert az úgy csak addig lesz meg, amig megvan a külső megerősítés. Hajadra kenheted a suliból szerzett önbizalmadat, ha elmész dolgozni.. Szóval nem, nem az a helyes módja az önbizalom szerzésnek, hogy elkezded külső megerősítésekből felépíteni.Nah de mind1, nem koptatom fölöslegesen a billentyűzetet. Mindenki gondolja, ahogy akarja, aztán vagy sikere lesz, vagy nem.
btw nekem úgy lett önbizalmam, hogy semmiféle sikert nem értem el hozzá. De ez egy másik történet.
-
Brent
aktív tag
Sziasztok Casanovák!
A következő történt: Tegnap a reggeli buszon leakartam ülni egy lány mellé, már éppen a nyelvemen volt a "szia, leülhetek?" szó páros amikor elővett valami füzetet amit odaakart adni valakinek (de úgy, hogy közbe átült a másik ülésre értitek).. jólvan akkor én ezt most nem várom meg és azzal a lendülettel tovább mentem a busz hátuljába.
Ma viszont nem úszta meg és beültem mellé, úgy képzeljétek el hogy a lakhelyemtől a suliig kb 40 perc az utazási idő. Na, most a lány nem túlzok, majdnem minden percben vagy a haját simítgatta hátra vagy az orra hegyét simizte vagy a szemébe nyúlkált mintha szempilla ment volna bele.. a vége felé már kezdtem úgy érezni, hogy mondanom kéne valamit.. vagy lefogni a kezeit mert már kezdett az agyamra menni, hogy mindig mocorog a szemem sarkában. Fura volt ez tőle mert 3 éve járok már azzal a busszal, sokszor láttam ezt a lányt de nem jellemzőek rá ezek a cselekvések..
Azt tudni kell rólam, hogy hajlamos vagyok felnagyítani dolgokat, többet képzelni mögé mint amik valójában. Szóval valaki megmondhatná a frankót, hogy most ezek ilyen testbeszéd "tetszel nekem " jelek voltak vagy csak szimplán viszketett az arca a csajszinak?
-
tibi666
senior tag
most nem, mert még cuccol, de mindenképp szeretne jönni, mert tök jó ötlet.
mosolyogtam egyet és témát váltottunk.
még ha tényleg jönne is, én nem fogom hívni. amúgy sem tudnék szerelmes lenni bele, már leírtam. anélkül meg nincs értelme az egésznek.ennek örömére ma nagyon berúgok. na jó, nem emiatt, ez nem érdekel, hanem szülinapi buli lesz.
-
frame>24
addikt
válasz
Thusor #26426 üzenetére
Az önbizalomhoz sikereket kell elérni az életedben...(
hú, de nagyot mondtam, mi?)
DE! Nem rögtön és feltétlen a nőknél, hanem mondjuk azon a fő területen, amivel épp foglalkozol. Ez lehet épp a tanulás is.
Ez pedig kurva kemény munka, leggyakrabban. És amikor ezt eléred (ill. kezded elérni), mikor érzed, hogy érdemes volt húzni az igát, akkor kiül az arcodra, a hangodra, a gesztusaidra egyfajta elégedettség, energia. Ezt a nők megszagolják és elkezdenek jönni.
(Az ezerszer és milliószor is leírt "tedd magad rendbe" című frázis)
Sajnos, semelyik nőtől nem várhatod, hogy ezt megadja neked, hogy majd tőle érzed jól magad. A sorrend fordított.
Mindettől a közhelyes rizsámtól függetlenül a lány, akiről írsz, nagyon furcsa személyiség lehet, és nem feltétlenül az, akire neked szükséged van.szerk.:
Van egy dolog, amit most már visszavonhatatlanul kijelenthetünk:
valamiért a nők hihetetlenül buknak arra, ha egy férfin látják, hogy lelkesedik azért, amiről beszél, amit csinál. Szinte hulla mindegy, hogy mi az, csak a lelkesedés! Ezt ebben a topikban kizárólag és egyedül Cs. Orsolya említette, és talán csak egy hsz-ben, pedig nagyon meghatározó. Mindez tegnapelőtt esett le nekem, egy leányzó megnyilvánulásából. -
Leeza
tag
válasz
Csakénvagyok #26423 üzenetére
Na ugye.
-
Apollyon
Korrektor
Ha annyira nem figyelne a srác a dolgokra akkor nem lenne féltékeny. Aki ennyire görcsös mint ő (bocs Thusor!) valszeg eléggé rá van kattanva a nőjére, és nem lenne kikészülve sem ha a nője ilyeneket csinálva, mondván hadd menjen.
Meg ahogy Lirion is írta, ide tisztelet is kéne, mert a nő ottalvós dolga nem egy teszt hanem egy pofátlan húzás. Biztos van más módja a dolgok rendbehozásának minthogy körítő dumával elmondani hogy most lehet hogy lefekszik mással. Ezzel feszítette a húrt, kockára tette a saját kapcsolatát, mert mondhatta volna Thusor kolléga, hogy jóvanakkor cseszd meg a haverodat és kiadja az útját.
Aki meg kockára teszi ilyen könnyen ilyen szemétséggel annak szerintem nem ér sokat ez az egész kapcsolat vagy nem gondolja komolyan.
De ezt már megoldották, most a fórumtárs csak ez (meg lehet egyebek) miatt most bármi gyanús dologra ráflesseli hogy a nő sántikál valamiben. Benne van a pakliban.
-
Lirion
addikt
válasz
Thusor #26409 üzenetére
Ha nem bízol benne, minek vagy vele? 3 alappillére van egy kapcsolatnak: őszinteség, bizalom és tisztelet, ez a 3 pedig egymásból következik, ennél fogva nálatok nincs meg az őszinteség sem, a bizalom sem és a tisztelet sem a korábbi írásaid alapján. Ez csak egy kényszeredett "na legyen már vkim" kapcsolat, nem szerelem.
Felejtős az egész, még most is, mint ahogy már akkor az volt, amikor kitalálta azt a barátjánál alvós hülyeséget. -
tibi666
senior tag
válasz
Thusor #26411 üzenetére
elég sok lány haverom van, sokan aludtak már nálam, olyan is volt nem is egyszer, hogy iszogattunk elég becsületesen, de nem történt semmi. viszont nem magamból indulok ki, szóval én se lennék nyugodt, ha a csajom más férfinál aludna. mondjuk ezek mind régi ismeretségek voltak.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Thusor #26411 üzenetére
Azért az nem semmi. Ez azért kemény, én nem hagytam volna, tesztelgesse így inkább a halál "azát".
Amúgy megkérdeztem volna tőle, hogy oké, akkor én meg a havernőmnél alszom, akivel már régóta jóban vagyunk, nah ehhez mit szólsz? Tuti ő is kikészül!Én az ilyeneken teljesen felkapom a vizet, még ezen is pedig velem ilyen nem történt, bár hasonló igen. Oké hogy bizonyos dolgokban tesztel a nő, de ne a türelmemet meg a bizalmamat tegye próbára. Az ilyet úgy vágom ki ahogy kell!
Egy kapcsolatban az a fontos hogy együtt vagyunk és szeressük egymást, jólérezzük magunkat, de hogy kínozzuk a másikat az nem tudom mire jó...
A jelenlegi szitura meg azt tudom mondani hogy vagy nyugodj meg és pihenj le és az alaptalan vádakat felejtsd el, vagy ha van okod a féltékenységre akkor én nem ajánlom hogy folytasd, mert a jövőben is lesznek ilyenek és a kétely fel tudja őrölni az embert...
-
zso73
veterán
válasz
Thusor #25187 üzenetére
Hozzám spec nem kellene visszajönnie. soha.
Öszintén: Te kihagynál egy ilyen alkalmat ? Én az biztos, becserkészném a csajt.......... Minden ilyen " baráti kapcsolatban" az egyik fél többet akar, mint barátságot. Ha meg jól kijövünk minden témában, akkor egyenes az út a járáshoz.......Tudom van itt kivétel...............
-
Thusor
őstag
válasz
Csakénvagyok #26410 üzenetére
Nem aludt végül nála, csak tesztelni akarta hogy mennyire bízom meg benne...de már akkor sem bíztam benne mert azon aggódtam hogy a fiúnál alszik, pedig esze ágában sem volt nála aludni csak tesztelni akarta hogy mennyire bízom benne. De nem megy a bizalom.
-
Thusor
őstag
Jelenlegi kapcsolatomról már párszor helyzetjelentettem nektek. Kapcsolatom romlásának fő oka az hogy nem bízom a páromban. Sokszor felmerült ez a bizalomhiány. Az utóbbi időkben is ez volt a téma mert én álandóan elvártam a lánytól hogy bizonyítsa mennyire szeret. Nem tudom hogy mi az oka hogy nem bízom benne, MSNes beszélgetések orán szokott ez inkább előjönni amikor poénkodik vagy viccelődik akkor komolyan veszem őket és megsértődöm rá. A legutóbbi MSNes beszélgetésünk során összevesztünk és bontott a netje és csak 20perc múlva tudott felcsatlakozni újra én meg a bizalomhiány miatt azt hittem hogy rámcsapta a laptopot. Teljesen megharagudott most rám hogy nem bízom benne még annyira sem hogy tudjam szeret és soha nem menne el úgy az MSNről hogy csak kilép nem köszön el. Most közölte velem hogy azt hitte hogy a számtalan beszélgetésünk és együtt töltött idők során kialakult bennem a bizalom, de hogy nem bízom benne így Ő nem boldog.
Én tényleg próbálok változni, és próbálok bízni benne, de valamiért nem sikerül, pedig szegény barátnőm mindent megróbált már. Szerintetek mi lehet a bajom? Hogyan tudnám magam megváltoztatni hogy bízzak a páromban?
-
tibi666
senior tag
soha ne mondd, hogy soha.
erdély nincs messze és gyönyörű. szebb, mint szlovákia és az emberek is sokkal kedvesebbek.áhhh, egyébként meg kikészítenek a nők. rájöttem, hogy olyan nincs, akit én keresek. szeretek irányítani egy kapcsolatban, szeretem, ha én vagyok a dominánsabb. ez alatt természetesen nem azt értem, hogy elnyomom a másikat. de rájöttem, hogy nem bírom az olyan nőket, akik nagyon befolyásolhatók. nekem egy belevaló, tökös csajszi kell, akit irányíthatok. de ilyen nincs, mert aki ilyen, az nem hagyja magát. de szerelmes csak ilyenbe lehetek. hamvába holt dolog lesz ezzel a lánnyal, akivel most alakulgatnak a dolgok.
holnap francia, aztán eldől a hétvége is. még mindig hurcolkodik, neki sem sok ideje van, de bármilyen indokkal is mondja le a kirándulást, többet én nem hívom. nehogy már egy 200km-es túrát hetekig kelljen szervezni. én a spontaneitás híve vagyok ilyen szempontból. elkap a hév, beülök az autóba és lemegyek olaszországba.
-
Mawyx
őstag
válasz
Csakénvagyok #26405 üzenetére
Igen, csak Erdély túl messze van (nekem), oda sose fogok eljutni. Szlovákiába egyszerűbb felmenni, jó út vezet
-
tibi666
senior tag
válasz
Apollyon #26400 üzenetére
nincs b terv. sem a kirándulást, sem a hölgyet illetően.
most, vagy soha, oda, ahova én akarom, vagy sehova.
ne játsszon velem: ne rázzon le, aztán ne keresse fél év múlva a társaságom, ne akarjon franciázni, hogyha aztán lemondja a programot. egy esélye van, és csak ő veszthet valamit, én semmit.Mawyx: megbeszéljük, ha úgy alakul.
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- PlayStation 4
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Asztrofotózás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest