Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
lorcsi #27698 üzenetére
Totál meglehet hogy nem is magyar, azért. De ha mégis, akkor meg a szüleit nem értem.
Én is ismerek Catherinét, hogy miaf@*zért nem jó a Katalin, azt nem tudom. Ez a menőzés már az agyukba szált, s mivel mással nem bizonyítsák be hogy egy agysejtjük van, minthogy gúnyt űznek a szegény gyerekből.
Elnézést, kifakadtam.
-
TexT-BoY
addikt
légy közönbös, és ne kattogj rajta.
erdélyböl hazajöttünk, jessy eltünt, töröltem iwiw, myvip, msn, 1nappal később keresett hogy ugyan találkozzunk már, aztán a belesetem napján nem találkoztunk, de a korházba már minden áldott nap bejött és azóta is minden nap találkozunk 2nap kivételével. -
CséZé
őstag
válasz
Gorneck #27691 üzenetére
értem én h vannak kamugépek neten, de ő vagy vérbeli profi ilyen szinten, vagy tényleg igaz amit mond.
na mind1, az a baj h hiszek nekiérzelmeket akkor fogok iránta táplálni, ha személyesen is találkoztunk, addig úgysem olyan.
azt viszont nem hiszem h sz*patna abból sem h elmondta h nincs több lehetőségem (wtf
), mert modntam olyat, ami őt érzékenyen érinti. mind1 tudnák még sorolni annyi minden dolgot, ami azellen szól h kamu az egész.
nem olyan lánynak tűnik h akárkivel összebújjonorbano: ezt véljem annak h nem biztos h szivatás?
-
juhig12
tag
válasz
TrollBalint #27693 üzenetére
Igen, én is így érzem. Nagyonrossz.
ha akar valaki jönni berúgni, akkor szóljon !!(komolyan)
-
TrollBalint
addikt
válasz
juhig12 #27692 üzenetére
Hasonlót én is éltem át. Ha megtiltod, (vagy akár ő magának), hogy találkozzon/gondoljon arra a srácra, márcsak azért is arra fog. Ha nem tiltod meg neki, nem érzi, hogy fontos vagy neki és emellett még a másik srácra is gondolni fog. Szerintem ő már nem igazán szeret téged, csak nem meri bevallani (esetleg magának sem). Ha meg 17 éves, akkor nagyon könnyen elképzelhető, hogy már mással tervezi az életét, szerintem jó már nem lesz, csak húzni lehet ezt a dolgot.
-
Gorneck
legenda
Én is átrágtam magam azon amit írtál...hasonló viselkedésű nővel futottam már össze...róla kiderült, hogy míg bájcsevegtünk már a második fasziját koptatja (azért vannak fiúbarátai, hogy tudjon válogatni)...az elsőt többször visszafogadta. Zseniális kamugép és egy csöpp őszinteség se szorult belé...
Szóval légy óvatos az érzelmeiddel...
-
juhig12
tag
sziasztok ^^
van egy történetem, gondom akármim, kíváncsi vagyok mit mond a közösség.
szal összejöttem egy csajjal hívjuk I-nek I-vel régóta találkozgattunk már stbstb, és egyik nap amikor dumáltunk megkérdezte, hogy akarok -e valamit tőle. mondtam hogy még nem, de úgyis össze fogunk majd jönni. így is lett. azóta sok minden történt, sok minden köt hozzá, de kb 2,5 hete volt egy kis probléma, miszerint bejön neki egy másik srác nagyon.
én meg nem vagyok egy féltékeny típus, mondtam neki, hogy megbízom benne, csináljon amit akar, én nem fogok haragudni. erre fogta a cuccait és elment. rövid tanakodás után felhívtam és mondtam neki, hogy akkor soha többet ne találkozzon a sráccal.
erre visszajött (??) kiderült, hogy azért ment el, mert azt szűrte le az egészből, hogy ez a kapcsolat nekem nem is fontos. (kicsit fura volt az egész. mert attól mért lesz fontosabb, ha megtiltom neki? olyan, mint ádám és éva a kertben. megtiltom neki, akkor kísértés lesz)erre most nem találkoztunk kb fél hete és mondtam neki hogy találkozzunk már. és mondta hogy inkább a barátnőjével és egy közös barátunkkal találkozik.. mondtam neki hogy jó. elköszöntem, aztán jól odabsztam az ágyhoz a telefont. persze gondolom a hangomból is hallatszódott, hogy ki vagyok akadva egy picit. erre felhív 5 perc múlva, hogy ne utáljuk egymást. mondtam neki hogy nem utálom, csak nemtudom mire vélni a dolgot. mondta, hogy nem szerelmes belém már teljesen, én meg mondtam, hogy mivel nem találkozunk, mert mindig valami dolga van és fontosabb, mint én. és akkor szóbakerült a másik srác, aki bejön neki. mondta hogy azóta is csak erre tud gondolni. és ma találkozunk elvileg 6kor. majd meglátjuk mi lesz. de sztem így fasság(direkt írtam így) ez az egész. normális ez? ha itt van a kapcsolata akkor szarja már le a többi srácot. igen nekem is van akivel jól meg.. tudnánk egymást tanítani biológiára, de mégsem teszem, mert itt van ő. és faszkivan most /pillanat, nem is tudom, hogy akarok - e vele találkozni.
kommentek?
-
CséZé
őstag
válasz
TexT-BoY #27684 üzenetére
azért az csak jelent vmit ha nyomatékosan kérte h pár napig ne keressem, aztán meg másnap rámír h köszi h betartottam
egyébként is lenne olyan nem egy, akivel akkor csalna meg amikor akarna, ez abból adódik h sok fiú ismerőse van
de az a szerencsém h túlságosan válogatós -
CséZé
őstag
válasz
TrollBalint #27680 üzenetére
hűséggel sincs gond, eddig 2 barátja volt állítása szerint és mesélt oylan dolgokat h csak néztem. más csaj rég otthagyta volna a barátját ha olyat csinál, mint vele csináltak
sőt még le is támadt amikor a hűségről kérdeztem -
-
TrollBalint
addikt
szia,
nagyjából elolvastam a történetedet. Ha jól értem távkapcsolat lenne a dolog, és hétvégente találkoznátok. Azzal számolj, hogy pénteken elindulsz ott vagy egy kicsit és már jöhetsz is vissza. Ha meg valamiért nem jó, nem pár napot, hanem egyből egy hetet csúszik a dolog. Ha már most is így besértődik apróságokon, akkor számolj vele, hogy később is ilyen lesz. Nekem nagyon úgy tűnik a csaj, hogy kicsit "beképzelt", lengje mindenki körül udvaroljanak neki, az legyen amit ő akar, mert ha nem, akkor viszlát, pár nap szünet.
Amint fentebb javasoltak, hogy ne várj semmi komolyat, én is azt mondom. Mellesleg ha tényleg szép és sok fiú barátja van, számolj vele, esetleg nem lesz hűséges.Ezek persze csak tanácsok, arra az esetre, ha komoly, hosszútávú kapcsolatot szeretnél.
-
TexT-BoY
addikt
döntöttem változtattam.
immáron rea az ex, jessika az uj barátnő amióta erdélyben összemelegedtünk.
többiekkel egyenlőre nem kivánok foglalkozni.mi a baj dragon?
-
dragonfx
veterán
-
Rica
senior tag
válasz
DeadMeat #27660 üzenetére
Az bizony nehéz ügy, de azt jelenti, hogy pontosan tudod, hogy mit akarsz. Ide akkor jut el az ember, amikor a csajozás már nem arról szól, hogy mivel tudsz eldicsekedni a haveroknak, hanem a társadat keresed. Én 25-27 között voltam így, amikor már mindentől csömöröm volt, és nagyon konkrétan tudtam, hogy most már kölköket szeretnék, és azt kitől. Még így is szerencsém, volt, mert találtam olyat, akire vártam.
CséZé: sajnos a net tele van cyber lényekkel, akik csak akkor válnak hús-vér emberekké, ha találkozol velük. Én több energiát nem ölnék a csjba, amíg nem beszélgettem vele szeélyesen, mert sajnos tényleg lehet az, hogy nem is csaj. -
-
frame>24
addikt
válasz
frame>24 #27671 üzenetére
bár mondjuk ez tényleg torz volt részemről, mert nem a játékról mesélsz, hanem szakmáról, így más. Oké, ezt akkor nem kell olvasni.
Magam sem értem, mit filózok ezen ennyit, talán úgy érzem, így is időelbaszás volt játszani, pedig hol voltam én az ultra-gamerektől, akik versenyeznek.
-
frame>24
addikt
válasz
orbano #27667 üzenetére
Not likely.
Ezen felül, és akkor felteszi magában a kérdést - És mindez mire jó?
Hogy mondjam, én értem a virtuális élmények "örömét", de még magamban sem hasonlíthatom ezeket a valós élményekhez, mint egy utazás, sport, zene(hangszer is), kirándulások, és úgymond a "bulizás" stb., nemhogy egy nőnek mondva.
Merthogy vicces ám, hogy az extremitásokból (CS player, mint a háztömb Hondás -BMWs kanja) csinálunk általánosítást.
Ez a LoL, nem is az, hogy megint lábad előtt hevernek mind. -
orbano
félisten
válasz
frame>24 #27646 üzenetére
egy CS játékosnak nem lehet pl egy Hondája?
egyébként pedig lehet mesélni róla, hogy milyen jó reflexek kellene, milyen fontos a csapatban az összhang, milyen jókat buliztatok már a bandával, hogy mindegyik egy nagy nőcsábász, csak Te vagy egy szent és tartod egyben a csapatot, vagy hogy a klántársad mesterlövész-kommandós. és persze ezt teheted iszonyatos átéléssel. a barátnőim pl csillogó szemekkel figyelnek rám, amikor a programozásról, vagy akármilyen szakmai dologról mesélek nekik. mondják, hogy igazából nem nagyon értik, de olyan jó hallgatni...
ezen felül nem hinném hogy egy CS játékosnak ne lehetne a CSén kívül is élete, amiről dumálhatna egy csajjal...
csak Te mindig sarkítasz, nekem az a bajom. -
dudika10
veterán
Ettől nem tartanék. Általában azért meg szoktak bocsájtani ha nem komoly dolgokon sértődnek be.
Egyébként msn-en teljesen más az emberek stílusa gyakran, mint négyszemközt. Vannak olyan lányok, akikkel msn-en tök jól el lehet beszélgetni, aztán személyesen harapófogóval kell kihúzni belőlük a szavakat.
Jah, részemről is sok szerencsét.
-
CséZé
őstag
válasz
tibi666 #27661 üzenetére
heti pár óra utazás nem a világ
amúgy sem vágyom most egy olyan kapcsolatra h mindig ott legyen vki mellettem
aludni nem tudok 12 előtt, csak ha nagyon muszáj, ill. nem, még akkor sem
dudika10: így gondoltam én is.
azt tudom h tetszeni testszik, a stílusa, beszédstílusa is bejön, koppanni nem fogok, max ha nem az van a képeken, akivel találkozni fogok, de akkor meg, köszcsá örülök h láthattalak módon indulok haza -
dudika10
veterán
Esélyt mindenképp adj az esetnek. Találkozni kell vele, de ne úgy menj oda, hogy "szerelmes vagyok belé" hanem úgy mintha egy idegen csaj lenne, akivel 10 percet beszéltél eddig és most találkoztok. Arra az eshetőségre is fel kell készülni, hogy kamu az egész. Realizmussal menj oda, ne optimizmussal.
A találkozás után döntsd el, hogy tényleg tetszik-e és megéri ráfordítani az időt, vagy a maradjunk barátok kategóriába kerül.
-
DeadMeat
nagyúr
A dolog megvan,ami bejön benne (szép,okos,kedves,érdekes ) Egyedül ami miatt vacilálok a családja.Nem is a közvetlen rokonság (szülők,hug) hanem a távolabbi,az unoka tesók,meg a szüleik elég khm érdekes fazonok....
Akarom őt az fix,csak a rokonságot nem.Annyira azért nem vagyok jól el velük.Rica : a vadászatból már hál isten elég rég kinőttem,nem gyüjtök trófeákat.20 éves korom óta 2 barátnőm volt.Csak rohadtul válogatós vagok..
-
CséZé
őstag
válasz
tibi666 #27658 üzenetére
ez a napi 6 óra estétől hajnalig terjedő időszak, mit tudok ilyenkor hasznosat csinálni?
értem, elfogadom, hogy a kialakított képbe zúgtam bele, viszont akkor te azt mondod h semmiféleképp ne adjak esélyt a dologra még akkor sem ha nem kamu?egyébként elég sokan keresik msn-en is, myvipen is ismerkedés céljából őt
amikor felvettem msn-re azért tettem, mert írta h semmit nem akar csak beszélgetni, mert mostanába unalmasak az estéi
jó tudom most jön az h itt a megoldás, unalomból csinálta, de nem birom elképzelnihihetetlen mekkora fenntartásokkal kezeltem az elején a dolgot, és most meg saját magam veszem észre h nem tudom azt mondani h kamu
még modntam is neki az elején, h szerintem te kamuzol velem, erre megsértődött és mondta h oké, akkor többet nem kell beszélgetni. valami miatt folytatódott a dolog.
-
tibi666
senior tag
nem hihetetlen, hogy megismerkedtetek, csak reális kellene látni a dolgokat.
túl sok a szabadidőd, ha napi 6 órát beszélgetsz egy ismeretlennel az interneten. ebben a hat órában sok hasznos dolgot is csinálhattál volna, ami közben megismerhettél volna legalább olyan érdekes embereket, mint ez a lány.és továbbra is fenntartom, hogy egy saját magad által alkotott személybe vagy belezúgva, nem a lányba.
-
CséZé
őstag
válasz
tibi666 #27656 üzenetére
most miért olyan hihetetlen az h két ember megismerkedik/összejön a net segítségével?
mind1 1 hetet adok a dolognak, nekem enynit megér, ha a jövőhéten sem jön össze a találkozás, akkor hagyom a fenébe
azt hozzáteszem h én is ilyet reagálnék egy hasonló story-ra mint ti, ugyanígy voltam a dologgal mint ti, de idővel megváltozott, de több ilyen sem lesz az is biztos
-
CséZé
őstag
-
CséZé
őstag
Úgy látom ide sok hozzáértő ember jár
Volna nekem egy kérdésem.
Tehát; megismerkedtem egy csajjal msn-en (és nem húúdekocka nézzoda g*ccci), myvipen rámírt, stb lényegtelen felvettem és elkezdődött a duma. Két hónapnál is több ideje beszéltünk. Eddig sajnos nem tudtunk találkozni, mert 1) neki is suli nekem is suli, zh-k stb... 2) ráadásul cirka 250km-re lakik. Egyébként pont jövőhéten lenne az első találkozás.
Nem telt bele sok idő ő megszeretett engem állítása szerint. Múlt héten meg már szerelmes volt. Tervezte a jövőt, meg minden, amit el lehet képzelni egy lelkes csajról, aki egyébként 21 éves.
Na mármost jön a probléma. Voltak kisebb fajta nézeteltéréseink tök semmi dolgokon megsértődött, merthogy ő "érzékeny az ilyen dolgokra", ez tartott fél napig, mármint a megsértődés.
Viszont két napja is olyan dolgon sértődött meg h az eszem megállt, jól le is oltottam miatta h ilyenek miatt nem kéne. Hirtelen felindulás volt, de semmi indulatos dolog nem volt benne. Akkor lépett msn-ről egyből utána, még facebookról is törölt(). 10 perc múlva küldtem neki sms-t h beszéljük meg a dolgot, írtam neki mailt-t is, majd jött a válasz h pár napig ne keressem semmilyen formában. Jó mondom szivecském te mondtad, majd hétfőn érdeklődöm.
Egyéb tudnivaló dolgok: a lányt elég sok pali veszi körül, elmondása szerint sok fiúbarátja van. Egyik hívta is Londonba múlt héten, de állítólag miattam nem ment, mert mit szólnék (igaza van)
A kérdésem az lenne h: most ez mi volt részéről? 3 napig kitalálja h milyen szöveggel koptasson le? vagy idő kell neki? eszem megáll a nőktől
-
frame>24
addikt
válasz
orbano #27645 üzenetére
naaaaaaaaaa,
azért valljuk be, érdekesebb egy nőnek is, ha mondjuk az ejtőernyőről + versenyről mesélsz, mint arról, hogy jó a pinged meg a legújabb Logitech egered, és avval hogy obatod a camper g*ciket az Italy-n, vagy a Militia-n.
Mindig túlzol, Orbi, nekem az a bajom.
Sőt, pl. M6-os BMW-ben pl. lehet dolgot művelni, + lemenni monnyuk Zadar-ba, WoW + CS-vel meg tekerheted a villanyórát. -
orbano
félisten
válasz
dragonfx #27633 üzenetére
azért mert valaki elhivatottan szeret egy számítógépes játékkal játszani, attól még nem lesz balfasz. ha ilyen szűklátókörű vagy, akkor mit mondjak, részvétem, vagy nem tudom, de nincs miről beszélgetnünk. ismerek én 1-2 olyan wow-os "balfasz kockát", akik bármikor bármilyen nőt megkaphatnak. gondolod egy nőt kurvára érdekel, hogy a CSére, vagy az M6os bömösre izgulsz? Vagy érdekli, hogy szex után a gép elé ülsz le pötyögni, vagy aa budira autósmagazint, vagy FHM-et olvasni? Elhivatottan, szenvedélyesen üzöl valami hobbit, amivel elégedett vagy és jól érzd magad. Emellett lehetsz vicces, okos, romantikus, határozott, akármi, amivel levehetsz egy nőt a lábáról. Vagy gondolod azért, mert van pár b*zi no-lifer számítógépőrült, azért mindegyik az? Ugyanilyen szerencsétlen gyíkból van sok mindenhol, a gyorsulási versenyektől az ejtőernyős ugrásokig bárhol.
-
Goose-T
veterán
válasz
TexT-BoY #27643 üzenetére
Attól, hogy partyarc valaki, még nem biztos, hogy egyetlen épkézláb nő is szóba állna vele. Partyarc témában itt egy klasszikus, lehet okulni.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
fokukac #27622 üzenetére
nekem elég jol öltözött kockáknak tünnek, nem tiipikus szakadt CS polos überkockának...
Meghát aki benne volt egy komolyabb lanban (pl magyarhonban gody) innen a ph-rol is mentünk páran, olyan parti arcok akikröl sosem mondtad volna hogy kocka, az osztálytársaim közül azok "profi" cs-sek akik péntek este a bedbe partyztak, és azért mentek haza hajnali 3kor mert waruk volt.
na mind1 ez elég offos itt... de a lényeg, nézzétek meg egy-egy komoly klán tagjait, sokkal élénkebbek mint az üverkocka aki beült a sarokba, mert az sok esetben nem tudja felvállani az arcát egy ilyen nagy versenyen. -
BloodRay
veterán
válasz
dragonfx #27639 üzenetére
Igen, számomra az ilyen festettszőke, narancssárga szolipicsák kimondottan rusnyák.
Egyébként nem tudom láttad-e az eredeti oldalon a fejüket...
Sorry ha valakinek az érzéseit megbántottam. -
Tomate
veterán
Köszönöm a segítséget.
-
dudika10
veterán
válasz
dragonfx #27633 üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek: "Kivételesen orbanoval értek egyet. Illetve véletlenül éppen velem egy irányba ellenkezik valakivel." ( elmoraan (r) )
Ha az embernek más dolga van akkor más dolga van, a hálószobába való dolgok maradjanak csak a hálószobában. Nem mondom, hogy nem fordulnék oda, de biztos, hogy nem szakítanám félre ilyen miatt a dolgomat.
-
dragonfx
veterán
válasz
whitezo88 #27628 üzenetére
ja sry ha már nem buzi akkor semleges.impotens.jo ok ha nem is állt de legalább odanézek megfogdosom ha már lehet.
orbano>>hagyjad már ezta süket dumát....ilyne kockákra hány nő bukik??pláne ilyne balfaxokra?? egy se.ez egy nő előtt nem siker hogy egy csapatba benne van.fuu milyne jol állna ugy csajozzak figya én világon 4. voltma nfsu sprint.be de jo avgyok.tiszta gáz.
ez nem kiegyensulyozott nemi élet kérdése.tényleg rájöttem havernak van igaza.én hűséget esküdtem enm vakságot.egyszerűbb ha azt mondod 1 órája volt akció és téged személy szerint nem hoz lázba most ezeknek a nőknek a látványa.de ez te is tudod enm normális..vagy ha igen menj el orvoshoz. senki nem mondta ránézel azt álljon a farkad,d e hgy ne kezdjál el pár szép gondolatot se szüövögetni az természetes ellenes beteg viselkedés. -
fokukac
nagyúr
válasz
fordfairlane #27629 üzenetére
Tudod, a dolog ott kezdődik, hogy ha választanom kéne, hogy csézni megyek, vagy sztriptízbárba, akkor nem kérdés, hogy az utóbbit választom
-
lorcsi
veterán
válasz
fordfairlane #27629 üzenetére
hát ha te mondod biztos így van
-
orbano
félisten
válasz
dragonfx #27627 üzenetére
miből gondolod, hogy nem baszhatnak elég ilyen csajt? mert cséznek? mutatok neked pár olyan csajt hogy menten leszopod magad, és volt mindegyiknek atomkocka pasija.
amikor az ember fia a feladatára figyel, nem igazán foglalkozik vele, hogy milyen mellű csajok mit csinálnak körülötte. voltam én is divatfotózáson, és egy szál bugyiban rohangáltak körülöttem a csajszik amíg öltözködtek. nem különösebben hatott meg, pedig az egyiket nagyon sokáig el tudtam volna képzelni barátnőnek. aktfotózáson is csak a sok kiéhezett balf*sz csorgatta a nyálát, látszott kinek van kiegyensúlyozott nemi élete, azok kicsit lazábban vették a dolgot és a fotózásra koncentráltak (mind amatőrök pedig) -
fordfairlane
veterán
válasz
lorcsi #27624 üzenetére
Saját tapasztalat, vagy bölcs megfontolás vezetett erre a következtetésre? Megnéztem a képeket, hát lehet, én sem dobtam volna el az egeret, nem tűnnek haj de nagy szépségeknek. Egyébként a hivatásos sztriptíztáncosnőket max. nézni lehet, és ha mondjuk párszáz vagy plána ha párezer dolláros fődíj épp a tét, akkor meg még ráadásul anyagi bukás is. Bukod a fődíjat két mell látványa miatt, amit megkapsz 50 dolcsiért bármelyik éjszakai lokálban.
Gyerekek vagytok még, az ilyen reakciókból látszik.
-
-
fokukac
nagyúr
-
Leeza
tag
Amit az utolsó bekezdésben írtál, azt vele is megosztottad? Hogy inkább ilyesmiről kellene beszélgetnetek? Enélkül nem lesztek részei egymás életének, csak lesz néhány közös óra vagy hétvége, amikor együtt vagytok, ezen kívül nem kapcsolódtok, ami elég baj...
Még egy beszélgetést feltétlenül megér, hogy tisztázd vele a dolgokat, csak próbálj meg jó pillanatot elkapni, amikor fogékonyabb lehet a mondanivalódra. Ez így tovább úgysem mehet sokáig, jobb, ha ezzel ő is tisztába kerül. Talán kicsit nem ártana ráijeszteni. Elmagyarázni, hogy itt már duzzogással nem ér el semmit. Vagyis de, elüldöz magától. -
Kobe
veterán
én is tervezek sok mindent, de letudtam magamban, hogy X idős koromra ezt és ezt szeretném, és ennysi. Nem állok neki nap mint nap ezen pörögni, nem az erről való filozofálgatás teszi ki a kapcsolatról alkotott gondolataim nagy részét, ugyanúgy csinálom mellette a mindennapi dolgaimat, próbálok/próbálnék másról beszélgetni. Valahogy az, hogy 200ezredszerre is végighallgassam ugyanazt, 1, elveszi a kedvem attól, hogy a jövőben megvalósítsam bármelyik részét is....mintha kézikönyvből nézte volna ki, mi az amivel el lehet ijeszteni egy pasit, gyerek, házasság, gyűrű, stb, és pontosna ugyanezeket harsogja. 2, nem csak a jövőbeni dolgoktól vezsi el a kedvem, hanem a jelentől is, mert vhogy közös programnak nem tudom elképzelni, hogy leülünk, és tervezgetünk egy jót közösen, inkább mennék moziba, csinálnék mást, ami szórakoztató....
Nem az a baj, hogy megosztja 1x-2x. De az hogy mindennapi téma a szülés, esküvő, eljegyzés, stb, már kiakaszt. Ezt bezzeg megosztja, de másról szinte semmit, max anynit hogy elfáradt a melóban, 2 mondat erejéig, de hogy barátaival tlaálkozik, cslaáddal mivan, azt legtöbbször utolag tudom meg....ha pl megkérdezem msnen, merre járt, mert nem láttam fenn egész nap, akkor jah, xy-al elmentünk sétálni, stb. -
Leeza
tag
Öööö... Na így már más a véleményem. Szerintem a csaj alapból kezd az agyadra menni, ez lehet mindennek az oka...
Eddig úgy értelmeztem, hogy most erőlteti a dolgokat. Azzal nem is értem mi bajod, hogy vannak tervei. Miért ne lennének?! És miért ne oszthatná meg Veled? Ha nem Veled, akkor ugyan kivel? Remélem tudod, hogy ez a vég kezdete. -
Kobe
veterán
nem élünk együtt, mert lehetőség még nincs rá - pályakezdők vagyunk, normális melót még egyikünk sem talált, általában közös hétvégéket szervezünk hol egyikünknél, hol másikunknál.
Nem gyorsan akar esküvőt, meg gyereket, hanem neki van egy elképzelése - hogy mittomén 28 éves kora körül esküvő, 30 körül gyerek - ami még nagyjából passzol is az elképzeléseimbe, csak folyton ezeket az elképzeléseket harsogja, ha meglát egy kisgyereket az utcán egyből de aranyos, remélem a mienk is ilyen lesz, ugye te bent leszel a szülésnél, stb.....és ezzel megy az agyamra. Ha én meglátok az utcán egy honda civicet és kijelentem, hogy na, 30 éves koromra nekem ilyen lesz, nem állok neki minden egyes honda civicnél ecsetelni, amit csak meglátok az utcán..... -
Kobe
veterán
én már mondtam neki szépen, hogy hanyagoljuk az ilyeneket,mondtam csúnyán, egyik sem hatott. Illetve megvan az a jó szokása, hogy ha az ember kifogásol valamit, valaminek a mértékét, akkor megsértődik, és teljes mértékben felhagy vele. Képletesen, ha egy nap 80x elmondja, hogy ő mit mikor akar, és én azt mondom neki, hogy figy, kicsit sok lesz ezt hallgatni, akkor egy "jólvan, akkor nem mondok többet soha semmit ilyen témában" mondattal elintézi és felhúzza az orrát.
-
Rica
senior tag
válasz
Tomate #27587 üzenetére
Hali! Egyetértek mind a hozzászólókkal, benned meg különösen tisztelem, hogy 19 éves létedre érdekel, hogy ne törd össze a szívét egy lánynak. Summaként én azt tanácsolnám, hogy beszélj vele, mondd el őszintén, hogy vele kapcsolatban mit érzel pro és kontra, mit vársz egy kapcsolattól. Ezzel neki is esélyt adsz, hogy te magad jobban megkedveld, de az Isten szerelmére, nehogy elmenj szó nélkül egy szép 16 éves lány mellett, aki téged akar
!
Libria: a tanácsom ugyanaz: üljetek le, és mondd el őszintén, hogy téged ez zavar, és így nem fog működni a kapcsolatotok.
Higgyetek az öregnek, általában saját magunk sem tudjuk, hogy pontosan mit akarunk, akkor meg a másik, hogyan találja ki. Az őszinte, rendszeres, tabu nélküli beszélgetések egy kapcsolatban leginkább saját magunknak segítenek a legtöbbet.
A korkülönbségről: én 20+ koromban 15-17 éves lányokat hajtottam leginkább. 27 éves korom óta vagyok együtt a feleségemmel, aki akkor 15 volt. Szóval még egy alap igazság: ha én jól érzem magam egy nálam fiatalabb (vagy idősebb) nővel, ki a f**zt érdekel, hogy mások mit gondolnak, mert itt csak erről van szó. Ki a p**ba a hülye megfelelési kényszerekkel az életünkből! -
Leeza
tag
válasz
Tomate #27587 üzenetére
Ha csak az a baj, hogy 3 évvel fiatalabb, akkor semmi gond, nem is értem, miért kell ezen problémázni.
Ha viszont tényleg olyan gyerekes, akkor felejtős, nem fogsz tudni mit kezdeni vele, lehet bármilyen kedves és csinos.
Az meg, hogy pár év múlva jó lenne, jól hangzik, de akkor már úgysem lesz aktuális. Se ő, se Te nem fogsz várni. Mert minek?
-
Leeza
tag
Ne azt mondogasd neki, hogy hagyja ezt abba, mert ezt csak személyes támadásnak fogja venni. Szépen el kell magyarázni neki, hogy így egyet ér el, tönkreteszi a kapcsolatát, ami pedig nagyon jól is működhetne,
Esetleg adhatnál neki támpontokat, hogy kb. mikor mit szeretnél/tervezel, persze ebbe még sokminden beleszólhat, de ezt ő is biztosan tudja. És persze csak akkor tedd ezt, ha tényleg komolyan gondolod vele a folytatást...
Ha pedig így van: még az is beleférne, hogy meglepd egy gyűrűvel! Lehet, hogy csak biztosítékot akar magának. és ez megnyugtatná. Egy gyűrűből még egyáltalán nem következik esküvő, csak egy jelzés, hogy komolyan gondolod. Tuti bizonytalan, azért erőlködik...
Persze ez csak az én véleményem, de ha nem akarod elveszíteni, akkor valamit lépni kell. Csak úgy magától nem fogja abbahagyni, és Te pedig nem fogod ezt sokáig tűrni, ami teljesen érthető.
-
elmoraan (r)
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 6s Plus - extra felszereltség
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest