Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
zso73
veterán
Igen, ez így van. Elég anyagias volt még a legrondább lány is, akihez illendőségből mentem oda, mert annyira volt szép.......... És persze nem voltam elég pénzes.....
Nekem is a Cica talis sörözésen sikerült a korábban kinézett lánnyal megismerkedni. Pesze utána privát,MSN................ -
frame>24
addikt
gondolom még sok ilyen weblap van, de szarakodjon ezekkel a radai rosseb
szerk.: elmo viccét megint nem értem...
.
-
dragonfx
veterán
kép, évkor alapján nem oylna nehéz ha tudod milyne képek vannak róla
jel hogy hagyjam békén....De már azóta megnyugodtam....inkább valami változtatás lesza sexbe.
haverral tegnap kilelkiztük magunkata nőkről.hogy mind ugyanolyna és pár hó után visszaélnek vele ha teljesne kiadód. magad. -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Thunderzolee #27492 üzenetére
Ne igyál előtte somlóit.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Erre nincs biológiai tanács
Teljesen véletlenszerű, elvileg a az X kromoszómát tartalmazó spermium lassabb, de jobban viseli a körülményeket, az Y kromoszómás pedig gyorsabb. Csak a spermiumok mesterséges elválasztásával lehet majdnem biztosra menni (ha jól tudom 80%), azt hogy te otthon próbálsz valamilyen "módszert" szerintem szinte semennyire nem befolyásolja a dolgot. Persze utánanézhetsz gúglin, de szerintem mindegyik valamiféle kuruzslás
-
Rica
senior tag
válasz
Én nagyon lányt akartam. Mind a három az lett
Komolyan: a legújabb kutatások szerint a gyermek nemét a férfi tudattalanja határozza meg. Praktikusan pedig egy mennyország 4 nővel együtt lakni, aki mind téged imád.
-
-
Rica
senior tag
Mi tagadás
Szóval, hogy ON legyek: én éppen kapuzárnék 15 év rabság után, de közben meg nem öregedett meg sem a testem sem a cerkám, ezért 25 év körüli csinos kis pipiket kergetek, de a Neten reménytelen, legalábbis, ha nem ferdítesz fullra. Szal inkább szereztem kontakt lencsét, kiszedettem a szemöldököm, elkezdtem rendszeresen borotválkozni, és járok dizsibe megint
-
Rica
senior tag
Netes társkeresőkönn kb. 15szörös a túlkínálat pasiból, szal, nemcsoda, ha a csodanő nem válaszol. Ha nem látszik a képeden és a bemutatkozó szöveged első két szavából, hogy über spíler vagy tele lével, odafigyeléssel, és született szeizmikus női lélek rezdülés érzékelővel + soha el nem fáradó faltörő szerszámmal és habverő nyelvezettel → esélytelen
Ne kérdezd, honnan tudom
-
-
Lirion
addikt
válasz
frame>24 #27477 üzenetére
Ovuláció után 24 óra múlva elpusztul a petesejt, szóval az a pár nap az 1 nap, az előtte lévő napok meg értelemszerűen azért termékenyek, mert a peteérés közel van, nagy az esély egy spontán tüszőrepedésre, ráadásul a spermiumok is eléldegélnek még 3 napot, megvárhatják az ovulációt és lesz baba.
-
dragonfx
veterán
most mit mondjak erre ha d***i akaroke rre azt mondod legyek buzi.neved alapján szerintem női forumozó vagy hány éves vagy hol laksz?
Amugy többek tanácsára aludtam rá egyet már jobb is kedvem, áhh nem szeretem a barátnőm nem kell más, vannak fontosabb dolgok is amik másba nincsenek meg, csak tegnap feszült volt "az" miatt....áhh faxom ki van undorító ez a férfi nemben néha de a nők nem értik ezt meg soha hogy ha kell akkor kell és ha nincs akkro bedől a bál....
nem mellesleg ameliykre nőre mondtam hogy ránéztem és azt hittem beleszerettem lehet csaka külseje alapján mondtam ezt mert akkor jol esett volt pár ehlyre belemenni és üríteni
....megtaláltam egy netes társakeresőn írtam neki le se xart, nem válaszolt belenyugodtam nem vagyoka zsánere ennyi.továbbléptema dolgon.de így megnyugtattam magam ezzel.
-
-
frame>24
addikt
válasz
dudika10 #27474 üzenetére
Csak így mondanám neked, hogy az ovuláció utáni (jóindulattal körüli) pár nap a könnyen megtermékenyíthető szakasz, nem a menstru és az ovuláció közötti! Ezt azé' nem árt tudni.
Eleve a méhfal is csak ovul. után lesz képes a pete befogadására + anélkül mit akarsz termékenyíteni?így Lirion sem teljesen jól írta...
-
dudika10
veterán
válasz
Lirion #27473 üzenetére
Én ebbe majdnem belekeveredtem egy picit az utolsó mondat miatt.
Menstruálás után az ovulációig van a könnyen megtermékenyíthető szakasz, ez 5-6 nap. Eddig szerintem ok. Viszont ekkor a testhőmérséklet alacsonyabb és az ovuláció után emelkedik meg, nekem legalábbis így rémlik.Egyébként tanítják bioszon, legalábbis nekünk volt róla szó.
-
Lirion
addikt
Ezt nem tanítják biosz órán szerintem.
A peteérés akkor kezdődik meg, amikor elkezdődik a vérzés, innentől számítva 14. napon lökődik ki (statisztikailag persze, gyakorlatilag meg ettől több napos eltérés is lehet), utána 24 óráig képes megtermékenyülni (addig él a petesejt), utána már nem. Úgyhogy a menzesz előtti napokban van a legkisebb esély.
A termékeny időszak átlagosan 6 napig tart, az ovuláció napja és az azt megelőző 5 nap. Figyelembe véve, hogy a sperma 72 óráig marad életben a belső nemi szervekben, menzesz után a termékeny napokat "megvárhatják" az apróságok és akkor lehet gyerek.De ez sem 100%os módszer, előfordulhat extra peteérés is az első ovuláció után.
Egyébként rendszeres reggeli hőmérséklet ellenőrzéssel elég jól meg lehet állapítani, hogy mikor vannak a termékeny napok, ugyanis akkor a nők testhőmérséklete 37 fok fölé megy, de a legbiztosabb módszer az ultrahangos vizsgálat. -
-
dudika10
veterán
válasz
dragonfx #27467 üzenetére
Nincs ezzel semmi probléma, ez teljesen természetes dolog, csak most valamiért fellángolt benned ez az ösztön.
Nem akarok indiszkrét lenni, de lehet, hogy nem ártana egy este a barátnőddel.Akárhány barátnőm volt eddig mindig megjegyeztem magamban, hogy "hú de csinos az a csaj ott...". E miatt én nem igazán izgatnám fel magam.
-
Goose-T
veterán
válasz
zoltanz #27462 üzenetére
Szerintem nőknél inkább mentálisan kell megközelíteni az ilyen problémákat. Ha nincs hozzá hangulata (értsd, nem hoztad olyan hangulatba), akkor csinálhatsz meg használhatsz te bármit, valószínűleg nem fogja élvezni. Az más kérdés, hogy a férfi attól még élvezheti, de hosszú távon ez nem tesz igazán jót a kapcsolatnak.
-
dudika10
veterán
válasz
dragonfx #27457 üzenetére
Ezzel nem lehet mit csinálni, a férfiakat a szaporodási ösztön az év 365 napján kísérti. Le kell győzni, néha nehéz és akiben nincs akkora tartás az olyankor félrelép.
A nőknél sokkal könnyebb (nem akarok hülyeséget írni, emlékezetből írom) mert nekik csak a havi dolgok után 2-3 napig van ilyen erős vágyuk, mert akkor a legkönnyebben megtermékenyíthetőek. Ez genetikai alapon működik, nem lehet vele mit kezdeni.
Kitartás.Olyan típus vagy, akit nagyon vonzanak az érdekes dolgok és a kihívások? Ezért lehet az, hogy 2-3 hónapig amíg meg nem szerzed az áhított leányzót addig érdekes, utána már nem annyira. Majd kinövöd.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Goose-T #27460 üzenetére
Néha tenni is kéne azért, hogy benedvesedjen a csajod, és nem feltétlenül az ujjaiddal vagy a nyelveddel.
Gyertyafényes vacsi, masszázs, lágy zene, romantika, izgalmas helyszín választása segíthet a dolgokon.
Ebbin igazad lehet, de szerintem, jó amit írsz, de a problémáján ez nem fog segíteni, sana egyáltalán.
A természet nem egyformán áldott meg minket, ilyenkor jól jön valami sikosító, esetleg oboát is közbe lehet iktatni az beválik. -
-
dragonfx
veterán
válasz
dudika10 #27456 üzenetére
teljesen igazad van de akkor mit csináljak??
szerezzek én is mint sokan 2. 3. barátnőt mellé és meg van oldva a szaporodási ösztön probléma és akkro nyugiba van a szerelmi élet?vagy bízzak abba másik jobb lesz és keressek tovább mást?..mér nem tudok én olyan nővel összejönni akinek éjjel nappal nedves a pinája
...ezt előre senki nem tudja és így megmondani igy meg már xar hogy szeretem emiatt otthagyni,pedig direkt már ez alapján is szelektálók akibe látom hogy ezena térne i megvan benne a vérmérséklet de mégse, én nekem iylen xar sors jut mindig
...rossz érzés erre gondolni pláne tegnap volt a szülinapom
...de jó kedvem van
..nagy xar.
mér van aza nőkben egy idővel 2-3 hónap után csökken eza vágy libidó lámúr isten tudja mi??
ilyenkor az jut eszembe egyszerűbb lenne ha nem lenen senki avgy lennék inkább buzi -
dudika10
veterán
-
dragonfx
veterán
ti hisztke első látásra szerelembe??
láttam egy gádzsit kicsit szexy pózba és tipikusna az ideálom...és eszembe ötlött hirtelen lehet nem kéne a mostani nőmmel együtt lenni lehet nem is szeretem.
ez mit jelent?mire utal??áhh nem is lenne rossz egyszerre 3 barátnő....csak sok a fedősztori.
-
slag
újonc
válasz
Lirion #27396 üzenetére
Köszi a választ Esmein, és tőled is, Lirion! Igaz, hogy Esmein válasza 100%-ig az volt, amire számítottam, nyilván, mert már másoktól is olvastam erről. Olyan ez, mint valami végső igazság?
"Ha ilyen közeget akarsz, javaslom az éjszakai szórakozóhelyeket, ahol esténként nem 100as hanem 1000es nagyságrendben fordulnak meg emberek"
Hát amúgy ebben nincs meg az, hogy mind ismerik egymást többé-kevésbé. Ha gázabbak az állapotok, akkor az a tömeg 3-5 fős egymástól különlevő baráti társaságokból áll, akik egymással foglalkoznak. Legjobb esetben meg "elektrongáz"-t alkotnak az emberek, és mindenki mindenkinek a mindenkije. (Na jó, jövök itt a képzeteimmel..)"Ha viszont nem csak némi nyelvcsatára, esetleg egy gyors numerára vágysz" Márpedig arra. Amúgy a táncolásos eredetű felszedések tudom, hogy a legjellemzőbbek, de van, aki nem táncol sose, úgyis vannak az ellenkező nemből, aki szintén nem, és akár szórakozóhelyek nélkül űzik az ipart. Egy nördebbforma (nő) mondta, hogy van akinek megy a partizás és haverozás, van akinek nem, a lényeg, hogy megtaláld az ismerkedési közegedet.
-
Bocaa
senior tag
mit lehet kezdeni ha egy lány minden járással kapcsolatos dologra legyint és aztmondja ,hogy ő nem akar senkitől semmit. De viszont folyton kézenfogva sétálunk átölelem meg hasonlók de nem igazán értem ,h miért csinálja ezt mikor kitérnék ,h mit szólna ha akkor az van amit már leírtam
-
Lirion
addikt
válasz
lezso6 #27431 üzenetére
Ebből az egész rizsából csak az első 6 szó volt, ami lényeges, a többi csak maszlag. Ha ebből nem világos neked, hogy mi a szitu, akkor senki nem fog tudni segíteni neked.
(#27429) zso73
Kézzel-szájjal, de a lényeghez nem enged semmilyen formában oda olyankor a bnőm.(#27416) mate0217
Sehogy ne kérdezd meg tőle és ne is mond el neki, hogy mit érzel. Ezek biztosan rontanak a helyzeten. Szerintem a legjobb, ha keresel más csajt, főleg, ha már régóta ismeritek egymást és még nem adta jelét, hogy másként tekintene rád, mint barát. -
tildy
nagyúr
Elhagyott az uram.... Mihez kezdek most egyedül....
Ákos: Veszprém.
-
akos3
addikt
-
Lengyi
aktív tag
A havi vége felé, mikor már gyengébb a vérzés egy jó kis tusolás, kimossa magát a lány és hajrá, vagy csak egyszerűen a zuhany alatt? Embere válogatja. Nekünk például nem volt "gusztusunk" máshogy, és az erős napokban egyáltalán nem. Ezt lehet a szextopikban kellett volna kitárgyalnunk
-
zso73
veterán
Egy kérdés: Havis szex? Ki, hogy oldja meg a dolgokat? Nem kell konkrét, csak a "hallottam" verzió is jó....
-
dudika10
veterán
Nyilván van különbség, nem mindegy, hogy ledugod a nyelved a torkán vagy adsz egy szájra puszit, csak nem akartam szóismétlést elkövetni.
De ezzel a módszerrel pórul is lehet ám járni rendesen.Az SMS pedig abszolút baromság szerintem. Mindenkinek fel kell nőnie és el kell tudni mondani az érzéseit face to face. Első ilyen alkalommal izgul az ember, aztán lehet, hogy még a 2. és 3. alkalommal is, de előbb utóbb rájön, hogy nincs ebben semmi olyan, amiért izgulnia kéne.
-
akos3
addikt
válasz
tibi666 #27425 üzenetére
én sem azt mondtam h sms-ben valjon szerelmet vazze...mert azt tényleg gyökérség..Csak hogy utalhat rá, h mit akar, mert akk később könnyebb dolga lesz, ha a csajt nem váratlanul éri sztem...
Am nem hülyeség amiket írsz, de látod h az én variációmra is volt már példa itt lentebb
ja és a csók és a smárolás között sztem van különbség.....
nah mind1, ezek csak tanácsok, van akinek bejön, van akinek nem...
-
tibi666
senior tag
egyik variációd sem nyerő.
sms-ben csak a legnagyobb lúzerenek csinálnak ilyesmit.
személyesen sem jó így elétárni, mert ha lányban van is rá hajlandóság, ez a hirtelenség megijesztheti.inkább lassan érdemes utalni rá. ezért nem jó a találkozáskori csók sem. szerinted, ha ide jön kérdezni, hogy mit és hogyan, akkor majd lesz bátorsága lesmárolni kezdésképp? még ha lenne is, akkor sem a legjobb megoldás...
kettesben kell elmenni valami jó kis helyre, beülni teázni, ilyesmi, közvetlenül beszélgetni, aztán hazafelé a hidegben lehet kézenfogva menni. ha a kézenfogás megvan, akkor a búcsúcsók is meglesz, onnantól nyert ügye van.
-
dudika10
veterán
válasz
Goose-T #27422 üzenetére
A 3. tökéletesen működőképes volt nálam párszor már.
Ha ismeri és szoktak együtt lógni, akkor annyi kell, hogy egyszer kettesben séta közben egy picit romantikusabb helyen átöleled a leányzót és megcsókolod.
Bár ha nincs nála esélyed, akkor fennáll a veszély, hogy a baráti kapcsolat hirtelen romlik egy picit.mod: mondjuk én nem rögtön a találkozásnál smárolnám le... Lehet az is működik, úgy még nem próbáltam.
-
akos3
addikt
-
akos3
addikt
válasz
mate0217 #27416 üzenetére
Hát személyesen
Megmondod, h te kicsit többet érzel már a barátságnál és h úgy vetted észre h ő is.(ez nem baj ha nem igaz
ő neki úgyis reagálnia kell vmit..)
a 2es terv ennél személytelenebb (nem is nagyon ajánlatos) Küldesz neki egy sokat sejtető sms-t(hogy te azonnal talizni akarsz vele, mert már nem birod ki h ne mondd el..etc.) és reszketve várod a választ...
a 3as terv azt csak akkor ajánlom ha beválallós vagy: Egyik szokásos találkozásnál puszi helyett csókot adsz...azt ha szerencséd van csak megkérdezi, h ezt miért kapta...
Egy a lényeg akármelyik mellett is döntesz: Ne érezze rajtad, h izgulsz, légy mácsó, annyira h még te magad is elhidd (akár egy pillanatra is), h te vagy a legmenőbb srác a világon! -
mate0217
aktív tag
Van egy lány!!Majdnem mindennap együtt lógunk nem mindennap de sokat találkozunk mert egy suliba járunk és közel lakik hozzám
De szerintem ő még le van ragadva a legyünk barátoknál
Hogyan kérdezzem meg tőle vagy mit csináljak??
-
Lengyi
aktív tag
Gyerekek 4-5 sör esténként és pozitívan gondolkodok. Minden napom öröm így
-
orbano
félisten
válasz
Csakénvagyok #27409 üzenetére
három?
kinek van annyi ideje???
-
-
orbano
félisten
válasz
Thunderzolee #27405 üzenetére
"felvetette azt az ötletet hogy beszéljem rá Anikót egy próbaidős kapcsolatra"
én mindig is ezt mondtam! nem kell szarakodni, be az ágyba, és ha működik a "próba", akkor mehetünk tovább!
-
Lirion
addikt
válasz
Lengyi #27403 üzenetére
Most komolyan, ti mazochisták vagytok? Nem veszed észre, hogy mindkettőtök számára csak szenvedésből áll ez a kapcsolat? Tényleg azt hiszed, hogy a lány erre vágyik és hogy ez neked jó? Béküljetek ki persze nyugodtan, hátha változni fog vmi, de én a helyedben lezárnám és megmondanám a lánynak is, hogy ne keressen és felejtsük el egymást egy jó ideig, mert ennek semmi értelme.
-
Tessék, újonc, lehet elemezni..
http://logout.hu/bejegyzes/addaam02/eddigi_rovid_eletem_egy_tortenete/friss.html#msg3
-
Lengyi
aktív tag
válasz
Lengyi #27402 üzenetére
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy problémák megoldásából állt a kapcsolatunk és ez azért egy alap feszültséget pakol az emberre. És mikor végül sikerült kettesben lennünk, nyugalomban, még akkor is ott volt a feszültség és hülyén viselkedtünk egymással. Talán túl sok volt ez, hogy ilyen fiatalok vagyunk. Most meg felhívott mesélt mi van vele kérdezte mi van velem. Majd hív puszi stb. Kacifántos.
-
Lengyi
aktív tag
Sok mélypontot megéltünk együtt, sőt, nagyrészt ezekből állt az egész. Szülei nem engedték stb. volt, hogy 1 hónapig nem tudtunk egymásról, teljesen elvarrtak minden szálat köztünk, verekedések otthon, tiltások heti 1-2 elég komoly vita. Áhh most meg hív telefonon nem tudomm
mi van pár perc és folytatom. -
Ijk
nagyúr
válasz
Lengyi #27399 üzenetére
Nézd, ha belekerülsz egy válsághelyzetbe és 1 hónapig sem bír türelmes lenni, akkor nincs jövője a kapcsolatnak. A párkapcsolat nem szólhat arról, hogy jól meg van veled, amíg rendszeresen kap a kapcsolatból, de ha nehéz időszakba kerülsz akkor borul a bili. Szerinted ennek milyen jövője lenne? Minden egyes krízisben szakítanátok, utána újra összejönnétek?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest